IZVORNA PORUKA: milenium
nabavit ću što manju četkicu
i još nešto,može li se pokrivka,ona glavna što ide preko torte napravit dan prije i sutra pokrit tortu s njom,hoće li bit onako meka da se s njom može upravljat ako me kontate,ili će se ukočit da ja neću uopće moć radit s njom?
ne kontam...
jel misliš navečer da razviješ kompletnu masu koja ide preko torte i da ti čeka do sutra d aje staviš na tortu...
naime fondant se na dobnoj temperaturi suši...tako da ta količina razvaljanja trebala bi biti valjano zamotana u dvije platične vrećice da ne dođe do susreta sa vazduhom.
figurice koje s enavečer naprave pa ostave na sobnoj temperaturi sutradan su baš čvste tako d ane znam dali će htjeti lijepo na tortu,a nikako mi nije jasno zašto bi ga razvijala id ržala prije nego imaša tortu
ineče ja sma našla savjet koji ovako glasi....
ne boji prije korištenja, znači večeras ga napraviš i staviš u dvije plastične vrećice i neka ga na sobnoj temperaturi a ujutro uzmeš obojiš pa razviješ.
eh a slobodno vodom i bez kista ako ga nemaš nego prstom samo s avrha prsta namočiš u vodu i zalijepi cvijet na cvijet...
sve figure koje se stavljaju na ''pokrivku'' od fondata vodom s estavljaju i time ne remete izgled fondata a čvsto stoje
ako sma shavtila šta pitaš onda sma ti i prneijela savjete o ovome...