cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?

clock-img

22.11.2010, 10:00

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Ni ja ne vidim haljinu, a bas bih htjela.
Vesela, obuci ono sto je tebi dobro i tm, a za druge te nije briga. Kao sto tebe nije briga za njihove kompletice, tako ni njih ne treba brinuti tvoja haljina. Ako tu haljinu zelis obuci- obuci ju.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

22.11.2010, 10:46

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

A ja sad umirem da te vidim u toj haljini, na tom konkretnom vjenčanju, i ekipu o kojoj ne znaš ništa. Uh mahaluše user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

22.11.2010, 14:59

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Bas je lijepa haljina boja joj dobra...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

26.11.2010, 13:13

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

A ja sad umirem da te vidim u toj haljini, na tom konkretnom vjenčanju, i ekipu o kojoj ne znaš ništa. Uh mahaluše user posted image

zezaš ti mene user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

20.12.2010, 21:12

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Drage moje, u subotu imam jedno vjencanje(veca svecanost) i pitanje je sta obuci po ovoj hladnoci.
Planirala sam obuci crvenu kosulju poludugih rukava, suknju crnu usku s dubokim strukom do koljena, crne strample i crne gleznjarice s petom od 10-12cm. Kao dodatak tome mislila sam staviti bros veliki okrugli, imitacija srebra na kosulju na ono zadnje dugme kraj vrata(razumijete me, sigurno) i neke nausnice male, srebrene, ali uocljive :) ili crne bisere i nausnice male crne- uocljive.
Frizura bi isla na ovaj fazon user posted image

<3 28.6. <3

clock-img

20.12.2010, 22:29

clock-img

N_N

pencil-img

1860

A ja sam ove subote kuma user posted image user posted image  i haljina je spremna user posted image user posted image  i jedva čekam samo još ne znam šta ću sa kosom user posted image
salmy, varijanta koju si spomenula mi zvuči sasvim lijepo i pristojno a frizura je user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

20.12.2010, 22:30

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

nadam se da će se svakako javiti i ove žene koje su modne osvještene user posted image jer ja ipak ne pratim modu, nosim ono što mi mislim da mi stoji

< Poruku je uredio veeseelaa -- 20.12.2010 22:31:01 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

20.12.2010, 22:32

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Planirala sam obuci crvenu kosulju poludugih rukava, suknju crnu usku s dubokim strukom do koljena, crne strample i crne gleznjarice s petom od 10-12cm. Kao dodatak tome mislila sam staviti bros veliki okrugli, imitacija srebra na kosulju na ono zadnje dugme kraj vrata(razumijete me, sigurno) i neke nausnice male, srebrene, ali uocljive :) ili crne bisere i nausnice male crne- uocljive.

crveno, crno, super, ti tamna aman
za broš neznam a naušnice zašto male? user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

20.12.2010, 22:33

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Vesela, mozes mi reci kako ti se cini takva kombinacija? Da li da uzmem bisere ili bros? To je ono sto me zanima.user posted image user posted image

<3 28.6. <3

clock-img

20.12.2010, 22:33

clock-img

Anoniman

meni ne ide ova frizura uz tu kombinacijuuser posted image

clock-img

20.12.2010, 22:34

clock-img

Anoniman

a biseri su mi skroz ozbiljni pa bolje bros.

clock-img

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Eto, vidis da ces mi dati neki savjet :) :) Mislis da bi na ovu frizuru bile bolje duge nausnice?

<3 28.6. <3

clock-img

clock-img

marny

pencil-img

491

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Drage moje, u subotu imam jedno vjencanje(veca svecanost) i pitanje je sta obuci po ovoj hladnoci.

ma super i obavezno pismo torba, može srebrna budući da imaš tih srebrnih dodataka. ja ne bi ovu frizuru, teško ju je pogoditi, bolje bi bila neka ipak malo glamuroznija frizura.

clock-img

20.12.2010, 22:36

clock-img

Anoniman

ja sam imala istu dilemu ovih dana...ovu subotu idem na svadbu rodjaku...kupila nekakvu haljinu do koljena i u radnji je sve bilo ok ali kuci...user posted image nimalo mi se nesvidja i sad sam probavala pred dragim i odlucila se za slicnu kombinaciju crnu suknji usku sa dubokim strukom do ispod koljena gleznjace crne i gore kosuljicu sa onim napuhanim blago pufnastim rukavima i dekolteom u obliku kocke! i kosuljicu "utrpati" :) staviti mozda zlatni nakit ili srebrnim, posto sam crnka i "kudrava" pa da se vidi ispod kose! eto to ti je moja varijanta za ovu subotu, bar sto se mene tice!

clock-img

20.12.2010, 22:39

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

Salmy slušaj nou "žena zna" ona je modno osvješćena...hej noa hoću da vidim tvoju haljinicu koju ćeš obući za Novuuser posted image

clock-img

20.12.2010, 22:42

clock-img

Anoniman

a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknjeuser posted image meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego cisto razgovaramouser posted image

clock-img

20.12.2010, 22:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

Salmy slušaj nou "žena zna" ona je modno osvješćena...hej noa hoću da vidim tvoju haljinicu koju ćeš obući za Novuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nije za NG vec za svadbu za NG cu skafander jer cu na snijeguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram pitati dadau da mi posudi od Andrejevicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona je njemu kupila za moj uzrastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 22:44

clock-img

Anoniman

a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknjeuser posted image meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego cisto razgovaramouser posted image

evo ti noa slika za avatar...e promijeni

user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 22:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nije za NG vec za svadbu za NG cu skafander jer cu na snijeguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram pitati dadau da mi posudi od Andrejevicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona je njemu kupila za moj uzrastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...moze, moze...i cizme ce ti mociuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 22:46

clock-img

Anoniman

Pa et stavi nam je ovdje user posted image , pisala si na temi za Novu i ja kontam hoće maca negdje u crnoj-mini haljinici a ona na planinuuser posted image .
Ja mislim da bi ti mogla stat u Andrejev skafanderuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 22:47

clock-img

Anoniman

oooooooooo...tisu raja...padre gledauser posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 22:48

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Moje su ovakve user posted image

Kupila ih prosle godine i obula 2 puta.

<3 28.6. <3

clock-img

clock-img

Anoniman

de se uozbiljite ne idite OTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada jesam li ti rekla da mi ne stavljas sliku javno na forumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Eto, vidis da ces mi dati neki savjet :) :) Mislis da bi na ovu frizuru bile bolje duge nausnice?

mislim da na tvoj facu idu neke duže naušnice, izgledaćeš mi više seksi nego sa malim naušnicama
al sad i do stila je, možda ti ne želiš izgledati sexi user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: dadada

evo ti noa slika za avatar...e promijeni

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Zadnji članci

article-img