da nam opet neka mama nebi nakon sto joj beba masallah dobije 1200 gr posegnula za AD.
23.06.2010, 13:38
lilix
1174
generacijo moja, blago vama vi se riješiste tih vakcina mi smo olučili sačekati da nam se dr. vrati s godišnjeg, valjda do tada neće nestati vakcina Dženana masalah kod tebe veliki curetak, mene baš interesuje koliko smo dobili ovaj drugi mjesec, često imam osjećaj da bi ova moja poguzija mogla još i više da jede
hvala na čestitkama za mali rođendanko
23.06.2010, 14:02
mnn
1611
dan,kako ste nam? mi mučimo i dalje muku sa spavanjem..neda se alex...sinoč opet šou..ja sam luda više od toga.neznam kad da ga stavim spavati...jer to djete kad zaspe oko 20h ili kasnije isto zeza...sinoč u 1h on je ko nov...viče urla skače po krevetu..hoče da se igra...pilence jedno...nema mira..zeza on mamu svoju..sad je još krenuo hodati..pomalo ali ide...ajme juri sad za njim po kuči...ja sam drage moje luda...ja ga natovim ko puricu..da spava i neče..igramo se jurimo po kuči..i ništa od spavanja..njemu je dosta 3-4h i on je ko nov...imate kakav savjet da mi date neki koji još nisam isprobala...sad čemo mu uskoro sobu napraviti pa neka tamo urla...da ja spavam jer radim i učim za ispite i nemam snage dalje....grrrrrr
23.06.2010, 14:13
Meri29
1045
Mnn i moja malena nece da spava, ja mislim da je do vremena, a i garant im fali setnja i malo svjezeg zraka. Evo Bambi kaze eto nam lijepo vrijeme pa ce valjda i sa njihovim spavanjem biti bolje. Evo npr. ja uspavala Majdu u 12 sati, u pola 1 vec budna i smije se, zijeva ona, ali nece da spava. A nesto kontam mozda ce napokon i koji zubic niknuti pa joj smeta.
23.06.2010, 14:24
Anoniman
ista stva je i s Nanetom... evo do sada 3 puta je spavao samo po 15-ak minuta... i evo opet sad zijeva i nervozan je... kenjkav... a ja hocu da pravim pitu...
23.06.2010, 14:38
merjem
88
uh sad mi je malo lakse kad vidim da i druge bebice ne spavaju.ova moja pticica od nedelje sve na rate spava,navece se stalno budi ja mislim da ce sad biti lakse imamo napokon 2 zubica,seka i ja festamo,nadam se da ce i ostali uskoro pjevusiti zubicima a mamice se napokon naspavati.
23.06.2010, 15:17
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: mnn
dan,kako ste nam? mi mučimo i dalje muku sa spavanjem..neda se alex...sinoč opet šou..ja sam luda više od toga.neznam kad da ga stavim spavati...jer to djete kad zaspe oko 20h ili kasnije isto zeza...sinoč u 1h on je ko nov...viče urla skače po krevetu..hoče da se igra...pilence jedno...nema mira..zeza on mamu svoju..sad je još krenuo hodati..pomalo ali ide...ajme juri sad za njim po kuči...ja sam drage moje luda...ja ga natovim ko puricu..da spava i neče..igramo se jurimo po kuči..i ništa od spavanja..njemu je dosta 3-4h i on je ko nov...imate kakav savjet da mi date neki koji još nisam isprobala...sad čemo mu uskoro sobu napraviti pa neka tamo urla...da ja spavam jer radima i učim za ispite i nemam snage dalje....grrrrrr
draga..moja sta da ti kazem...evo uskoro ce nam 15 mjeseci i mi ti i dalje muku mucimo sa spavanjem..i uspavljivanjem..džaba sto trci, hoda, izmori i sebe i sve nas...on se i dalje budi kad mu ćefne i isto tako devri po noci....ponekad preskoci..ali rijetko..iako je sad puno bolji..nego prije..ali sto ces..probala sam sve i jednostavno takva ziva beba ce doci na svoje kad tad ....a mi moramo skupiti snage i za bebu i posao i kucu i sve ostale obaveze..niko ne pita mozes li, nego moras....onda ujutro mi je prvo jaka kava, malo sminke da nisam ko zombi..i osmijeh..ali tesko je..stvarno je tesko nespavati ;))) izdrzi..proci ce tjesim se i ja ;)
23.06.2010, 15:43
tajcika
629
Leena draga srele smo se sigurno,kako ti rece lilix da ljubi Benju beba sa dugom kosicom da nam Esmica nije ona lijepa cura pokrivena ljubicastom dekicom,a ako sam fulila onda reci,kako god mi smo ti bili prvi a i nisi mogla onoliku zenu fuliti nikako
23.06.2010, 16:35
mala86
2755
ej cure moje... prvo da pohvalim svog Leona koji danas spava super!prije mi je tacno po pola sata spavo,ni minute duze,a zadnjih dana,pogotovo danas odvali veliku turu ,evo vec drugi put danas!ali zato se mama slomila!malo se uhvatila kuce,sve malo po malo ode!i uz sve napravila neki kolac,rucak vec u pola 5 u rerni-a znate kako-ugasila laptop ode sad malo po forumu,pa cekat muzica s posla
mya ne brini za vrijeme,bit ce super vidjet ces,najavljuju ljeto opet
23.06.2010, 16:50
Meri29
1045
Mi puzemo unazad
23.06.2010, 16:51
lilix
1174
IZVORNA PORUKA: mala8'
ej cure moje... prvo da pohvalim svog Leona koji danas spava super!prije mi je tacno po pola sata spavo,ni minute duze,a zadnjih dana,pogotovo danas odvali veliku turu ,evo vec drugi put danas!ali zato se mama slomila!malo se uhvatila kuce,sve malo po malo ode!i uz sve napravila neki kolac,rucak vec u pola 5 u rerni-a znate kako-ugasila laptop ode sad malo po forumu,pa cekat muzica s posla
mya ne brini za vrijeme,bit ce super vidjet ces,najavljuju ljeto opet
e ja bih se trebala ugledati na tebe , ja evo nazvala mm da kupi nešto za ručak , nešto sam se ulijenila danas
za Leona i spavanje
23.06.2010, 16:55
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: Meri29
Mi puzemo unazad
bravo
lilix kod mene rucak uvijek,ali bas uvijek kasni,uvijek mm mora cuvat malca dok ja dovrsim,ali eto danas Leon dobar,pa i mama ,mada ne smijem ovako cesto,naviknut ce mi se muz
23.06.2010, 17:06
Emina85
261
Samo da javimo: mi prohodali!!! Moja ljubav prve samostalne korake napravio 21.06.2010.! Hurmašice pravimo pa ste pozvani! Ljubimo vas i veeeeeeeeeeliki
23.06.2010, 17:24
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: Emina85
Samo da javimo: mi prohodali!!! Moja ljubav prve samostalne korake napravio 21.0'.2010.! Hurmašice pravimo pa ste pozvani! Ljubimo vas i veeeeeeeeeeliki
Posalji jednu hurmasicu,bas mi je opao secer.
23.06.2010, 17:27
Anoniman
pozzz i od nas mi skoro dosli iz skitnje A.se samo dere nema mira shopingovali Zaspo je danas lijepo spava.A vidim pitale ste me za ,poplavu sobro je hb.nema vise kako je kisa smanjila samo se ima dosta posla samo da sunce usja bit ce bolje abd. Emina bravooo za korake male i mile Mnn.neznam sta da ti recem osim da je tvoje pilence neumorno ljubimo mi njega :) da vas pitam jel vi i sad drzite lampu upaljenu gdje spavate??? Ja iznosim na hodnik i samo malkice vrata otskrinem da malo ima svjetlosti,bolje spava kad lampa nije u sobi mada nam je sijalica sa najmnje W 20 W samo Strah me nesto da bar mrvica se nevidi svjetlosti zbog A.i budjenja
23.06.2010, 17:27
Anoniman
Mi puzemo unazad
bravoooo
23.06.2010, 18:30
rose 87
1427
uh vidim da pisete o spavanju ja neznam kako preko dana pola sata sastavimo,a budi se placuci gornja dvica samo sto mu nije izbila,navecer je bolje malo cestitamo nasim drugovima Majdi i Muhamedu i svim hrabrim bebicama koje su primile bocu,uh brzo cemo i mi mya nemoj da se brines mala i ja sam bila vrijedna,neces samo ti da se falis ,ali ja sam imala pomoc,seka mi je tu neznam sta bi bez nje
Joj, žene sad sam se ismijala pošteno....malo prije došla iz FIS-a. Izmedju ostalog kupila oklagiju, a tek doma skužila da na njoj piše ovo:
Mužomlat za svaku ženu:
Upotreba: Proizvod uzeti jednom rukom, široko zamahnuti i uz trzaj iz lakta, drugim krajem elegantno i nježno pogoditi predio usta i nosa. Nakon što refleksno uslijedi provjera šta se dogadja, odmah ponoviti radnju!
I dalje u tom tonu piše još svašta nešto i baš sam se valjala od smijeha jer to prije svega nisam ni skužila, ali sam vam morala to napisati. Sad čekam mm da se vrati pa ću ga dočekati kao svaka fina žena
23.06.2010, 19:15
mala86
2755
Samo da javimo: mi prohodali!!! Moja ljubav prve samostalne korake napravio 21.0'.2010.! Hurmašice pravimo pa ste pozvani! Ljubimo vas i veeeeeeeeeeliki
skolska evo da cestitam i ovdje od !da bude sto manje padova,a da mamu sto vise zeza ljubi ga
23.06.2010, 19:17
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Joj, žene sad sam se ismijala pošteno....malo prije došla iz FIS-a. Izmedju ostalog kupila oklagiju, a tek doma skužila da na njoj piše ovo:
Mužomlat za svaku ženu:
Upotreba: Proizvod uzeti jednom rukom, široko zamahnuti i uz trzaj iz lakta, drugim krajem elegantno i nježno pogoditi predio usta i nosa. Nakon što refleksno uslijedi provjera šta se dogadja, odmah ponoviti radnju!
I dalje u tom tonu piše još svašta nešto i baš sam se valjala od smijeha jer to prije svega nisam ni skužila, ali sam vam morala to napisati. Sad čekam mm da se vrati pa ću ga dočekati kao svaka fina žena
joj mya al me nasmija
nebi bila tvom muzu u kozi kad se vrati
23.06.2010, 19:23
mala86
2755
hoces li nam otkriti sta princeza oblaci u subotu?ili moram cekat fejs?
23.06.2010, 19:26
Anoniman
Mi puzemo unazad
bravisimooooooooooooo
23.06.2010, 19:28
Anoniman
pa Eminaaaaaaaa... cestitamoooooooooooo samo furajteeeeeee...