IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
dadaa- koliko nam imenjak puta spava po danu...ne znam jeli rano mog skidati na jedno spavanje ko danas..sve se nadam boljim nocima, ako to uradim..jer nam je danas takav dan
pitala sma i tayru i saharu , ali niđe ih
moj ti spava 2 put preko dana...a noci su nam haos...tako da sam ti ja po tom pitanju
i moj , 2 puta po sat otprilike..nekad se desi 1-15 , 1,30 min..ali jako rijetko..evo danas tek zaspao malo prije 2 , nije htio kao inace oko 11 kad malo odspava, e kad neces dala mu rucak...set_ali, igrali se, a on ne pokazuje da mu se spava, ono jest nervozan..i evo i sad spava, jest se skocio nakon sat vremena i ja ga malo pomazila i nastavio, nocas mi je bolje spavao i jutros do 8 i nesto..nama je to neobicno..tako da kontam mozda je bolje jednom da valja dnevno pa da nam noc bude bolja ;)))
i nedam mu do veceras spavati, obicno oko 9 ide spavati...vidjet ce mo v eceras..
e evo zaspo prije 2, budio se i ja ga uspavala i jos spava..nemoguce je to kod nas..presisao je 2 sata s buđenjem hahah..ee vidjet ce mo kako ce ovo ici
< Poruku je uredio iv@ncica -- 24.3.2010 15:59:28 >