Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Erminu srecan rodjendan i sve naj naj zelimo ja i moja curica MinaMM, felix hvala na podrsci..... MinaMM: nisam nikad bila na dijeti jer nije bilo potrebe do sad ... a sad Boze sacuvaj hranim se jako kvalitetno zbog malene moje jer je dojim ne dolazi u obzir da pocinjem sa dijetama pa makar bila ko slon meni nije jasno nije mi jos puno kg ostalo odprilike 4-5 kg a izgledam naduvena... al neka nadam se da ce i to proci ...pusa i za vas od nas
IZVORNA PORUKA: škorpija
Amela ne budali, čuj zbog toga plakati, pa polako ženo vratićeš se u normalu ne sekiraj se, ja sam msilila da niakd kile neću skinuti jer mrzim dijete i nikad ne bih držala dijetu, al bogami evo sletila bez problema na kilažu od prije trudnoće, doduše kile su počele dole tek kad je beba napunila 6. mjeseci.
joj sto me utjesi skorpijo salim se... felix: odspavala sam malo i odmorila se
< Poruku je uredio amela2208 -- 24.3.2010 13:01:50 >
24.03.2010, 13:36
Anoniman
ena , felix, djecaci su vam preeedivni cestitamo rodjendan zarimi smo jutros isli predati za putovnicu,cekali punih sat vremena dok smo sve sredili,sreca nikola bio raspoložen pa nije bilo problema. od mm umrla baka , a nemam s kim ostavit nikolu pa necu moc na sahranu,a da ga vodim sa sobom u punu kucu nema smisla. bas mi je žao sto necu otic, baka je bila super i bas smo se dobro slagale al sta cu...
24.03.2010, 14:01
iv@ncica
2115
ej marijana- ne treba vodit bebu na takve stvari..pa svi ce razumijeti, i jos ti dojis pa se ono rastuzis i unervozis, pa ti on to osjeti..i eto ti belaja cijelu noc..barem je moj takav bio a i sad je.
Evo tek sad jedva zaspao, ja ne znam sto mu je vise, ubi me njegovo spavanje, ali nema frke.taman sam ga i mislila presaltavati na jedno dnevno spavanje, kad ruca..taman ce mi tako pasati kad pođem na posao..pa ko ga god bude cuvao nece imati muku sa tim spavanjem, a valjda ce se i on dovoljno izmoriti..pa ce lakse zaspati..ohhh..valjda je sve veci. pa mu i ono malo sna ne treba, ali eto nocas je bolje spavao, pa nece danas, ali bitna je meni noc, sta ce biti kad noc prespava bez buđenja , nece nikako spavat po danu, a jedva ga malo navikla i sad opet ooooohhhooo
ako cija beba jede milupa zitarice 7 corn- ja jutros nacela da probamo i nece bas..pa da proslijedim na probu nekome drugome da se ne baca, pogotovom ako je ko na probama s hranom kao mi ..nije ova hrana bas jeftina ;)
< Poruku je uredio iv@ncica -- 24.3.2010 14:02:12 >
24.03.2010, 14:07
megi
935
da pozdravimo malu i veliku raju
Zari sretan rodjendan
adna evo napokon zaspala, nakon sto se jutros nadigla nikako nije spavala, pa se nadam da ce sad jedan kvalitetan san
amela kakvo plakanje zbog kg, ja ih imam jos puno puno, ali posto dojim ne pada mi na pamet dijeta, nadam se da cemo do ljeta bar malo da se stesemo
24.03.2010, 14:13
iv@ncica
2115
amela- bona pocnu se topiti kilca tek kad bebi postane aktivniji...mene dojenje ugojilo zbog kriza s mlijekom, ja jedi pij..i tako to..kad je A. bilo 8 mjeseci ja osjetim da polako ali sigurno idu dolje, 1 kg mjesecno, ali idu..ono nisu da se brzinski tope, ali se nece zato brzo vratiti, sad imam -4, jos treba oko 5 skinuti..ide to polako..kakva depresija i suze..nek je meni moj decko dobar, i zdrav, a sad ga ne mogu stici..i jos pocele set_nje pa se topi lagano...ali jest sto jest, svak mom bebiju donosi smokije , kako mu ja to ne dajem..ja fino grickam sve..pa eto kako ce se salo topiti hehhehe
24.03.2010, 14:22
megi
935
iv@ncice upravu si hahahahahah ni ja bebi ne dajem smoki, cokolade i ostale grickalice a ljudi donose ko da je njoj najmanje 5 godina i sta ces da se ne baci mama pojede skoro sve :):) a za kile se ne brinem, kupila sam najveci broj hlaca
24.03.2010, 14:28
IvanaTz
827
Jedno pitanjce (nisam nasla odgovarajucu temu) - cime cistite hranilicu? Bezveze mi da koristim raznorazne hemikalije a bebach se samo naginje i grize onu plastiku ispred sebe... Dosad brisala vrelom vodom, nemam ideje cime da je kvalitetno i svakodnevno cistim
24.03.2010, 14:43
mamica87
518
I ja hranilicu samo s vodom cisti posto moj je koricti kao grickalice Drugo ne bi nista koristila posto bi mu moglo naskoditi
24.03.2010, 14:49
škorpija
6649
iv@ncice upravu si hahahahahah ni ja bebi ne dajem smoki, cokolade i ostale grickalice a ljudi donose ko da je njoj najmanje 5 godina i sta ces da se ne baci mama pojede skoro sve :):) a za kile se ne brinem, kupila sam najveci broj hlaca
pa gdje piše da mama MORA pojesti sve što bebi donesu, doduše i ja sma pojela neki dan 4 komada monte što mu je majka kupila
ja hranilcu čistim bebijevim vlažnim maramicama
24.03.2010, 14:52
mamica87
518
To je nepisano pravilo gdje mame pojedu sve sto nije za
24.03.2010, 14:58
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: mamica87
To je nepisano pravilo gdje mame pojedu sve sto nije za
da, da nepisano pravilo
24.03.2010, 14:59
IvanaTz
827
IZVORNA PORUKA: mamica87
I ja hranilicu samo s vodom cisti posto moj je koricti kao grickalice Drugo ne bi nista koristila posto bi mu moglo naskoditi
Ma i ja ne smijem nicim drugim, a sve kontam nije to dovoljno ocisceno...
24.03.2010, 14:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
Jedno pitanjce (nisam nasla odgovarajucu temu) - cime cistite hranilicu? Bezveze mi da koristim raznorazne hemikalije a bebach se samo naginje i grize onu plastiku ispred sebe... Dosad brisala vrelom vodom, nemam ideje cime da je kvalitetno i svakodnevno cistim
ja kadu, ono kino za presvlacenje, hranilicu, kolica i neke igracke cistim s bivacinom (imas u apotekama...to je sredstvo za dezinfekciju) naravno ne svaki dan...ponekad
p.s osim kade...nju svaki put prije kupanja
< Poruku je uredio dadada -- 24.3.2010 15:00:05 >
24.03.2010, 15:00
Anoniman
A MERE i alkohol
24.03.2010, 15:00
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: dadada
ja kadu, ono kino za presvlacenje, hranilicu, kolica i neke igracke cistim s bivacinom (imas u apotekama...to je sredstvo za dezinfekciju) naravno ne svaki dan...ponekad
....luđakinja
24.03.2010, 15:01
IvanaTz
827
Eee, ja se palim na te dezinfekcije ... Vidis, to za ciscenje bivacinom nisam znala, super, hvala na savjetu! Ja sam sto za presvlacenje nekoliko puta alkoholom cistim brisala, a hranilicu nesto ne smijem ...
24.03.2010, 15:11
iv@ncica
2115
ja sam razrijedila malo domace rakije s vodom i usula u jednu cistu prskalicu, malo strcnem i hranilicu i hodacu, i spuzve one na podu, i ogradicu od vrtica i kolica..pogotovo kad neko obuven utrapa preko njegovih stvari..onda dobro izbrisem papirnim ubrusom, pa onda prebrisem toplom vodom, nesto mi dodijalo kupovati svasta nesto..em sto su sve neke smucenew kemikalije koje ne znam za sto su... ovo ne radim svaki dan.. kao ni otkuhavanje duda , boca i sl---dok je bio manji ludila sam i skoro svaki dan sve radila..a sad niti imam vise vremena, a on je veci i mora se privikavati na zivot s nama..jos mu robu skoro svu peglam, nisam one futrovane trenerke i neke stvari koje ne treba i prokuhavam mu vodu
24.03.2010, 15:12
Anoniman
....luđakinja
a onda on ode u posudu od leni pa se "igra" ili uzme keks s poda trznog centra...ali nema veze...ipak ja dezinfikujem kadu svaki put
24.03.2010, 15:15
škorpija
6649
moj je nedavno svoje govance pokušao strpati u usta, sreća nindža skokom uspjela sma to spriječiti ali sam mu usta izribala bebi sapunom jer ko zna šta je bilo prije nego što sam vidjela ovaj mogući incident
24.03.2010, 15:19
Anoniman
moj je nedavno svoje govance pokušao strpati u usta, sreća nindža skokom uspjela sma to spriječiti ali sam mu usta izribala bebi sapunom jer ko zna šta je bilo prije nego što sam vidjela ovaj mogući incident
A.zaspo ja malo da reko virnem dok mi nije serija pocela .. Da vas pitam,A.mi na obrascicu ima ciboljcic potkozi tj.miteser ako znate sta je ...to nasta mislim.. I kad dirnem to tvrdo je i pod kozom a nesmijem mu dirati ja pa scim da mazem da prodje evo,otkad je na obrascicu neprolazi niti izlazi
24.03.2010, 15:21
IvanaTz
827
24.03.2010, 15:25
dafri
1097
Sretan rođendan Zari Bambi sreatan mali rođendan
felix stvarno ne znam,ja bih to mazala običnom kremicom koju koristiš,možda će neko imati bolji savjet
24.03.2010, 15:25
iv@ncica
2115
..a c cim to dezinficirati heehe...ja sam isto grozna po tom pitanju, jos mineki dan rece susjeda, i svekrva i sestra,,,,jao tebe mucis to jadno dijete, nikad ti nije umazano ni prljavo, nedas mu da se ufleka vazda ga perkas i brises, nije ni cudo da ti ima alergije i crvenilo po licu,vazda mu sve dezinficiras i otkuhavas, ko da su drugi gubavi, jos mu cimnesto dirne peres ruke, a cim ga neko poljubi peres obtaze.. ..a sta cu rekoh, ja vodim o svom djetetu racuna
24.03.2010, 15:27
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: felix
A.zaspo ja malo da reko virnem dok mi nije serija pocela .. Da vas pitam,A.mi na obrascicu ima ciboljcic potkozi tj.miteser ako znate sta je ...to nasta mislim.. I kad dirnem to tvrdo je i pod kozom a nesmijem mu dirati ja pa scim da mazem da prodje evo,otkad je na obrascicu neprolazi niti izlazi
bepanten, ja imam svih mogucih maza i krema..puna kutija, jos kad ga pocnem mazati nakon kupanja..muz poludi..ali nakon svega bepanten za bilo koji osip, puhicu..crvenilo..inace ne moze isti tren proci