cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Fondant

clock-img

27.02.2011, 17:17

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Niobe, super je...
bas si se ustelilauser posted image user posted image user posted image , svi ti detalji...

Ja tako volim ovakve vesele, sarene torticeuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

27.02.2011, 18:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Niobe

user posted image

svaka cast,stvarno imas dara user posted image

clock-img

27.02.2011, 18:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

27.02.2011, 21:01

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Kad dodajete boje u fondant? Jel kada smjesa bude skroz gotova onda pa jos umjesite ili dok je jos mekanije?? user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

27.02.2011, 21:16

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: aida.

Kad dodajete boje u fondant? Jel kada smjesa bude skroz gotova onda pa jos umjesite ili dok je jos mekanije?? user posted image

ja sam dodala skroz na kraju kad sam vec htjela prekrit

samo moras se spremit da ces bas dugo mijesit dok ne izjednacis

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

27.02.2011, 21:17

clock-img

Anoniman

Niobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2011, 21:20

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: aida.

ja sam dodala skroz na kraju kad sam vec htjela prekrit

samo moras se spremit da ces bas dugo mijesit dok ne izjednacis

hehe ok hvala ti.. samo problem mi je sto ne mogu kod nas da nadjem tecne boje ima samo secer u boji :(

clock-img

27.02.2011, 21:27

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

27.02.2011, 21:28

clock-img

aida.

pencil-img

2177

aaa preslatko user posted image

clock-img

27.02.2011, 21:31

clock-img

Anoniman

hvala user posted image  nemam bas nesto iskustva sa fondantom...bice bolje iduci put!

clock-img

27.02.2011, 21:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

27.02.2011, 21:33

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Silver

user posted image

predivna je user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

27.02.2011, 21:34

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

super je Silveruser posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

27.02.2011, 21:37

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

super ideja, Silver. Lajkam user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

27.02.2011, 21:50

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2011, 21:55

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.02.2011, 22:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Silver

user posted image

odlicno user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2011, 01:06

clock-img

Idina mama

pencil-img

340

Sve ovo lijepo izgleda, ali je li ovo uopce zdravo? Pogotovu za djecu. Sa svim tim (pretpostavljam) vjestackim bojama. Sama hemija. Bar tako izgleda. Nadam se da cete me razuvjeriti.

clock-img

28.02.2011, 08:33

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

O "zdravosti" svega ovoga nebih pricala, a imala bih stosta. Ali koliko god umjetne boje bile nezdrave pri pripremi ove torte ne koriste se velike kolicine. Isto tako kada neko dobije komad torte to je jako mala kolicina fondanta na njoj, i takve torte ne jedemo svaki dan, tako da ne, nije nezdravo. Pozdrav

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

28.02.2011, 08:34

clock-img

Anoniman

fondant se fino moze skinuti ako ga ne zelis jesti...bez ikakvih problema

clock-img

28.02.2011, 08:57

clock-img

leli§

pencil-img

1201

da je zdravo, nije 100%user posted image  sama cinjenica da se pravi od fruktoze i secera u prahu (citaj sve sami secer) normalno da nije zdravo... tako da su boje minorne u svemu ovome...isto tako nije zdrav ni zele, ni gumene bombone, ni slag, ni cokolada itd pa ipak jedemo

ali, da izgleda lijepo---izgleda user posted image ... fondant ne vole svi, a i puno djece ga ne jede... mislim da se to moze kontrolisati kao sto je dadada rekla tako sto se fondant fino skine i njam njam tortica...znaci nije pod moranje da se pojede, ko voli i hoce bujrum ko nece nece

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

28.02.2011, 09:09

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

IZVORNA PORUKA: dadada

fondant se fino moze skinuti ako ga ne zelis jesti...bez ikakvih problema

Pa da..uvijek ga samo ''ogulim''
Nisam manita da jedem fondant.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

28.02.2011, 09:11

clock-img

Anoniman

slazem se s leis..nemoguce je danas naci bilo sta industrijsko bez umjetnih boja i pojacivaca okusa

tako da.... i vocni jogurt kada kupis mozes biti siguran da u njemu ima tona E-ova

clock-img

28.02.2011, 09:24

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: leli§

da je zdravo, nije 100%user posted image  sama cinjenica da se pravi od fruktoze i secera u prahu (citaj sve sami secer) normalno da nije zdravo... tako da su boje minorne u svemu ovome...isto tako nije zdrav ni zele, ni gumene bombone, ni slag, ni cokolada itd pa ipak jedemo

ali, da izgleda lijepo---izgleda user posted image ... fondant ne vole svi, a i puno djece ga ne jede... mislim da se to moze kontrolisati kao sto je dadada rekla tako sto se fondant fino skine i njam njam tortica...znaci nije pod moranje da se pojede, ko voli i hoce bujrum ko nece nece

cokolada je zdrava, najzdravija, u njoj ima svih vitaNimauser posted image user posted image user posted image user posted image -tako kaze moj mali rodjak
a sto se tice ovoga jel zdravo, pa naravno da nije, ali ne mozemo samo mrkvu jesti. kod nas konkretno zrak je najnezdraviji, pa opet disemo
sve nove torte su superuser posted image user posted image user posted image
i izvinjavam se sto sam podapisala, kome god to islo na zivceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

28.02.2011, 10:33

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Pismena zadaća: kako sam provela vikend user posted image

user posted image

Ovo su moji Livadići. Danas slijedi torta, a sutra finalno ukrašavanje :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Zadnji članci

article-img