Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
08.04.2010, 11:59
Honey3
3035
jutro i od nas, evo bebi spava pa cemo malo u setnju kad se probudi,mama je zakuhala tijesto za pizzu,malo pospremila po kuci da mozemo slobodno setati iv@ncice mora da je taj dr.bio neki strasni namcor pa se bebi prepao iliiiii se dr.mama dopala pa nije obratio paznju na bebija
08.04.2010, 12:40
iv@ncica
2115
..moze bit stari sexonja
08.04.2010, 13:23
Apotekarka
3918
Sto je danas lijep i suncan dan tralalalala...bili smo u setnji bas je lijepo zavidim vam sto se druzite ja sama...Ljudi i dalje ceona glavobolja me ubi tlak dobar a eto...evo maleni spava odoh sta uraditi...Spavali smo jutros do 9....na vani bi bio 24 h... Mislim da imamo i 3 zubic gornja jedinica ali nismo 100 posto sigurni ne da vidjeti... Ljubimo sve bebare...
08.04.2010, 13:37
DM
2408
Sto je danas lijep i suncan dan tralalalala
A ja moram bebija kod doc-temp. i kašalj
08.04.2010, 14:09
megi
935
evo i nas spavanje tako tako nesto se budila pocesto kenjka, place, ja kontam gladna ja je izvadim iz kreveca legnem da je dojim a ona zaspi te je ponovo vracaj u krevetac, pa ponovo ustajanje za sahatak kad je ogladnila
mi smo setale super vrijeme dok se nije pokvarilo da iskoristimo, ali kao sto dadada rece ona ima termine kad ruca, kad doji pa se sve uklopiti mora inace nas spuca nervoza
Atarka i mi smo na Dobrinji pa javnite se mozda se gdje i sretnemo
08.04.2010, 14:34
Atarka
663
Mi smo se sad vratili iz setnje. Megi, mi imamo crvena Peg Perego Si kolica, mozda nas prepoznas po tome, kao Milenium Ivancicu . Mozemo zajedno u setnje.
08.04.2010, 15:43
škorpija
6649
mi se vratili iz šetnje, upoznali anidlu i nou, dady i davuda i salmy i afana, bilo nam suuuuupeeeeer . bebe bile relativno dobre, a mame torokale ko da danima nismo pričale ljubimo malu raju
08.04.2010, 16:10
Anoniman
mi smo danas nesnosljivi aaaaaaaaaaaaa,vristala bi od muke.Neznam koji mu je djavo ozbiljno pupla ga oko pola 2.kontam vrijeme spavat jos malo taman kad se opupa zaspat ce jest vraga,bas me izvozo 3 puna sata kmecuci,nezna ni on sta bi Dam mu igracku sjedim pored njega,igracka mu ispane on place baca se cupa sve oko sebe a ja gledam reko sine mili tolisni malan a tolika huja u tebi Bas se prolopovio,pravo kako raste sve veci lopovci koji nema ziva mira Sve bi da je po njegovom nedo Bog uskratit mu sta onda sam od sebe radi Jedva jedva,zaspo oko pola 4.hb.ndam se da ce odspavat da bude horan kad ustane Ja sam umorna citavo jutro sama s njim,a nemogu da zaspim nastavila sam kaficu pa makar da odmorim malo mozak dok neustane:-)
08.04.2010, 16:12
anidla
3683
eh da se i mi prijavimo....
dan predivan, kao i drage zenice....skorpiu i ajdina napokon upoznala kao i dady i davuda...a kasnije nam se i nasa Salmy sa Afanom pridruzila...
ja dosla kuci krepana, hem od pricanja, hem od hodanja
Noa se probudio kad smo dosli, hapio, presvukla ga i tajo ga preuzeo, odose opet u skitnju vani dok ja ocistim ovaj glupi stan...sve sam masine popalila sto sam ih imala
idem sad usisati pa se cujemo....
08.04.2010, 16:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum
bas mi je zao .. Saljemo vam puno da nam brzo ozdravite
08.04.2010, 16:20
škorpija
6649
Iii evo nas: (s desna na lijevo) škorpija i Ajdin, dady i Davud, salmy i Afan i anidla i Noa
08.04.2010, 16:26
Aki Sa
180
Vratio se SIme, Di je bia.......
Prosto me stid kad vidim od kada se nisam ukljucila u mahalanje sa dragim mamama. Ali ja sam vas citala i taman da odgovorim uvijek nesto izleti. Trazila se teta cuvalica ( ko to nije prezivio sretan je ), jer sam se ja vratila na posao, uspjeli otici na skijanje i prezivjeti put od 10 sati voznje, pa su onda obojica bili bolesni obostrane upale usiju, pa grla pa nosa, pa ja vise poludih. E sad nam je nikao zubic 1 prije 10 dana a drugog cekamo, paralelno se stariji upisuje u skolu a spavanje je isprekidano i do 8 puta u noci dojimo i vristimo. Ujutro u 9 nasmijem se i pravac posao Dojimo jos uvijek ali i jedemo svasta i cekamo da nos skroz prodje pa da primimo bocu a onda sunecenje. E da ima neko da mi o svakoj ukratko napise sve novine lako bi se bilo vratiti a ovako sjedi pa citaj Ljubim vas sve
08.04.2010, 16:37
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: Atarka
Mi smo se sad vratili iz setnje. Megi, mi imamo crvena Peg Perego Si kolica, mozda nas prepoznas po tome, kao Milenium Ivancicu . Mozemo zajedno u setnje.
mocno haaahha..uh sad ce me svi znat...i nou po crvenim
08.04.2010, 16:39
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: škorpija
Iii evo nas: (s desna na lijevo) škorpija i Ajdin, dady i Davud, salmy i Afan i anidla i Noa
oooooooooo to mocne macke... trebala bi se ovako neka udruga rr osnovati...pa da imamo posao i da unajmimo jednu tetu da nam cuva nekoliko djece..ono mini jaslice ko nekad u americi..zamisali ti na poslu a beba ti negdje blizu tebe..uvijek joj mozes izletiti da je vidis...steta sto kod nas nece nikad to biti
08.04.2010, 17:35
pocahontas
2546
svaka čast za ovu fotografiju svi ste mi ko bombone
08.04.2010, 18:03
škorpija
6649
pocy žao mi je što ti i rafo niste mogli s nama
feliks sad sma pročitala da se zoveš emma, stvarno lijepo ime , a baš sam se ismijala za ono erna i tvoje roditelje
08.04.2010, 18:09
Mya_81 RR
5531
mi se vratili iz šetnje, upoznali anidlu i nou, dady i davuda i salmy i afana, bilo nam suuuuupeeeeer . bebe bile relativno dobre, a mame torokale ko da danima nismo pričale ljubimo malu raju
Blago vam se
A baš mi je drago da ste uživale I slikica je super!!!!! A koga ste privele da vas slika?
08.04.2010, 18:14
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: škorpija feliks sad sma pročitala da se zoveš emma, stvarno lijepo ime , a baš sam se ismijala za ono erna i tvoje roditelje
Gdje? Gdje? Evo me ko prava mahuluša
Doublemum, nadamo se da će bebi biti što prije bolje
08.04.2010, 18:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum
ajoj
08.04.2010, 18:17
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas
svaka čast za ovu fotografiju svi ste mi ko bombone
poDapisuje moju RR drugaricu poky
08.04.2010, 18:21
amela2208
3060
blago se vama, hocu i ja da setam sa sarom Mala je jos inace mahalale bi i mi. Skorpijo pa ne izgledas tako staro salim se naravno slika vam je 10-ku
08.04.2010, 18:21
Anoniman
ja sam all by myself s dijetom bila na igralistu ...pa smo se spustali niz tobogan a starija djeca su nas cudnovato gledala
08.04.2010, 18:28
škorpija
6649
amela tišina, poslaću te po žvake, moraš poštovati starije
dadada vala mogli ste 2 stanice trolom pa onda s nama do vilsa
Mia taj dobro čuvani podatak o feliks našla sma na temi nacionalno neobojena imena ilit ako nešto . a slikala nas neka djevojka, studentica šta li i rastapala se nad bebama, reko pusti bolan, ništa djeca prije 30
08.04.2010, 18:31
amela2208
3060
znala sam da si tu nedje (sakrivena naravno )a me neka dosada spucala... Dragi uci, sara spava ja na RR