IZVORNA PORUKA: aidana
IZVORNA PORUKA: ninuska
Jao cirkusa..ti se bas naceka za taj ctg..
Odoh probuditi malu. Doci ce sestra po nas da idem kupiti spavacicu, grudnjak i maloj carapice za rodjendan. Nek imam spremno. Ostala mi jedna spavacica od proslog puta i sad jos jednu i dosta. Trebala bih pogledati i toorbe za bebine stvari. Onu proslu sam nekako uspjela pocijepati
. Gdje ste vi kupovale te torbe?
Ninuska javi za spavacice, gdje ih ima, cijene i to
Ja isto imam jednu od proslog poroda i treba mi jos jedna. To cu sve u septembru kad se vratim. Valjda nece biti prekasno
ja vec pisala, ja sam spavacice uzimala u amku na Mojmilu. ima svakakvih, pravo su kvalitetne (marka je boa arilje Srbija) mm volinjihove bokserice i potkosulje. znam da kad sam uzimala i gledala cijene nemaju skupljih od cini mi se 20 KM, imaju divnih kompleta pidjamica, kao potkosulja i sorc ali preslatko isto tako sve cijene do 20 KM.
ja imala u prvoj trudnoci 3, jednu sam bacila jer sam je upropastila a bila nikakva, mama mi kupila, 2 breoja veca, dugi rukav u njoj se poradjala i zviznem je kad sam kuci dosla. sa ovom drugom ne znam sta mi se desilo imam samo jednu, ako se ne porodim do petka u petak cu svakako po malenu pa svratiti do amka. spakovala sam dva donja dijela pidjama i jedan gornji na dugmice. inace ne nosim spavacice pa me briga mogu u toj jednoj biti u bolnici taman i da je uflekam.
a juce kako sam dopunjavala kofer skontam da nemam nijedan grudnjak za dojenje. vjerovatno sam ih pobacala kad sam komodu iseljavala zbog bebe i zaboravih zapisati da kupim druge

e to cu sveki zaduziti, ona mi je i prosli put kupovala. a ako se ne porodim do subote svakako cemo u sobuto kod sveki pa cu ja sa mm na pijacu da to regulisem

koja opustenost sa drugim djetetom uzas