evo friska info....znaci ja sam juce dosla na kontrolu gdje je dr utvrdio da sam 4-5 cm otvorena i zadrzao me...btw imozda ima veze s ovim kostima jher mne bole od pocetka

pa ni ne skontas kad se otvaras...nazovem muza da dodje s posla i ode mi kuci po stvari koje sam ja spakovala u kofer...u koferu odvojila samo jdnu kesu s uloscima, papucama i jos nekim sitnicama koje cu snjiejti u salu a sve ostalo u koferu...od nekih 16-17 se vrtila se po patologiji u svojoj spavacici...segacila se s curama i otvarala a nisam ni skontala

oko 21.00 dodje dr a u medjuvremenu me jos jednom gledao i kaze 5-6 cm...i kaze hajde dole na porodjajno...odrade klistir koji jedba do wc-a zadrzah, dadise mi svoju spavacicu da sidjem u radjaonu a moj kofer ostane na patologiji, s imenom...dole sisla ...na ctg bneko vrijeme nako neki bolovi mali...prokinuse vodenjak...dobijem 3 ekstremno jake kontrakcije koje nisam mogla predidat vec sam uhkala

i moja crnkica se rodila u 21.53 min

..a koliko skontah porodila me dr. divanovic, supruga d. divanovca...on me sio..mislim super su

...poslije poroda sam lezala 2 sata u hodniku...onda dodjeose sestre s porodjajnog...odose na šatologiju da pokupe moj koger, spuste me na porodjajno, pomognu oko tusiranja i smjeste u sobu...sinoc je beba bila odbojena da se ja odmorim i jutros u 5 su mi je donijeli i sa mnom je bila svo vrijeme izuzev kupanja, vakcine i jednog hranjenja
18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))