IZVORNA PORUKA: Mya_81
IZVORNA PORUKA: felix
a gdje ste inace mislili slaviti da je ljepse vrijeme ???
U dvorištu kod mame i tate...imaju super dvorište, ali nije natkriveno...zvala sad jednu firmu koja valjda jedina iznajmljuje tende i košta 1 dan - 200KM....baš ga pretjeraše...
Mya posto si sada u nedoumici...ja ću ti ispričati moje iskustvo ...
Znači prije 4 godine kada sam slavila rođendan hanady slavili smo u subotu 30-tog...
svih tih dana spremanja rođendana bilo je pakleno vruće...ona je rođena 25 ali smos lavili za vikned jer smo pozvali 75 gostiju....
ja sam na tarasi napravila stolove, sve divno aranžirala, stavila suncobran veliki da ljudi ne dobiju sunčanicu ...i u 17,00 glasile su pozivnice...
10 minuta do 17 časova na sedreniku naletio je tornado...gard, kiša i vjetar koji mi je sve stolove prevrnuo, suncobran otpuhao...sekunde su falile da mm i njegov zet fatajući veliki suncobran ne slete sa tarase.
Svi smo završili u kući...stavili smo oe mokre stolove nove stoljanjke...sreća mama i zaova bile su toliko prisebne da su mi spasile svu hranu a tanjila 10_tak se polomilo....
rođendan je szuper prošao unutar kuće...samo 45 kasnije ponovno je bilo sunce i sparina ali svi smo bili u kući...
moj perfekcionizam tada me kostao...
stolovi i stolice nisu bili istih visina i dimenzija i nisu bili svi isti tanjiri na stolu pred svakim a opet sve je bilo super...
od tada nikada vise rođendan ne slavim vani...
nikada ne organiziram na tarasi...ja napravim varijantu u kući a svi su slobodni da sa svojim pićem i hranom sjedu na tarasu ako to žele...
savjetujem ti da ipak slavis u kući...
ja sam tada doživjela šok...moj trud od 10 dana u sekundama je letio sa tarase...