writing-img

RE: Fondant

clock-img

14.12.2010, 14:39

clock-img

Anoniman

ovaj suncokret samo ovdje nađemuser posted image user posted image

clock-img

14.12.2010, 14:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

de majke ti posalji mi pp ko ovoj ivani pravi ove torteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2010, 14:55

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Ivana vas ima i na fb, jutros sam se uclanila, ma predivno user posted image

majo saljem ti pp al' ovo nesto ne funkcionise cini mi se user posted image ne mogu da te skontam koja si od slinih maja u nasoj grupi user posted image pa reko' da mi se detaljnije predstavis da te dodam na fb

9.9.2009. :-)))

clock-img

14.12.2010, 14:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

de majke ti posalji mi pp ko ovoj ivani pravi ove torteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svekrva i mamauser posted image user posted image user posted image , ona je dobra samo u marketinguuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2010, 14:56

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

user posted image user posted image user posted image user posted image niiikooo, niiikooo, ja sam multitalenat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2010, 14:56

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

svekrva i mamauser posted image user posted image user posted image , ona je dobra samo u marketinguuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2010, 15:59

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

E kad bi neko ako mu nije tesko napisao mjesanjem koje i koje boje se dobije trazenauser posted image user posted image Ono cisto da se zna, ja sam pobjegla sa sata kada se to ucilo na likovnomuser posted image user posted image user posted image Imaju kupiti crna, zelena, zuta,plava i crvena u tusu cini mi se.... 

clock-img

14.12.2010, 17:22

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

moja kucica i ljubimci od fondana

clock-img

14.12.2010, 17:22

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

clock-img

14.12.2010, 17:24

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

IZVORNA PORUKA: muaaa

user posted image

Preslatko!!user posted image user posted image

:-)

clock-img

14.12.2010, 17:36

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Djeci u školi kažemo kako spektar ima šest boja; naime tri primarne i tri sekundarne. Iz iskustva s pigmentima znamo da se sve boje mogu dobiti miješanjem svega tri boje, koje stoga nazivamo osnovne, primarne ili boje prvog reda. To su:
- crvena
- žuta
- plava

=

+

=

+

=

+

Njihovim miješanjem dobivamo izvedene, sekundarne, ili boje drugog reda:
- zelena --------------plava + žuta
- narančasta -------crvena + žuta
- ljubičasta ----------plava + crvena

user posted image user posted image

Nadalje, miješanjem jedne primarne i jedne sekundarne boje nastaju tercijarne boje, ili boje trećeg reda. To su primjerice crvenonarančasta ili narančastocrvena.
Grafički, od primarnih boja možemo načiniti malu piramidu.
Njoj zatim dodajemo sekundarne boje.

user posted image user posted image

Napokon, oko svih šest boja opišemo kružnicu koja je zapravo spektar: iz nevidljive infracrvene ulazimo u krug sa crvenom, nastavljamo sa narančastom, žutom, zelenom, plavom do ljubičaste koja izlazi iz vidljivog dijela kao ultraljubičasta.
Zatim ubacimo boje između već postojećih: između žute i narančaste stavimo žutonarančastu, pa narančastožutu; tako dobivamo tzv. Ostwaldov (negdje Ittenov) krug boja.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

14.12.2010, 17:39

clock-img

Anoniman

uciteljice mojauser posted image

ja ovo sve znam ali ne bih znala obvako objasnitiuser posted image

clock-img

14.12.2010, 17:43

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

tajra svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2010, 18:02

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ja najvise volim one koji luftaju s nastaveuser posted image user posted image user posted image
i sama sam vam bila takva...user posted image

A kist i ja...
nema tu ljubavi nimalo...
ni cvijet ne znam nacrtatiuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

14.12.2010, 18:09

clock-img

sheri

pencil-img

1515

imam ja jedno pitanjce, jel mozete vi otvoriti prethodnu straicu i vidjeti slike ivana tz? meni su ogromne, i zablokira cijela stranica, pa ne mogu ni vam ni tamuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

14.12.2010, 18:54

clock-img

Anoniman

sheri, ja otvorila regularno, probaj ponovouser posted image

clock-img

14.12.2010, 20:49

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: muaaa

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

14.12.2010, 21:00

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

IZVORNA PORUKA: sheri

imam ja jedno pitanjce, jel mozete vi otvoriti prethodnu straicu i vidjeti slike ivana tz? meni su ogromne, i zablokira cijela stranica, pa ne mogu ni vam ni tamuser posted image user posted image user posted image

jaaaooo opet ce da me kritikuju zbog velikih slika user posted image ... nema mi opcije resize image na imagefra user posted image

clock-img

14.12.2010, 22:55

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: IvanaTz

jaaaooo opet ce da me kritikuju zbog velikih slika user posted image ... nema mi opcije resize image na imagefra user posted image

Sliku smanji prije nego je uploadaš na imagrame user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

15.12.2010, 06:02

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: IvanaTz

Sliku smanji prije nego je uploadaš na imagrame user posted image

pa smanjim svaki put sa preko mb na par stotina kb user posted image

clock-img

15.12.2010, 18:56

clock-img

puma

pencil-img

478

nista, skontala sam ... user posted image

< Poruku je uredio puma -- 15.12.2010 19:02:48 >

clock-img

15.12.2010, 21:41

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

Ej, imam pitanje.... Koju boju vi koristite da figurica ima boju kože????

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

15.12.2010, 21:42

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

Jeli možda mrcek smeđe

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

15.12.2010, 21:59

clock-img

puma

pencil-img

478

eh opet i ja imam pitanje, al nemojte mi se smijati... kako se zovu boje koje stavljate u fondan? mislim kako cu da trazim u prodavnici? boja za kolac ili ima neki poseban naziv? 

clock-img

15.12.2010, 22:15

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

puma, trazi prehrambene boje.

ivanak, ja koristim ivory boju u gelu ali njih nema ovdje za kupiti, mozes pokusati sa vrlo malo smedje pa da dobijes neku bezkastu nijansu...

Zadnji članci

article-img