Dobro je, malena, bas mi drago! Vaznije je to sto je danas bio miran.
A moja place ko god izađe iz kuce... Znam da ne bismo trebali, ali poceli smo bjezati da ne vidi kad izlazimo..
07.04.2010, 22:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: anidla
joj al me nerviraju ovi iz Bosmala...majko mila...niko zavjese ni roletne nije stavio, a ja ne mogu da ne gledam
dakle kone smo a sta vidis Boga ti, da i ja virnem jer ja vidim sve a ne vidim da ikoga ima zivog u Bosmalu samo kolone Cici Micija idu u Basement jer je cuga dzabalize za njih tonight
eki to...hajmo i mi
mm stane na balkon i šatro puši i razgleda ..hajmo fakat, ali moramo prilagoditi stajling
samo nam treba malo siri kais i stikle (ja ih neImam ) i neka bundica i eto nas
ps. a i tvoj m je mahalac ko i moj
< Poruku je uredio dadada -- 7.4.2010 22:54:34 >
07.04.2010, 22:54
pocahontas
2546
teacher, vidis da nas ignorisu .. ne fakat, ja sam se šalila to za šetnju jer sam hasta jos..bas ne bih htjea da prenosim bolesti na bebice..bilo bi mi bas krivo..kasljem, ksiem tako da nisam pozeljno drustvo..ostajem u kućici za izolaciju do daljnjeg ..čak smo i Asjin rodjendan propustili jer smo svi familijarno bolesni dadada sta ce ti bundica kad je dole vrelo..dakle, i ako nemas nista da obuces dole mozes proci i to kako a za cipe ne brini, dam ti ja neke
< Poruku je uredio pocahontas -- 7.4.2010 22:57:53 >
07.04.2010, 22:55
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: anidla
joj al me nerviraju ovi iz Bosmala...majko mila...niko zavjese ni roletne nije stavio, a ja ne mogu da ne gledam
dakle kone smo a sta vidis Boga ti, da i ja virnem jer ja vidim sve a ne vidim da ikoga ima zivog u Bosmalu samo kolone Cici Micija idu u Basement jer je cuga dzabalize za njih tonight
eki to...hajmo i mi
mm stane na balkon i šatro puši i razgleda ..hajmo fakat, ali moramo prilagoditi stajling
samo nam treba malo siri kais i stikle (ja ih neImam ) i neka bundica i eto nas
ps. a i tvoj m je mahalac ko i moj
zaboravila si na cipkane carape u toj kombinaciji
07.04.2010, 22:56
R&T@
5982
Sve znaci Novosarajke.... Blago vama...znam kako je tu zivjeti... A ja vec dvije godine u starom gradu, nema sanse da vozam kolica po ovim ulicicama....
Dada, vidi se da nisi u fazonu. Moras napisati da zivis na Otoki, to je sad moderno... Bas te briga, imas pijacu blizu, da se druzis sa snasama
07.04.2010, 22:58
škorpija
6649
ma pocy ako je rafo zdrav hajte s nama, bacili se rasprše po zraku ,ne ozbiljno, kažu da će sutra biit pravo lijep dan, a onda pogoršanje i od nedjelje padavine i moguća susnježica , zato bebi i ja sutra idemo akobogda u šetnju pa makar i sami,
naravno poziv važi i za tičericu, se razme
07.04.2010, 23:01
Apotekarka
3918
Vecer...vecer...vecer..pocela me brinuti ova moja glava tako sam ja drmnila jedan neofencic kroz 2 h dosle mi susjede na kavu pa ja drmnem jedan pan da mi osvjezi dan,e reko evo ti sad kad bolis,boli s razlogom ,kad ljudi umjeni mene glava a evo sad opet lagano pocinje i cak pocinjem misliti da sam luda ili su sinusi Ex yu vidjerla sam na faceu malog hodaca,cestitamo moja lijens guza jos nece zadugo...mi smo se kupali,nitko nista ne moze rucati da on ne dođe stolu kuka ko da godinama nije jeo,a teta sto ce ga cuvati nedavn se iznenadila koliko kolicinskiu jede...zubi nas muce i dalje,svaku noc spava medi u krilu,i mamu zezi po noci... Ivancice jaja sumi jutros otputovala za Hercegovinu a ni ne uslika ih,ali budem
07.04.2010, 23:02
Anoniman
teacher, vidis da nas ignorisu .. ne fakat, ja sam se šalila to za šetnju jer sam hasta jos..bas ne bih htjea da prenosim bolesti na bebice..bilo bi mi bas krivo..kasljem, ksiem tako da nisam pozeljno drustvo..ostajem u kućici za izolaciju do daljnjeg ..čak smo i Asjin rodjendan propustili jer smo svi familijarno bolesni dadada sta ce ti bundica kad je dole vrelo..dakle, i ako nemas nista da obuces dole mozes proci i to kako a za cipe ne brini, dam ti ja neke
ma bundica je do kluuuuba...joj tebe bona nebila onda mi das fensi stikle...vazi...pa cemo podruku jer ja ne znam hodati utome
malena_t
599
Benjamin najvise place za postarom
Ma prestace kad navikne da se vracate Ja sam skontala da Benjo zapravo ne place za nama, nego hoce napolje. Inace kako bih drugacije objasnila ovo za postara
pocahontas
2546
škorpija, hajde cujemo se sutra onda da se definitivno utanačimo Raffi mi je bolji hB i da nije ljepse mu je u šetnji nego u kući..pobudalih više i on i ja
07.04.2010, 23:03
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: škorpija
ma pocy ako je rafo zdrav hajte s nama, bacili se rasprše po zraku ,ne ozbiljno, kažu da će sutra biit pravo lijep dan, a onda pogoršanje i od nedjelje padavine i moguća susnježica , zato bebi i ja sutra idemo akobogda u šetnju pa makar i sami,
naravno poziv važi i za tičericu, se razme
mi se danas nahodale kolicima sve do slatkog coseta i nazad, crkla sam, ledja otpadaju, jos sinoc bila na aerobiku. bas sam se zadala! i lana umorna, zaspala u 6, eno je komirana! a tajra ja sam odrasla u starom gradu i 2 godine zivim na grbavici
noaa
1662
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Vecer...vecer...vecer..pocela me brinuti ova moja glava tako sam ja drmnila jedan neofencic kroz 2 h dosle mi susjede na kavu pa ja drmnem jedan pan da mi osvjezi dan,e reko evo ti sad kad bolis,boli s razlogom ,kad ljudi umjeni mene glava a evo sad opet lagano pocinje i cak pocinjem misliti da sam luda ili su sinusi Ex yu vidjerla sam na faceu malog hodaca,cestitamo moja lijens guza jos nece zadugo...mi smo se kupali,nitko nista ne moze rucati da on ne dođe stolu kuka ko da godinama nije jeo,a teta sto ce ga cuvati nedavn se iznenadila koliko kolicinskiu jede...zubi nas muce i dalje,svaku noc spava medi u krilu,i mamu zezi po noci... Ivancice jaja sumi jutros otputovala za Hercegovinu a ni ne uslika ih,ali budem
Apotekarka jesi li nam to poslala jaja
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
Sve znaci Novosarajke.... Blago vama...znam kako je tu zivjeti... A ja vec dvije godine u starom gradu, nema sanse da vozam kolica po ovim ulicicama....
Dada, vidi se da nisi u fazonu. Moras napisati da zivis na Otoki, to je sad moderno... Bas te briga, imas pijacu blizu, da se druzis sa snasama
samo ti zezaj...docices i ti na otoku kajmaka da kupis
07.04.2010, 23:05
Apotekarka
3918
Apotekarka jesi li nam to poslala jaja
Jesam,jesam ako uspijete objaviti postavite koju sliku ,valjda se niosu u autu polupala
07.04.2010, 23:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena_t
Ma prestace kad navikne da se vracate Ja sam skontala da Benjo zapravo ne place za nama, nego hoce napolje. Inace kako bih drugacije objasnila ovo za postara
07.04.2010, 23:07
škorpija
6649
važi, onda sutra pucamo PP da se dogovorimo, a i imam i brojeve mobitela od sve tri pa nije frka, dogovorićemos e
07.04.2010, 23:09
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: malena_t
Čuj kako, pa dijete plače za pravim ocem cccc ,
07.04.2010, 23:10
megi
935
i meni bi kao dadadi trebala jedna zen terapija, samo meni slabo ide to udahni izdahni ja ne mogu a da bar malo ne vrisnem izmedju izdisaja i udisaja
ni adna nije bolja od andreja sve nesto kmezi a i ja se nadam zubicima tako da ima opravdanje a mm je juce pustio do tv da smanjuje i pojacava i ja joj jutros ne dam ona odma u plac i gleda me onom tuznom facom ko da veli kakva ovo mene babaroga zapade
vidim nasle se komsinice u hrasnom, a ima li koja rr mama u ovim prigradskim naseljima poput dobrinje
07.04.2010, 23:10
R&T@
5982
Nocas smo sve raspolozene, hvala bogu. Odavno se nisam na forumu ovako ismijala.
Malena, ti si mi sumnjiva! Da taj tvoj poštar ne zvoni dvaput?????????
Dadada, doci cu ja. Kakav kajmak, to ima i u mojoj mahali. Nego pocijepale mi se priglavke, pa da obnovim "stajling"
07.04.2010, 23:12
škorpija
6649
vidim nasle se komsinice u hrasnom, a ima li koja rr mama u ovim prigradskim naseljima poput dobrinje
gvendolina živi na dobrinji, ali se odavno ne javlja, ne znam ima li još ko
07.04.2010, 23:15
megi
935
ma eto nas naredne hefte kod druga ajdina pa cemo da se druzimo
07.04.2010, 23:15
Apotekarka
3918
ja sam jucer pluca snimala kod nekog cika radiologa,a boime nije los ,on meni veli udahni,izdahni kontam ja uf snimaj jos tajkko da sam vjezbala taj fazon
07.04.2010, 23:16
malena_t
599
IZVORNA PORUKA: tajra
Malena, ti si mi sumnjiva! Da taj tvoj poštar ne zvoni dvaput?????????
ne zvoni, kuca dvaput samo mi je komsija
07.04.2010, 23:16
Anoniman
Samo da vam mahnemo ,, meni nesto plaho mrsko u zadnje vrijeme kucati Ljubim sve none, rucice, obraze
07.04.2010, 23:17
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: megi
ma eto nas naredne hefte kod druga ajdina pa cemo da se druzimo
eeto i nas