writing-img

RE: Fondant

clock-img

01.02.2011, 09:52

clock-img

Anoniman

lelis ššššššššuser posted image , vidiš li ti da ja hoću u biznisuser posted image

clock-img

01.02.2011, 10:34

clock-img

leli§

pencil-img

1201

IZVORNA PORUKA: Breskva

lelis ššššššššuser posted image , vidiš li ti da ja hoću u biznisuser posted image

kajsijo izvinjavam se!!! ne sekiram se ja za tebe tvoj izum ima da bude ZUUUMMMM!!! pa isplatnije tvoj izum kupiti nego prati milje svaki put...a vidi meni kulinarske nomenklature: milje, mushema user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

01.02.2011, 11:29

clock-img

mala86

pencil-img

2755

evo moja prva fondantica,ja sam zadovoljna,sve islo po planu,nista se nije lomilo,pucalo user posted image user posted image user posted image user posted image !mislim da ce mama biti prezadovoljna jer i ne sluti kakvu pravim user posted image

user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

01.02.2011, 11:33

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

IZVORNA PORUKA: mala86

evo moja prva fondantica,ja sam zadovoljna,sve islo po planu,nista se nije lomilo,pucalo user posted image user posted image user posted image user posted image !mislim da ce mama biti prezadovoljna jer i ne sluti kakvu pravim user posted image

user posted image

Torta izgleda odlično user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

01.02.2011, 12:41

clock-img

sheri

pencil-img

1515

user posted image

i ovdje jedan big lajkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

01.02.2011, 13:33

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Super je mala,bravo za tebe.Mama ce biti ponosna.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

01.02.2011, 15:26

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Mala super ti je tortica, ruzice su prelijepe...moram i ja pokusati :):):)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

01.02.2011, 15:56

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: Hannan

Mala super ti je tortica, ruzice su prelijepe...moram i ja pokusati :):):)

hvala svima user posted image

hannan vjeruj mi da je ovo maciji kasalj,stvarno je lagano

ja sam se bojala,mm kaze da bi mogla napisat knjigu o mm fondanu user posted image user posted image user posted image ,koliko sam iscitala,samo treba malo maste i hrabrosti za upustit se

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

01.02.2011, 23:12

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Mala, super si napravila user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

02.02.2011, 09:15

clock-img

10 mart 2009

pencil-img

458

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mama će ti sigurno biti oduševljena...javi nam utiske

clock-img

02.02.2011, 09:25

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

mala super je tortauser posted image user posted image user posted image ,ruze su ti odlicne,meni je jedna ispala bezveze i ja odustala od ruzicauser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

02.02.2011, 09:46

clock-img

ilmy

pencil-img

82

torte su sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... svaka cast.. i ja hocu da pokusam samo ne mogu da nadjem fruktozu gdje god trazim nema... moze li mi ko pomoci u tomeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 10:40

clock-img

Cherry

pencil-img

126

vrijeme je da i ja stavim nekoliko svojih slikica. na kraju krajeva, i upoznala sam rr trazeci recept za fondan i ovaj forum mi je najvise pomogao... e sad da vidim jesam li zaboravila postavljati slikice user posted image user posted image
user posted image

... to mi treba - moj mali zaklon ispod neba...

clock-img

02.02.2011, 10:43

clock-img

Cherry

pencil-img

126

evo jos..

user posted image

clock-img

02.02.2011, 10:45

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

sheryy pa super je zaista...
aaa Bogami ženice kako se arzvija ovaj biznis sa tortama i ove ljepote treba zhvaliti Ilahni kako nas uputi u ove tajneuser posted image user posted image user posted image

Imamo pravo bogatsvo remek dijela na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

02.02.2011, 11:00

clock-img

Cherry

pencil-img

126

moja prva torta na sprat user posted image

user posted image

clock-img

02.02.2011, 11:02

clock-img

Cherry

pencil-img

126

user posted image

clock-img

02.02.2011, 11:16

clock-img

ilmy

pencil-img

82

Cherry user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   torte su za ciste 10 - ke... user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 11:19

clock-img

Cherry

pencil-img

126

user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 11:29

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Chery torte su superuser posted image user posted image user posted image
a Hanady upravu si pravo malo bogatstvo,a Ilhani hvala sto je dosla na ideju za ovu temuuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

02.02.2011, 12:01

clock-img

Cherry

pencil-img

126

Svidja mi se u Rokoko ova smjesa kojom pise po fondanu. cime vi, inace, pisete... ja se ne usudjujem koristiti obojeni slag, jer se bojim da mi ne istopi fondan. sta mislite o butter cream? hoce li se razliti boje sa kreme po fondanu? user posted image

clock-img

02.02.2011, 12:18

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: ilmy

torte su sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... svaka cast.. i ja hocu da pokusam samo ne mogu da nadjem fruktozu gdje god trazim nema... moze li mi ko pomoci u tomeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ilmy jesi trazila u DMu?!
chery tortane su super! posebno ona na sprat, sa masnamauser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

02.02.2011, 12:22

clock-img

Cherry

pencil-img

126

IZVORNA PORUKA: Aquarius

Torta napravljena dragom za rođendan. Torta je sa čokoladnom glazurom i ukrasima od fondanta. Još nije bila suha kad se slikala, ali je jasna poruka. user posted image

user posted image

om?
jesi li ovo sve crtala onim bojama u prahu koje si malo razmutila sa vodom? kistom? hoce li se razliti?

clock-img

02.02.2011, 12:23

clock-img

ilmy

pencil-img

82

sheri   jesam trazila sam u DM-u nije bilo kazu da ima pa cu opet traziti dok ne nadjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mm ubrzo rodjendan pa zelim nesto pokusati sa fondanom da napravim al ako nadjem fruktozuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 13:31

clock-img

rokoko

pencil-img

336

IZVORNA PORUKA: Cherry

Svidja mi se u Rokoko ova smjesa kojom pise po fondanu. cime vi, inace, pisete... ja se ne usudjujem koristiti obojeni slag, jer se bojim da mi ne istopi fondan. sta mislite o butter cream? hoce li se razliti boje sa kreme po fondanu? user posted image

Rokoko piše po fondanu fondanomuser posted image user posted image user posted image .A možeš i butter cream koristiti za to.Ja sam npr.na nekim tortama njime pravila travu.

Zadnji članci

article-img