Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja cu krenuti oko 11-pola 12, trebala bih se onda u hrasnom naći sa pocahontas i andilom i onda krećemo tamo, gdje bi nam se trebača priključiti tičerica i lana, a i ti , pošalji mi broj moba na pp da ne bude ganjanjaa po vilsu
zao nam je sto nismo bile s vama, drzala sam u 1 instrukcije iz engleskog, pa mi poslije dosla sveki. tek smo izasle sa mm i sveki iza 3. ako budete sutra za setnju zovite, sutra nemam obaveza...
08.04.2010, 18:38
anidla
3683
sutra najavljuju kisu..ali ako ne pogode prognozu mi opet idemo...u isto vrijeme , oko 11....pa bujrum ko god hoce, a i nasle smo super kafic
08.04.2010, 18:39
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: škorpija
ja cu krenuti oko 11-pola 12, trebala bih se onda u hrasnom naći sa pocahontas i andilom i onda krećemo tamo, gdje bi nam se trebača priključiti tičerica i lana, a i ti , pošalji mi broj moba na pp da ne bude ganjanjaa po vilsu
zao nam je sto nismo bile s vama, drzala sam u 1 instrukcije iz engleskog, pa mi poslije dosla sveki. tek smo izasle sa mm i sveki iza 3. ako budete sutra za setnju zovite, sutra nemam obaveza...
važi a baš nam je falila jedna cura
08.04.2010, 18:45
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: anidla
sutra najavljuju kisu..ali ako ne pogode prognozu mi opet idemo...u isto vrijeme , oko 11....pa bujrum ko god hoce, a i nasle smo super kafic
koji kafic?
08.04.2010, 18:46
teacher75
5394
sutra je kisa oko 12 a oko 1-2 ce bit suncano, sad ja gledala
08.04.2010, 18:48
škorpija
6649
kafić se zove green (kod igrališta dječijeg u ravnini sa onom novom Reiff. bankom, ali na desnoj obali), ja bih sutra trebala sa jednom prijateljicom na kafu jer sma je danas izradila, ali ako ona mene izradi, privalim se onome ko već bude napolju
08.04.2010, 18:49
teacher75
5394
kafić se zove green (kod igrališta dječijeg u ravnini sa onom novom Reiff. bankom, ali na desnoj obali), ja bih sutra trebala sa jednom prijateljicom na kafu jer sma je danas izradila, ali ako ona mene izradi, privalim se onome ko već bude napolju
pa mi tamo odavno kafenisemo
08.04.2010, 18:50
škorpija
6649
ma ja vazda il u ramizu il kapućinu sa penzićima
08.04.2010, 18:56
Hanady RR
18727
Iii evo nas: (s desna na lijevo) škorpija i Ajdin, dady i Davud, salmy i Afan i anidla i Noa
predivna fotografija...moramo molit moderatore da je stave na portal...zaista super.
08.04.2010, 19:05
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Hanady
Iii evo nas: (s desna na lijevo) škorpija i Ajdin, dady i Davud, salmy i Afan i anidla i Noa
predivna fotografija...moramo molit moderatore da je stave na portal...zaista super.
jooj a nas nije bilo cura mogla birati momke samo tako, bila bi glavna
08.04.2010, 19:12
Honey3
3035
slika vam je super i nemogu da vjerujem da nije bila ni jedna curica i mi bi vam se rado pridruzile samo mama nesmije da vozi,valjda ce biti prilike
08.04.2010, 19:22
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: škorpija važi a baš nam je falila jedna cura
Nije, nije....bolje da se družite samo s dečkima
08.04.2010, 19:47
Anoniman
Cure vidim da ste se danas zabavljale po kaficam, ma superiska ste mi sve. Evo ja uspavala A i nesto se i meni spava pa odoh koji sat leci dok dragi ne dodje ,umorila se zena na poslu Ljubim vas sve dadada, zato su svi tobogani pokvareni sto se mame spustaju,ccccc
08.04.2010, 19:55
iv@ncica
2115
bjezobraznice jedne..pa da ste nas zvale mi bi nasim privatnim helikopterom dosli vise i na taj Vils koliko o njemu slusamo...hihiiihihih..ali doci ce mo jednom , na okupljanje
08.04.2010, 20:10
Anoniman
slikica je super bago vama Skorpija nije emma nego ena da bas smjesno al tako je !!! A.je citav dan nesnosan i dalje samo spavao 15min danas uzasss Nadam se da ce noc biti bolja Nemam se kad javit od njega...nema ziva mira..
08.04.2010, 20:16
anidla
3683
Vils zakon...mene svi misici bole, al sve do jednog jos kad sam kuci dosla pa se uvhvatila usisivaca i krpe...e sad me tek sve boli
ja jedva cekam opet setnju...ljepse brate s drustvom nego sam....posebno mi je drago sto sam konacno upoznala Ajdina pa da Minji mogu prenijeti utiske kad je vidim , uglavnom imam osjecaj da ce to bas biti
Noa okupan, nahranjen i uspavan...mm ode na instrukcije engleskog a ja dosla da koju prozborim, nisam danas citav dan pricala
08.04.2010, 20:16
amela2208
3060
a ti onda na avion i na kafu u sa
tako ce ti i biti najvjerovatnije za 2-3 nedjelje idem za CG a mozda bude relacija İstanbul-Sarajevo -Podgorica ali kafica na aerodromu zamisli fore
08.04.2010, 20:21
Mya_81 RR
5531
Molim vas da odete na temu
'kreme i kozmetika za bebe'
pa da mi odgovorite, jer izgleda niko nije vidio da sam pitala nešto
08.04.2010, 20:26
Ella_H
1264
Poz mamice i bebice.. Slika vam je super bas ste slatke a i bebice naravno najsladje.. Ja ponovo deveram s Ammarom infekcija uha opet i zubici pa temperatura itd sve se sastavilo nismo spavali 2 dana samo ga nosam tjesim i tako... Ljubimo sve curke i momcice... Felix nedaj se zeznuto je kad su bebice uznemirene...
08.04.2010, 20:28
Ella_H
1264
ps dadada ja sam vecinom all by myself na igralistu i bas mi lijepo i tako nekad sami bjeze a nekad zaista nikog nema ma da naleti i normalne raje hehe
08.04.2010, 20:43
R&T@
5982
Zao mi je Ella sto je pile bolesno
A, vi Novosarajke, setale po Vilsu..... Slika vam je super, samo vidim ja da su se "sve krive" sastale.... sto ne povedoste ni jednu snahu, sram vas bilo....
Ti, dady, mogla si i moju curu povesti , u komsiluku ti je "vazdan".
Nas malo kasalj zezi, ali smo se opet naoruzali lovorom, lukom i kamilicom...
08.04.2010, 21:37
salmy
5830
Evo da se i mi javimo super nam je bilo danas mame su divne a bebice posebno Bebija sam okupala nahranila i spava ko Nadam se ponovnoj setnji i kafici naravno! ovaj put definitvno treba curica!! momci sami nema smisla
08.04.2010, 21:46
Anoniman
vece Joj A.je jedva zaspo majko moja nepamtim kad je bio ovakav aman citav bozij dan nervozan nesnosljiv pala sam:(( Nisam vise pametna do cega je do vremena ili do zubica ... Ella-H.zao mi je pilica malog sto je bolestan saljemo mu puno pusa da nam brzo ozdravi