writing-img

RE: Fondant

clock-img

21.04.2011, 23:55

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: dadada

a sta vi radite ovdjeuser posted image

mjesimo fondantuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i to od boba,molim te lijepo ili se pridruzi ili odstupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

21.04.2011, 23:55

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: dadada

a sta vi radite ovdjeuser posted image

evo moja dada noa me sikira...
kaže da nisma talent...
a kakve torte pravim...nakon smao godinu mješanja fondanta...neda mi da se ''porbijem'' na tržišteuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.04.2011, 23:57

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

neka bona Hanadi ne tuguj probit cemo se valjda nekakouser posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

21.04.2011, 23:57

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

to se kaže bobamo fondan

clock-img

21.04.2011, 23:59

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Evo nešto na šta sam baš ponosna,ali baš bašuser posted image Mojoj Maši.

user posted image

user posted image

clock-img

22.04.2011, 00:00

clock-img

Anoniman

mjesite...mjesiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hanady...nis ti njih ne slusaj...to one ljubomorneuser posted image

clock-img

22.04.2011, 00:01

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image rokokouser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2011, 00:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: rokoko

Evo nešto na šta sam baš ponosna,ali baš bašuser posted image Mojoj Maši.

user posted image

user posted image

i tako dodje rokoko i sve nas sjeuser posted image ko fokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja tebi i tako nemam vise nista za reciuser posted image

clock-img

22.04.2011, 00:02

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Rokoko e zaista nemam rijeci,svaka castuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2011, 00:04

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

jao vidi kod rokoko svi patuljci tuuser posted image user posted image user posted image user posted image
prelijeo totalno...

rokoko kao i uvijek....držiš rekord talenta i prakse na ovoj temi...user posted image

dadada ne brini sreća školovah se pa mi torta nije osnov egzistencije još...ne moram vala kuhati kad nisma talent...
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.04.2011, 00:05

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Evo ih malo

user posted image

user posted image

user posted image

I tako redom...

clock-img

22.04.2011, 00:09

clock-img

rokoko

pencil-img

336

IZVORNA PORUKA: dadada i tako dodje rokoko i sve nas sjeuser posted image ko fokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

E hvala ti do nebauser posted image .Kako si me samo nasmijala,probudiću djecu.

clock-img

22.04.2011, 00:16

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: dadada i tako dodje rokoko i sve nas sjeuser posted image ko fokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

E hvala ti do nebauser posted image .Kako si me samo nasmijala,probudiću djecu.

i tako dadada je u pravuuser posted image user posted image user posted image user posted image

e al patuljci su ludilouser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.04.2011, 00:18

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Ma hajd bolje i Rokoko nego neko drugiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2011, 00:20

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Patuljci su na polici u kuhinji,ja malo malo pa stanem i gledam ih.

clock-img

22.04.2011, 00:22

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Patuljci su na polici u kuhinji,ja malo malo pa stanem i gledam ih.

jao niste ih pojeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jao to me raduje jer ećinu tvojih torti odplačem što je neko nožem započeo rezatuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.04.2011, 00:28

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Ne,ne,ovo nismo daliuser posted image
Hvala vam svima na lijepim riječima!

clock-img

22.04.2011, 02:23

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Evo zavrsih i ja svoju torticu. Fondant je meni super stvar. Pravila sam onaj sa bonbonama, iako vi kazete da je onaj sa glicerinom laksi onda jos bolje. Sljedeci put pravim onda sa glicerinom. Meni je moja tortica ok. Prvi put da radim sa fondantom, nadam se da ce sljedeci put biti jos bolje i da cu se aBd do augusta bas izvjezbati. Bice i slikica i zelim iskrene komentare, jer odlicno podnosim kritike user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

22.04.2011, 08:10

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Rokoko...mislim, stvarno..mislim..nije fer...
sve je to fondan? Ili si počela sa gumpastom?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

22.04.2011, 08:11

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Evo moje prve torte.

http://img852.imageshack.us/i/20694418440669941941616.jpg/

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

22.04.2011, 08:21

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: myb@by

Evo moje prve torte.

http://img852.imageshack.us/i/20694418440669941941616.jpg/

Pa ništa se ne vidi....

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

22.04.2011, 08:32

clock-img

LaCici

pencil-img

80

Mene mama alma nesto opasno proziva user posted image

clock-img

22.04.2011, 09:00

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

joj rokoko stvarno na tvoje radove nemam rijeci vec odavno

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

22.04.2011, 09:10

clock-img

LaCici

pencil-img

80

Rokoko je nenadmasiva, svaka cast, treba vremena i zivaca za ovakve figure user posted image

clock-img

22.04.2011, 09:38

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: LaCici

Mene mama alma nesto opasno proziva user posted image

Pa naravno da te prozivam, čekamo kolače, odnosno degustaciju, svi moraju da prođu žiri RR-a

Zadnji članci

article-img