IZVORNA PORUKA: teacher75
vjerovatno to zavisi najvise od bebe, lana se ne buni ako lezi sama u kreveticu i gleda baby einstein ili se igra na podu na baby gym-u(jos ne puze) dok ja kuham i sredjujem stan. nisam je navikla na nosanje, nije ni bilo neke potrebe, jako je rijetko nosam. place samo kad je pospana, gladna il kad se ukaki. ostatak vremena je hb mirna. nasi roditelji kazu da smo i ja i mm takvi bili kao bebe... nadam se da ce takva i ostati. kad propuze (ako propuze-nesto i sumnjam da ce, polijena je) onda cu grabiti da kuham i sredjujem dok spava ili dok je mm tu
e teacher i moj bebi voli da gleda ajnstajna i uziva u gymu.... a kad pospremam spavacu stavim ga u krevetac i navijem one igracke sto vise iznad krevetica... to su tri stvari od kojih najvise imam koristi jer on zaista uziva uziva uziva u tome..... problem je sljedeci:
situacija1. ulazi ona

: eeee tugo moja na podu mi djete lezi (u gymu).... puse ti sine.... prehladices se....
situacija2. ulazi ova ista iz situacije 1.: eeee jadno moje dijete... oci ce ti ispasti.... obnevidices buljeci u ta cudesa na om kompjuteru (ajnstajn)....
situacija3. : ja bi svog A stavi u dubak on bi sve dubi dok ja ocistim oribam operem ves... (a to je prije 34 godine trajalo otprilike 5 sati )
i tako to.... da ne nabrajam dalje.... meni se kosa na glavi podigne.... iznerviram se.... poludim.... grrrr
jadan MM... zato ga mescini i dan danas ledja bole, jer je hudan dubio po vazdan u dubku....
nekad mi dodje da pocnem vristati i urlati po kuci
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0