marincii, bambi, škorpijice, dadada hvalaaaaaaaaa...eh da i ajnici je uskoro ročkas..neka bude sretan
enisa, upratila sam stanje nosanja i placa, i nenosanja i odvikavanja..drzimo vam fige ..u protivnom, ako ne budes dosljedna, nosaće on tebe uskoro pa ces tada odahnuti dušom
dr. rekla da mu dajem teletinu, nista piletina i tako ta dijetalna mesa, samo udri po teletini i masnoj supici od koljenice...kaze te tvoje vocke i povrcke nemaju nista, vitamine dobija iz tvog mlijeka ono pravo....
sad evo pojede cca 80 ml ad mlijeka sa dva petit keksa i citavom bananom, je li to dosta, dovoljna kolicina da se pocne debljati
22.03.2010, 17:07
škorpija
6649
Zaha nisam znala to za hurmašice, baš simpatičan običaj
Ivančica ma sigurna sam da će oni skontati to guranje kad tad
Enisa s obzirom da si zdrava sad znači možeš nastaviti dojiti druga dok se ne dezintegriraš
22.03.2010, 17:10
škorpija
6649
pa pocy fino rafo pojede, ni moj bebeli ne jede više od toga
22.03.2010, 17:30
Mya_81 RR
5531
Pocy, zada ti mene sad opasno u razmišljanje...mi u zadnje vrijeme jako slabo jedemo tako da mi nije jasno da se na tu količinu Rafi ne deblja Mislim kad usporedim koliko mi jedemo i vi jedete puno više od nas...
Dadada, meni ta igračka definitivno nije baš za ovu dob...djeluje mi previše komplicirana da bi oni to još znali...ne brini...
Eh, sad da čestitamo male rodjendane našem drugu Rafi i našem dečku najsladjem...pa, on će da slavi svoj prvi rodjendan za mjesec dana ....leeeeeeeeeeeeti ovo vrijemeeeeeeee...
22.03.2010, 17:31
Mya_81 RR
5531
Škorpija, kod nas je krevet spušten skroz do kraja na treću razinu, ali isto imamo ladicu pa bi možda i mi to trebali izbaciti...
22.03.2010, 17:42
Anoniman
cestitamo,Rodjendane Ajdinu,i Rafi Bambi,dosao jos jedan djecak u familiju bas mi je drago Mi smo skoro malo zaspali nadam,se da nece brzo ustat evo,mm me pegla citav dan oce da mu pravim palacinke a bas mi se neda,al morat cu i on meni uvjek ucini uslugu ma sto da trazim ... Marinci,pa M.nevoli ni cokolino jojjjj,jest izbirljivko mali nema sta ljubim ga puno.
22.03.2010, 17:46
Anoniman
Pocy, zada ti mene sad opasno u razmišljanje...mi u zadnje vrijeme jako slabo jedemo tako da mi nije jasno da se na tu količinu Rafi ne deblja Mislim kad usporedim koliko mi jedemo i vi jedete puno više od nas...
mora da je maleni puno,nemiran dok se nedeblja ,,tj.zivahan pa ziva mira nema. Bas,neku noc mi rece od mm.tetka kao od njene snahe mali skoro napunio 1god.i ima samo 10kg.haman a mozda i manje jer,je nemir puze ,pa se pomalo pusta hoda,raste,i ima problema sa zubicima zna kaze citav dan da nejede nista Znaci,mora biti nesto dkok se nedebljaju Al,neka su nam zivi i zdravi....Mada bi,skoro svaka majka volila da djete ima bebele guzove i none ili se varam!!....
22.03.2010, 17:55
Anoniman
iv@ncice pa tvoj Andrej je stvarno napredno dijete,toliko rijeci vec govori,vec hoda ,ma djecak je cudo,e jos da malo bolje spava hehe. Nas rucak nije dobro prosao, Nikola nije htio jesti, na kraju je plakao dok mu nisam dala da doji,al polako opet cu sutra probati.cestitam male rodjendane
22.03.2010, 17:59
amela2208
3060
masallah sto smo se danas raspricali Bambino nek ti je ziv i zdrav amidziç
22.03.2010, 18:22
Meri29
1045
Da vas pozdravimo dok se malena ljulja u ljulji Inace je mama zaposlena non stop
22.03.2010, 18:26
Private
521
Meri jeli se to praksiras za ljetnu ljulju?
22.03.2010, 18:30
pocahontas
2546
ama izgleda da je jesdnostavan razlog taj sto on mozda pojede pristojnu kolicinu, ali kalorijski izgleda tanku sve zdravo, ali dijetalno (povrce, voce, zitarice, bijelo nemasno meso - tkao je do sada jeo)..eh sada sam mu uvela supu od koljenice i malo vise teletine i keksa i to svaki dan...valjda upali..ne bude li za 1. rodjendan imao 9kg razbicu ga ko kinder jaje
22.03.2010, 18:35
Anoniman
zenice da vas priupitam za vase misljenje... moj Ermin je jutros u 9 sati se probudio, dojio i bio budan do 12, kada je ponovo dojio i zaspao oko 13 h, da bi spavao do 16,30 h kad sam ga probudila i podojila... malo presli kod tetke, bili pola sata, vratili se i on opet zaspa... koliko mogu skontati on haman cijeli dan prespava a u vrijeme dok je budan, toliko trlja desni i toliko bali, da vjerujem da ce mu uskoro zubici... da li je moguce da ga je osamutilo pa ovoliko spava
felix amela hvala na cestitkama...
22.03.2010, 18:41
amela2208
3060
bambino i ovo moje citav dan spava... da nece i njoj zubici
< Poruku je uredio amela2208 -- 22.3.2010 18:43:49 >
22.03.2010, 18:44
Anoniman
ma rano je Sari... al Erminu je taman ko i kad mu je sestra dobila prvi zubic...
22.03.2010, 19:03
amela2208
3060
kakva mi je slika tek sreca sto se ne vidim çitko ovdje
22.03.2010, 19:05
Anoniman
Joj jesam smotana Drugu Rafi sretan rođendan, izvinjavamo se što smo izostavili Kako Mya reče i mi dosta manje jedemo od Rafe a ne dajem ni ja B kaloričnu hranu i onako je k''o burence! Ja mislim da je kod mog B "problem" što on doji čitavu noć i zato kvasa a ima nešto i do maminih (.) (.) sahara super da ste završili sa bocama, za Ajnicu! babmi pusti nek spava, viči mašala , ma vjerovatno ga i ovo vrijeme ošamutilo
22.03.2010, 19:07
Anoniman
amela, slikica je slatkica mala... gara...
enisa, ma neobicno mi jer inace slabo spava u toku dana, al sto kazes moguce je da ga je vrijeme osamutilo...
22.03.2010, 19:09
amela2208
3060
a sto gara svi isto misle da je gara dje joj je babo arap valjda al nije svakim danom sve je plavse i plavsa, vec joj je sad kosa smedja-na mamu
22.03.2010, 19:16
Anoniman
pocy, sretna deset_omjesecnica, saljemo mu pokloncic
< Poruku je uredio sahara -- 22.3.2010 19:20:49 >
22.03.2010, 19:26
Anoniman
gara jer joj kosa djeluje garavo... hahahah... a naravno da ce isplaviti na majku... heheheh
22.03.2010, 19:28
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: pocahontas ama izgleda da je jesdnostavan razlog taj sto on mozda pojede pristojnu kolicinu, ali kalorijski izgleda tanku sve zdravo, ali dijetalno (povrce, voce, zitarice, bijelo nemasno meso - tkao je do sada jeo)..eh sada sam mu uvela supu od koljenice i malo vise teletine i keksa i to svaki dan...valjda upali..ne bude li za 1. rodjendan imao 9kg razbicu ga ko kinder jaje
Ja bih onda rekla da sve ovisi od bebe do bebe. Jer i mi jedemo samo zdravo Kekse rijetko, lina i ostalo ne jedemo nikako jer ne voli...Ali mislim da smo mi malo bebeli jer nismo baš visoki...
Sahara, ljubi nam drugaricu hrabricu
Amela, slikica je super
22.03.2010, 19:34
shejla
1136
Pocy, meni su rekli da je najbolja junetina za bebe....dakle supa od junetina, ne mora meso jesti...
Ja nemam pojma koliko Lamija ima kila, nismo se vagali 4 mjeseca. Kad smo bili zadnji put, sa 8 mjeseci, dr. nam rekla pa sto ste dosli? Pa rekoh, da vidimo koliko ima kila, tek je pocela jesti cvrste obroke i tako..., ma kaze ona, nema potrebe da dolazite, dijete super izgleda, ne dolazite do vakcine Elem, tada je imala 8200 kg... poslije rodjendana cemo na vaganje i vakcinu, aBd...
Cestitamo rodjendane male, velike...zubice, korake...sve sto smo propustili ovih dana
22.03.2010, 20:00
Anoniman
Sahara, ljubi nam drugaricu hrabricu
I ti nasu slatkicu, je li ona dobro, pozeljeli smo vas
22.03.2010, 20:09
Sonja
2429
veliki pozzz od nas da se na brzinu javimo A i dalje dobija temp. od zubica..sama dodje sama prodje...nervozan je uzasno al trpim nekako cestitamo rodjendane i sve ostalo samo da znate da mislimo na vas