IZVORNA PORUKA: mamine oci
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja se sinoć nameračila da naručim Luja Vitona s ebay-a kad po pehu, nestalo im crne.
Onda ponovo preračunam dolare u marke i ispadne 6.5km jedna bočica. A to mi puno vala.
mozda traje dugo ta jedna bocica ,nemislim na rok trajanja, nego mozda je dovoljna jedna kap-dvije da oboji u odnosu na neke gdje ode cjela boca
pa sve boje tečne mogu s ekoristiti duže od onih u prahu...lokiga...
jer da dobiješ crnu iz vrećice one male trebaš puno vrećica da pogoviš teksturu i ton...dok sa bojama koje su tečne to ide boplje...
kod nas ima kupiti tečnu eterika, ja uzimala zelenu trajat će mi dugo ali vskakao nije ni bliska kvaliteti postizanja boje kao wilton boja....
međutim ja sam eteriku platila 4 Km ...koristila tri kapi...mogu ti reći bezveze skupa investicija ako s ene baviš profesionalno ovim hobijem...
ko zna kad će meni opet majsko zelena zatrebat a ukupan fondant sa bojama u pragu me izađe 4 KM...
tako da smao porfesionalno ko s ebavi pordajom ima isplativost da kupi sebi wilton boje i ja ih svakome preporučila...jer sma čitala dosta i ulazila na stranice na kojima se prodaju svi wilton amterijali za fondant.