writing-img

RE: Fondant

  
clock-img

17.02.2011, 11:13

clock-img

Lalana

pencil-img

866

Hvala cure, tako cu i uraditi, valjda nece biti problem ako stavim vise, a i ja nemam vagu digitalnu zato sam vas pitala. Hvala

_____________________________

Moje tri srece...

clock-img

17.02.2011, 17:33

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

IZVORNA PORUKA: ilmy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za torte , svaka cast.  Moze li mi neko reci je li se moze JAFFA torta oblagati fondanom??? hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image



moze, ja oblagala...


_____________________________

9.9.2009. :-)))

clock-img

17.02.2011, 17:35

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

IZVORNA PORUKA: Amila_ra

IZVORNA PORUKA: Amila_ra

Molim vas djevojke treba mi odgovor citala sam da u nekim receptima za fondant pise glucose meni je dostupna glukoza  jel mogu znaci da umjesto fruktoze i dextrose da koristim glukozu. I jos nesto molim vas napisite mi naziv torti ispod fondana pravila sam cokoladnu sa rr i fenomenalna je ispala sad mi treba neka druga. Djevojke Niobe, Rokoko,  Ivana molim vas samo mi napisite nazive a ja cu na google naci recept Sve osim plazma torte.




hej sorry, ja ovo tek sad vidjeh, ja najcesce pravim jednu verziju milka torte (imas taj moj recept na temi torte pa pretrazi)


_____________________________

9.9.2009. :-)))

clock-img

17.02.2011, 17:50

clock-img

Niina

pencil-img

977


IZVORNA PORUKA: rokoko

Evo još jedne Kitty,ovaj put u društvu
user posted image

user posted image




fenomenalna je torta user posted image user posted image user posted image
kako pises na njoj??

_____________________________

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

17.02.2011, 17:52

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Amila, koju čokoladnu tortu praviš?

I ja uvijek pravim jednu te istu čokoladnu za fondant, ali bi ovaj put nešto drugo....pa ako nije šta da staviš recept tamo na tortama user posted image

_____________________________

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

17.02.2011, 17:53

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Mya, postavila sam ja recept za super tortu, tamo na tortama je, pred kraj.

_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

18.02.2011, 08:30

clock-img

ilmy

pencil-img

82

...

  hvala punoo:) bacam se danas na posaouser posted image user posted image user posted image A sta ce da ispadne vidjet cemouser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2011, 09:06

clock-img

10 mart 2009

pencil-img

458

IZVORNA PORUKA: Niobe

user posted image

Torta za otvorenje centra (mog radnog mesta) :)

Totra je user posted image , sretno na novom radnom mjestu user posted image

clock-img

18.02.2011, 15:22

clock-img

dush

pencil-img

250

Evo da i ja nesto napisem poslije procitane 102 strane ove teme :) Huh...

Svaka vam cast za torte, stvarno se ne zna koja je bolja... I sve vise i vise napredujete, ne znam jeste li same svjesne, ali ja vas pratim vec dosta vremena (trebalo je procitati 102 strane!!!) i torte su vam sve bolje i bolje...

Hvala za savjete, nasla sam ih jako puno prije nego sam napravila svoju prvu tortu... Fondan sam pravila po Minjinom receptu (onaj sa glicerinom) i prvi put mi se dosta raspadao (stavila sam previse secera i posto mi je naravno nestalo kupovnog mljevenog, mljela sam sama, taj mi nije bio tako dobar). Za drugu tortu sam dodala manje secera (900g je po receptu, ja sam stavila 700 jer svakako poslije dodam jos malo na pult dok ga razvlacim da se ne zaljepi).

Jednom mi je fondan ostao 2 mjeseca i poslije sam ga koristila tako da sam ga stavila u mikrovalnu par sekundi i dodala jos mrvicu glicerina i super su se pravili ukrasi, nista se nije raspadalo. :) Do sada sam napravila par tortica, slikice cu postaviti dok skontam kako se uopste postavljaju :)


clock-img

18.02.2011, 15:29

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536


IZVORNA PORUKA: dush

Evo da i ja nesto napisem poslije procitane 102 strane ove teme :) Huh...

Svaka vam cast za torte, stvarno se ne zna koja je bolja... I sve vise i vise napredujete, ne znam jeste li same svjesne, ali ja vas pratim vec dosta vremena (trebalo je procitati 102 strane!!!) i torte su vam sve bolje i bolje...

Hvala za savjete, nasla sam ih jako puno prije nego sam napravila svoju prvu tortu... Fondan sam pravila po Minjinom receptu (onaj sa glicerinom) i prvi put mi se dosta raspadao (stavila sam previse secera i posto mi je naravno nestalo kupovnog mljevenog, mljela sam sama, taj mi nije bio tako dobar). Za drugu tortu sam dodala manje secera (900g je po receptu, ja sam stavila 700 jer svakako poslije dodam jos malo na pult dok ga razvlacim da se ne zaljepi).

Jednom mi je fondan ostao 2 mjeseca i poslije sam ga koristila tako da sam ga stavila u mikrovalnu par sekundi i dodala jos mrvicu glicerina i super su se pravili ukrasi, nista se nije raspadalo. :) Do sada sam napravila par tortica, slikice cu postaviti dok skontam kako se uopste postavljaju :)





E, i ja sam imala ovu kritričnu grešku,odnosno greške, prvi fondant pravila navečer oko 22,00 mljela šećer, raspao se, drugi u rane jutarnje sate, oko 3,00 raspao se, treći oko podne i super ispao

ko bi rekao da je ta začkoljica u šećeru

clock-img

18.02.2011, 15:34

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ja još nisam probala glicerinski, a uskoro cu. Nabavila sam glicerin (jeee!) i ostale džidže. Ali cu za svaki slučaj uzeti dovoljno šećera u prahu i 3 kesice spužvastih bombona, jer za taj imam zicer recept.


_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

18.02.2011, 15:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dush

Evo da i ja nesto napisem poslije procitane 102 strane ove teme :) Huh...

Svaka vam cast za torte, stvarno se ne zna koja je bolja... I sve vise i vise napredujete, ne znam jeste li same svjesne, ali ja vas pratim vec dosta vremena (trebalo je procitati 102 strane!!!) i torte su vam sve bolje i bolje...

Hvala za savjete, nasla sam ih jako puno prije nego sam napravila svoju prvu tortu... Fondan sam pravila po Minjinom receptu (onaj sa glicerinom) i prvi put mi se dosta raspadao (stavila sam previse secera i posto mi je naravno nestalo kupovnog mljevenog, mljela sam sama, taj mi nije bio tako dobar). Za drugu tortu sam dodala manje secera (900g je po receptu, ja sam stavila 700 jer svakako poslije dodam jos malo na pult dok ga razvlacim da se ne zaljepi).

Jednom mi je fondan ostao 2 mjeseca i poslije sam ga koristila tako da sam ga stavila u mikrovalnu par sekundi i dodala jos mrvicu glicerina i super su se pravili ukrasi, nista se nije raspadalo. :) Do sada sam napravila par tortica, slikice cu postaviti dok skontam kako se uopste postavljaju :)



nije ni cudo sto si se tek sad javilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2011, 15:44

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

hahahaaaa, e trebalo ti je vremena...
aj stavi slikice

_____________________________

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

18.02.2011, 15:51

clock-img

dush

pencil-img

250

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: dush

Evo da i ja nesto napisem poslije procitane 102 strane ove teme :) Huh...

Svaka vam cast za torte, stvarno se ne zna koja je bolja... I sve vise i vise napredujete, ne znam jeste li same svjesne, ali ja vas pratim vec dosta vremena (trebalo je procitati 102 strane!!!) i torte su vam sve bolje i bolje...

Hvala za savjete, nasla sam ih jako puno prije nego sam napravila svoju prvu tortu... Fondan sam pravila po Minjinom receptu (onaj sa glicerinom) i prvi put mi se dosta raspadao (stavila sam previse secera i posto mi je naravno nestalo kupovnog mljevenog, mljela sam sama, taj mi nije bio tako dobar). Za drugu tortu sam dodala manje secera (900g je po receptu, ja sam stavila 700 jer svakako poslije dodam jos malo na pult dok ga razvlacim da se ne zaljepi).

Jednom mi je fondan ostao 2 mjeseca i poslije sam ga koristila tako da sam ga stavila u mikrovalnu par sekundi i dodala jos mrvicu glicerina i super su se pravili ukrasi, nista se nije raspadalo. :) Do sada sam napravila par tortica, slikice cu postaviti dok skontam kako se uopste postavljaju :)



nije ni cudo sto si se tek sad javilauser posted image user posted image user posted image




Pa morala sam prvo da procitam sta ste pisale da ne postavljam pitanja na koja ste minimalno 3x  odgovarale :) A i gledala sam kakve ste torte pravile ;)

clock-img

18.02.2011, 16:24

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: dush

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: dush

Evo da i ja nesto napisem poslije procitane 102 strane ove teme :) Huh...

Svaka vam cas_t za torte, stvarno se ne zna koja je bolja... I sve vise i vise napredujete, ne znam jeste li same svjesne, ali ja vas pratim vec dosta vremena (trebalo je procitati 102 strane!!!) i torte su vam sve bolje i bolje...

Hvala za savjete, nasla sam ih jako puno prije nego sam napravila svoju prvu tortu... Fondan sam pravila po Minjinom receptu (onaj sa glicerinom) i prvi put mi se dosta raspadao (stavila sam previse secera i posto mi je naravno nestalo kupovnog mljevenog, mljela sam sama, taj mi nije bio tako dobar). Za drugu tortu sam dodala manje secera (900g je po receptu, ja sam stavila 700 jer svakako poslije dodam jos malo na pult dok ga razvlacim da se ne zaljepi).

Jednom mi je fondan ostao 2 mjeseca i poslije sam ga koristila tako da sam ga stavila u mikrovalnu par sekundi i dodala jos mrvicu glicerina i super su se pravili ukrasi, nista se nije raspadalo. :) Do sada sam napravila par tortica, slikice cu postaviti dok skontam kako se uopste postavljaju :)



nije ni cudo sto si se tek sad javilauser posted image user posted image user posted image




Pa morala sam prvo da procitam sta ste pisale da ne postavljam pitanja na koja ste minimalno 3x  odgovarale :) A i gledala sam kakve ste torte pravile ;)


meCI slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja tek sad vidjela da fakat ima 102 straniceuser posted image
svi samo jedemo, i jedemo i jedemouser posted image user posted image user posted image


< Poruku je uredio sheri -- 18.2.2011 16:26:06 >


_____________________________

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

18.02.2011, 16:27

clock-img

Niina

pencil-img

977


IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja još nisam probala glicerinski, a uskoro cu. Nabavila sam glicerin (jeee!) i ostale džidže. Ali cu za svaki slučaj uzeti dovoljno šećera u prahu i 3 kesice spužvastih bombona, jer za taj imam zicer recept.


obavezno prosij secer u prahu prije upotrebe. po receptu ide 900g ti slobodno stavi manje 800 npr, a malke vise glicerina...jer ce biti bolji.
sretnooo...zene samo da znate palacinka user posted image user posted image user posted image ima ekstra recept za tortu, ja cu je nazvati svekrvina torta :))

_____________________________

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

18.02.2011, 19:32

clock-img

ilmy

pencil-img

82

Evo da se i ja pohvalimuser posted image user posted image user posted image user posted image i moja torta za svekrvu je gotova.. drugi pit pravim fondan sad mi je uspio bas sam zadovoljna kao i tortauser posted image user posted image user posted image user posted image a prvi put mi je pucao al nisam stavljala fruktozu nego obicni secer, opet sam ga uspjela izgazat i ostaviti na tortu al ovaj je ono bas super sa fruktozomuser posted image user posted image user posted image   bas vam hvala sto RR postoji svasta se moze naucitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2011, 19:34

clock-img

rokoko

pencil-img

336

IZVORNA PORUKA: Niina


IZVORNA PORUKA: rokoko

Evo još jedne Kitty,ovaj put u društvu
user posted image

user posted image




fenomenalna je torta user posted image user posted image user posted image
kako pises na njoj??



Hvalauser posted image Na ovoj,a i većini pišem fondanom.Znači,urolam ga ili medju rukama ili na stolu i...Naravno,mora biti user posted image ,da bi se mogao savijati,da ne puca jer ne ide ovo uvijek iz prvog pokušaja.Na nekim tortama isjecam slova,nemam kalupe za slova.Iskreno ne volim "uniformisanost" ni u čemu pa mi se ne dopada da slova budu uvijek ista.

clock-img

18.02.2011, 19:37

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: Niina


IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja još nisam probala glicerinski, a uskoro cu. Nabavila sam glicerin (jeee!) i ostale džidže. Ali cu za svaki slučaj uzeti dovoljno šećera u prahu i 3 kesice spužvastih bombona, jer za taj imam zicer recept.


obavezno prosij secer u prahu prije upotrebe. po receptu ide 900g ti slobodno stavi manje 800 npr, a malke vise glicerina...jer ce biti bolji.
sretnooo...zene samo da znate palacinka user posted image user posted image user posted image ima ekstra recept za tortu, ja cu je nazvati svekrvina torta :))



Drago mi je da je i na nepcu dobra bila. Valjda se i svekiju svidjela :)

Vidim da je ovaj višak šećera problem, e zbog ovog je RR dobra stvari user posted image


_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

18.02.2011, 19:39

clock-img

ilmy

pencil-img

82

moze li mi ko reci kako se postavi slika nikako da skontamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2011, 19:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ilmy

moze li mi ko reci kako se postavi slika nikako da skontamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

odi na ovo http://www.slikomat.com/
otvori sliku u browsu...nalozi je...kopiraj prvi onaj kod za forume...umetni ovdje u prozorce

< Poruku je uredio dadada -- 18.2.2011 19:44:36 >

clock-img

18.02.2011, 19:58

clock-img

ilmy

pencil-img

82

[url=http://www.Slikomat.com/slika/4729115.htm][img]http://ww

clock-img

18.02.2011, 20:04

clock-img

ilmy

pencil-img

82

nece pa nece ustvari ne znam pa ne znamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2011, 20:10

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

klikni na taj link pa idi na copy...i onda to prebaci ovdje
user posted image

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Zadnji članci

article-img