Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Tajra ja davno kopirala sve razgovore iz trudnoce i upisala u knjigu, tacno sta se svasta ovdje iskopa, neke stvari sam vec i zaboravila, cak sam kopirala i cestitke za porodaj, sve sam joj to isprintala i sacuvala u njenoj kutiji. Nisam je pravila, ja kupila u Merkatoru, bile mi neke pravo slatke Disney, mada mislim da je bolje kada se napravi kutija, ali ja zaista nemam vremena od nje toliko
nadam se da su bebice danas bile dobre
07.04.2010, 21:33
Meri29
1045
IZVORNA PORUKA: anidla
danas sam samu sebe iznenadila....govori meni mm gle, evo i ovdje se na vratu pojavilo...ja sam na tu njegovu recenicu samo odmahnula rukom i rekla i sta cu sad? ne mogu da razmisljam kad i gdje ce se pojaviti dermatitis....moram se opustiti...moram radi bebe jer nisam dobra kad o tome razmisljam, samo unosim jos vecu nervozu....mm kaze meni e vala i vrijeme ti je bilo i smijesno i zalosno, ali tako je...zivot ide dalje i ne mogu biti rob dermatitisu...sve su se pridrzavati ali ne mogu sebe ubijati s tim zasto se sad pojavilo bas tu? ili tu? ne mogu...
tako je mama, nemoj se sekirati toliko, odmah nam je i nas momak nervozan, samo ti njega lijepo cuvaj kao i do sada i sve ce biti ok, to ti Majda kaze
07.04.2010, 21:38
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Meri29
Da vas i mi danas malo pozdravimo
Tajra ja davno kopirala sve razgovore iz trudnoce i upisala u knjigu, tacno sta se svasta ovdje iskopa, neke stvari sam vec i zaboravila, cak sam kopirala i cestitke za porodaj, sve sam joj to isprintala i sacuvala u njenoj kutiji. Nisam je pravila, ja kupila u Merkatoru, bile mi neke pravo slatke Disney, mada mislim da je bolje kada se napravi kutija, ali ja zaista nemam vremena od nje toliko
nadam se da su bebice danas bile dobre
Nije ti to loša ideja.... ne bih se toga sjetila...
Moja bebara je cijeli dan ljuta, ali nije bila naspavana. Prošlu noc nas je kasalj iznenadio, pa sam danas primjenila sve recepte.
07.04.2010, 22:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
Ola, evo i Šime s posla, hahahahhah, hvala jos jednom na cestitkama i komplimentima iv@ncice, torta je super i bas bas vesela, ma divno, a Andrej medenjak mali dadada, popij kakvu rakijicu da se smiris Svima saljemo pusetine
tajra, a sto niste uzeli one sa glasovima zivotinja, mi cemo onu da nam bleje ovce dok se vozimo
p.s. ma poslu je bolje nego sto sam se nadala, zasad, ja se tamo odmaram za razliku od kuce
ma ja ti ...a mi ovdje rintamo ko konji ...
07.04.2010, 22:13
Anoniman
Joj Andrej je danas anbelivbl...uzasan je...samo vristi i place...nista mi skoro nije jeo...ja OPET kontam da su zubi ...ne vidim drugo objasnjenje ...a ja da ne bih poludila danas sam opet na zeeeeeeeeen terapiji...samo duboko disem...udahni....izdahni...udahni...jos mm dosao s posla i samo legao (ono ko s pravom...kao on radi ja se zahebavam) a ja opet zeeeeeeeeeen...udahni...izdahni...udahni...izdahni...i tako to...mmmmmmmmm
07.04.2010, 22:20
anidla
3683
joj al me nerviraju ovi iz Bosmala...majko mila...niko zavjese ni roletne nije stavio, a ja ne mogu da ne gledam
07.04.2010, 22:23
Ex Yu
718
dadada nikad ti humora nestati nema me cjelu vjecnost a ti uvijek ista ... dosli mi malo da virnemo malu raju ... vidim svi ste na broju ... jesu nam svi bebaci dobro ja dosla da vidim jel koje prohodalo ... moj zvrk danas prohodao i ja se ziva pogubila neobicno mi je totalno neznam ni kako da se ponasam jos nisam skontala ni da se rodio kako treba a on vec hoda ... a sad je belj sto sve al sve dira i tolko mu je interesantno hodati da nece ni da spava zao mu vremena
07.04.2010, 22:25
škorpija
6649
pa šta rade, pa šta rade
dadada samo ti zeniraj pa će svi u mozak da te
07.04.2010, 22:27
R&T@
5982
za korake! Bas ste nam nedostajali!
Anidla, gospoda kupila stanove, pa nece da se sakrivaju..... Nego, ovo su kasni sati, da nije zabranjen pogled ispod 18?
07.04.2010, 22:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu
dadada nikad ti humora nestati nema me cjelu vjecnost a ti uvijek ista ... dosli mi malo da virnemo malu raju ... vidim svi ste na broju ... jesu nam svi bebaci dobro ja dosla da vidim jel koje prohodalo ... moj zvrk danas prohodao i ja se ziva pogubila neobicno mi je totalno neznam ni kako da se ponasam jos nisam skontala ni da se rodio kako treba a on vec hoda ... a sad je belj sto sve al sve dira i tolko mu je interesantno hodati da nece ni da spava zao mu vremena
pa gdje si ti bona...jesi li zavrsila farmville cccccc....nemere to tako...nego CESTITAAAAAAAM MALOM SETACU ...a fakat su komicni kada prohodaju...preslatki...jos ona guza mala u pelenama...ma mali ljudi ja se isto navikavam, jos kada ga uzmem za ruku meni srce ko kuca
07.04.2010, 22:33
pocahontas
2546
< Poruku je uredio pocahontas -- 7.4.2010 22:35:55 >
07.04.2010, 22:33
Anoniman
anidla...a i ti si mi kooooooomsinka
nego fakat...sta rade, sta rade ja se vazda pitala koji to mozgovi mogu tu kupiti stan...mislim stan za te pare u ovom komsiluku
07.04.2010, 22:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas
joj al me nerviraju ovi iz Bosmala...majko mila...niko zavjese ni roletne nije stavio, a ja ne mogu da ne gledam
dakle kone smo a sta vidis Boga ti, da i ja virnem jer ja vidim sve a ne vidim da ikoga ima zivog u Bosmalu samo kolone Cici Micija idu u Basement jer je cuga dzabalize za njih tonight
eki to...hajmo i mi
07.04.2010, 22:34
Ex Yu
718
i vi ste nama, nema mama kad sve pohvatati bebac nemiran da bog sacuva jos sad hoda pa nece ni da spava kako mu je interesantno ... a jos kuca gosti uvijek nesto rodjendan svadba tamo vamo ... obaveze, a jos FB i RR ostane u nekom trecem planu a sad cemo bit redovniji pozelili smo vas se kolko sam mogla pohvatati svi bebaci porasli i dobro su Hvala Bogu ... anidla vdim mucis muku sa AD jbg i kod nas ti je nesto tako slicno samo ga nesvrbi nemam pojma od cega je ima te neke fleke pedijatrica mi dala kremu naprave mi je u apoteci al se smije koristiti samo 7 dana preko noci prodje sve al kroz par dana mu se vrati ja vjerujem da nije od hrane jer je to dobio jos dok nije nista jeo i tako vucemo stalno ... neznam ... nisam pametna a ovdje ga nemam kome odvesti
07.04.2010, 22:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
pa šta rade, pa šta rade
dadada samo ti zeniraj pa će svi u mozak da te
ma nema sanse...ja kada ukljucim zeeeeeeeen iskljucim ton ...vidim samo kako otvaraju usta a nista ih ne cujem...samo zjevaju
07.04.2010, 22:39
anidla
3683
ja sam u ovom crvenom neboderu do selexa i jakooo sam visoko na 19 spratu pa svasta vidim... salim se, ali me nerviraju ovi jedni vazda hodaju tamo vamo, sva svjetla upaljena ...ja cekam akciju
dadada gdje si ti? a to pocahontas? jao sta ima komsiluka oko mene sa RR a sve se usutile, samo skorpia odala tajnu
07.04.2010, 22:39
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: dadada
dakle kone smo a sta vidis Boga ti, da i ja virnem jer ja vidim sve a ne vidim da ikoga ima zivog u Bosmalu samo kolone Cici Micija idu u Basement jer je cuga dzabalize za njih tonight
eki to...hajmo i mi
mm stane na balkon i šatro puši i razgleda ..hajmo fakat, ali moramo prilagoditi stajling
07.04.2010, 22:40
R&T@
5982
Dobar ti taj zen, ja ga nikad ne bih gasila.......
Malena, vidim ovdje si. Kako je s tetom?
< Poruku je uredio tajra -- 7.4.2010 22:41:28 >
07.04.2010, 22:41
pocahontas
2546
ja sam u ovom crvenom neboderu do selexa i jakooo sam visoko na 19 spratu pa svasta vidim... salim se, ali me nerviraju ovi jedni vazda hodaju tamo vamo, sva svjetla upaljena ...ja cekam akciju
dadada gdje si ti? a to pocahontas? jao sta ima komsiluka oko mene sa RR a sve se usutile, samo skorpia odala tajnu
sutra cemo vam se i Rafi i ja privaliti u setnju ako malo budem bolja i stavicu masku da ne raznosimo bakcile...
07.04.2010, 22:43
teacher75
5394
sutra cemo vam se i Rafi i ja privaliti u setnju ako malo budem bolja i stavicu masku da ne raznosimo bakcile...
joj, hocu i ja s vama u setnju, al imam nekih obaveza, pa ne znam kad ste kontale?
07.04.2010, 22:45
anidla
3683
teacher75, da mi nisi i ti kona?
07.04.2010, 22:47
malena_t
599
IZVORNA PORUKA: tajra
Dobar ti taj zen, ja ga nikad ne bih gasila.......
Malena, vidim ovdje si. Kako je s tetom?
Mahaluse jedne sram vas bilo
tajra dobro je s tetom cini mi se da ga fino pazi, jede i spava na vrijeme, setaju, igraju se, veseo je raspolozen. Juce, prvi dan kad sam odlazila, plakao je jakoooooooo, a danas glasa nije pustio
07.04.2010, 22:47
teacher75
5394
teacher75, da mi nisi i ti kona?
nisam bas, ja sam na grbavici, al ako budete setale po vilsu, javite se, mozda uspijemo malo izletiti
07.04.2010, 22:50
Anoniman
ja vazda ponavljam a mene niko ne slusa...ja sam tamo gdje su svi seljaci, NA OTOCI...pa fino ako krenete vamo u papanselo da setate, prijavite
07.04.2010, 22:51
malena_t
599
Umalo da zaboravim, sram me bilo: sahara, iv@ncice djecica su vam bas, bas, bas medena, a torte - bez teksta