cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Fondant

clock-img

18.03.2011, 23:37

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Lijepa je..user posted image .

ali jesi li porbala sa glicerinom....

ja sma obe porbala...i vjeruj mnogo manje se posla u čišćenju kansije ima sa onim glicerinskim i lakši je za uzraditi neke fihurice

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.03.2011, 23:44

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Nisam jos ni pitala u apoteci mogu misliti kako ce me pogledati kad im zatrazim user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

19.03.2011, 00:00

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Nisam jos ni pitala u apoteci mogu misliti kako ce me pogledati kad im zatrazim user posted image user posted image user posted image

ako te ružno pogledaju javi se...
ja ti pošaljem busom...
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

19.03.2011, 00:03

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Dohakat cemo i farmaceutima user posted image user posted image user posted image sverceri glicerina

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

19.03.2011, 00:20

clock-img

milenium

pencil-img

6133

Nakon dugog iscitavanja vasih postova odlucih i ja da krenem u avanturu zvanu pravljenje fondanta user posted image
Odlucila sam se na verziju sa marsmalow bombonama ucinilo mi se lakse i uvjerih se da je tako.
Medutim kad sam dodala zelenu boju(by the way) jedinu koju sam nasla moja draga Esma je umijesala svoje prstice i napravile smo ovo

user posted image
Savjet za drugi put(sama sebe savjetujem)user posted image pronaci jos boja i otkloniti Esmu user posted image user posted image user posted image jer sam kuhinju jedva oprala a zelene boje je bilo po cijeloj kuci na namjestaju,garderobi,posteljini......

user posted image user posted image user posted image baš je super torta,i listovi su ti user posted image
ja nigdje nisam mogla naći potpuno bijele mar.bombone nego samo bijelo-roze i na kraju mi je ispalo sve rozouser posted image user posted image

clock-img

19.03.2011, 00:25

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: milenium

Nakon dugog iscitavanja vasih postova odlucih i ja da krenem u avanturu zvanu pravljenje fondanta user posted image
Odlucila sam se na verziju sa marsmalow bombonama ucinilo mi se lakse i uvjerih se da je tako.
Medutim kad sam dodala zelenu boju(by the way) jedinu koju sam nasla moja draga Esma je umijesala svoje prstice i napravile smo ovo

user posted image
Savjet za drugi put(sama sebe savjetujem)user posted image pronaci jos boja i otkloniti Esmu user posted image user posted image user posted image jer sam kuhinju jedva oprala a zelene boje je bilo po cijeloj kuci na namjestaju,garderobi,posteljini......

user posted image user posted image user posted image baš je super torta,i listovi su ti user posted image
ja nigdje nisam mogla naći potpuno bijele mar.bombone nego samo bijelo-roze i na kraju mi je ispalo sve rozouser posted image user posted image

i ja sam tako, pa mi bas zao sto nisam imala bijele user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

19.03.2011, 00:29

clock-img

milenium

pencil-img

6133

meni ovo kod tebe izgleda čisto bijelouser posted image

clock-img

19.03.2011, 07:16

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Ma nije bijelo i kod mene je vise na rozu boju a listici su dobri i ispali kako je sve moglo zavrsiti user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

19.03.2011, 16:51

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Dadada, mozemo li da vidimo user posted image  i ostalo drustvo?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

19.03.2011, 21:35

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Evo ga bijeli andjeo ispod....a fondant...gotovo pa nista ne dobih danas je uzasno bilo raditi sa njim...oblacno i vlazno
user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

19.03.2011, 21:43

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: muaaa

Evo ga bijeli andjeo ispod....a fondant...gotovo pa nista ne dobih danas je uzasno bilo raditi sa njim...oblacno i vlazno
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   duda,pape user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

19.03.2011, 21:43

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

dobro je ispala...baš mi je ova duda simpa...
joj kako bi je moja farhonaka ''zdipila''user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

19.03.2011, 21:50

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Evo slikica (posebno za Tajru i Nou user posted image )

user posted image
user posted image

A ove su nesto starije slikice

user posted image

user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

19.03.2011, 21:51

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Rokoko ti znaš da ja tvoj rad na ovoj temi cijenim do besvijeti...ali moram ti reći ova Mya jaka je konkurencija....

mene su opčinile njene bole i sitnice...pa stavrno sam totalno opčinjena njenim bojamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

19.03.2011, 21:53

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Mya, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

19.03.2011, 21:53

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Boje su super,ja se ne usudim nikada stavljati vise boja ali tek vidim da ovo super izgleda predivnouser posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

19.03.2011, 22:01

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Ma, Muaa samo se opusti i upusti u mijesanje boja...nema razloga da te bude strah...tri boje minimalno možeš koristiti a da ne bude šareno...

Hanady, gdje ćeš me toliko nahvaliti user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

19.03.2011, 22:06

clock-img

Anoniman

myauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prava si drugarica a torte suuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2011, 22:07

clock-img

Anoniman

Boje su super,ja se ne usudim nikada stavljati vise boja ali tek vidim da ovo super izgleda predivnouser posted image user posted image user posted image

usudi se kad ti vec ideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2011, 22:07

clock-img

rokoko

pencil-img

336

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Rokoko ti znaš da ja tvoj rad na ovoj temi cijenim do besvijeti...ali moram ti reći ova Mya jaka je konkurencija....

mene su opčinile njene bole i sitnice...pa stavrno sam totalno opčinjena njenim bojamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  i od meneuser posted image user posted image user posted image  i za Miu i za Ivanu tz i ostale vrednice.Nabrzaka prelistavam jer sam u gužvi.
Neka konkurencije,samo neka je zdravauser posted image ,ta je korisna...

clock-img

19.03.2011, 22:12

clock-img

Anoniman

ma ne znam šta je bolje nakit ili ove torteuser posted image ...mya user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2011, 22:14

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: noa

usudi se kad ti vec ideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slažems esa noom...
ja mislimd a bi tebi i boje idšle super...
zadaj sebi neke dvije tri male tortice...pa razaradi bojice...biće to čarolijauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

19.03.2011, 22:20

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: Breskva

ma ne znam šta je bolje nakit ili ove torteuser posted image ...mya user posted image user posted image user posted image

Ja znam šta je ukusnije user posted image

Hvala svima user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

19.03.2011, 22:25

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Mya, divno je... ja taaako volim boje, zato su mi tvoje kreacije bas sjele!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

20.03.2011, 00:08

clock-img

milenium

pencil-img

6133

muaaa i myauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img