Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ni ja ne vidim haljinu, a bas bih htjela. Vesela, obuci ono sto je tebi dobro i tm, a za druge te nije briga. Kao sto tebe nije briga za njihove kompletice, tako ni njih ne treba brinuti tvoja haljina. Ako tu haljinu zelis obuci- obuci ju.
22.11.2010, 10:46
Lejla Ka
5544
A ja sad umirem da te vidim u toj haljini, na tom konkretnom vjenčanju, i ekipu o kojoj ne znaš ništa. Uh mahaluše
22.11.2010, 14:59
Apotekarka
3918
Bas je lijepa haljina boja joj dobra...
26.11.2010, 13:13
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
A ja sad umirem da te vidim u toj haljini, na tom konkretnom vjenčanju, i ekipu o kojoj ne znaš ništa. Uh mahaluše
zezaš ti mene
20.12.2010, 21:12
SdZ
2784
Drage moje, u subotu imam jedno vjencanje(veca svecanost) i pitanje je sta obuci po ovoj hladnoci. Planirala sam obuci crvenu kosulju poludugih rukava, suknju crnu usku s dubokim strukom do koljena, crne strample i crne gleznjarice s petom od 10-12cm. Kao dodatak tome mislila sam staviti bros veliki okrugli, imitacija srebra na kosulju na ono zadnje dugme kraj vrata(razumijete me, sigurno) i neke nausnice male, srebrene, ali uocljive :) ili crne bisere i nausnice male crne- uocljive. Frizura bi isla na ovaj fazon
20.12.2010, 22:29
N_N
1860
A ja sam ove subote kuma i haljina je spremna i jedva čekam samo još ne znam šta ću sa kosom salmy, varijanta koju si spomenula mi zvuči sasvim lijepo i pristojno a frizura je
20.12.2010, 22:30
veeseelaa
20552
nadam se da će se svakako javiti i ove žene koje su modne osvještene jer ja ipak ne pratim modu, nosim ono što mi mislim da mi stoji
< Poruku je uredio veeseelaa -- 20.12.2010 22:31:01 >
20.12.2010, 22:32
veeseelaa
20552
Planirala sam obuci crvenu kosulju poludugih rukava, suknju crnu usku s dubokim strukom do koljena, crne strample i crne gleznjarice s petom od 10-12cm. Kao dodatak tome mislila sam staviti bros veliki okrugli, imitacija srebra na kosulju na ono zadnje dugme kraj vrata(razumijete me, sigurno) i neke nausnice male, srebrene, ali uocljive :) ili crne bisere i nausnice male crne- uocljive. Frizura bi isla na ovaj fazon user posted image
crveno, crno, super, ti tamna aman za broš neznam a naušnice zašto male?
20.12.2010, 22:33
SdZ
2784
Vesela, mozes mi reci kako ti se cini takva kombinacija? Da li da uzmem bisere ili bros? To je ono sto me zanima.
20.12.2010, 22:33
Anoniman
meni ne ide ova frizura uz tu kombinaciju
20.12.2010, 22:34
Anoniman
a biseri su mi skroz ozbiljni pa bolje bros.
SdZ
2784
Eto, vidis da ces mi dati neki savjet :) :) Mislis da bi na ovu frizuru bile bolje duge nausnice?
marny
491
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Drage moje, u subotu imam jedno vjencanje(veca svecanost) i pitanje je sta obuci po ovoj hladnoci. Planirala sam obuci crvenu kosulju poludugih rukava, suknju crnu usku s dubokim strukom do koljena, crne strample i crne gleznjarice s petom od 10-12cm. Kao dodatak tome mislila sam staviti bros veliki okrugli, imitacija srebra na kosulju na ono zadnje dugme kraj vrata(razumijete me, sigurno) i neke nausnice male, srebrene, ali uocljive :) ili crne bisere i nausnice male crne- uocljive. Frizura bi isla na ovaj fazon
ma super i obavezno pismo torba, može srebrna budući da imaš tih srebrnih dodataka. ja ne bi ovu frizuru, teško ju je pogoditi, bolje bi bila neka ipak malo glamuroznija frizura.
20.12.2010, 22:36
Anoniman
ja sam imala istu dilemu ovih dana...ovu subotu idem na svadbu rodjaku...kupila nekakvu haljinu do koljena i u radnji je sve bilo ok ali kuci... nimalo mi se nesvidja i sad sam probavala pred dragim i odlucila se za slicnu kombinaciju crnu suknji usku sa dubokim strukom do ispod koljena gleznjace crne i gore kosuljicu sa onim napuhanim blago pufnastim rukavima i dekolteom u obliku kocke! i kosuljicu "utrpati" :) staviti mozda zlatni nakit ili srebrnim, posto sam crnka i "kudrava" pa da se vidi ispod kose! eto to ti je moja varijanta za ovu subotu, bar sto se mene tice!
20.12.2010, 22:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
Salmy slušaj nou "žena zna" ona je modno osvješćena...hej noa hoću da vidim tvoju haljinicu koju ćeš obući za Novu
20.12.2010, 22:42
Anoniman
a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknje meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guru nego cisto razgovaramo
20.12.2010, 22:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
Salmy slušaj nou "žena zna" ona je modno osvješćena...hej noa hoću da vidim tvoju haljinicu koju ćeš obući za Novu
nije za NG vec za svadbu za NG cu skafander jer cu na snijeg moram pitati dadau da mi posudi od Andrejevica ona je njemu kupila za moj uzrast
20.12.2010, 22:44
Anoniman
a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknje meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guru nego cisto razgovaramo
evo ti noa slika za avatar...e promijeni
20.12.2010, 22:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
nije za NG vec za svadbu za NG cu skafander jer cu na snijeg moram pitati dadau da mi posudi od Andrejevica ona je njemu kupila za moj uzrast
...moze, moze...i cizme ce ti moci
20.12.2010, 22:46
Anoniman
Pa et stavi nam je ovdje , pisala si na temi za Novu i ja kontam hoće maca negdje u crnoj-mini haljinici a ona na planinu . Ja mislim da bi ti mogla stat u Andrejev skafander
20.12.2010, 22:47
Anoniman
oooooooooo...tisu raja...padre gleda
20.12.2010, 22:48
SdZ
2784
Moje su ovakve
Kupila ih prosle godine i obula 2 puta.
Anoniman
de se uozbiljite ne idite OT dadada jesam li ti rekla da mi ne stavljas sliku javno na forum
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Eto, vidis da ces mi dati neki savjet :) :) Mislis da bi na ovu frizuru bile bolje duge nausnice?
mislim da na tvoj facu idu neke duže naušnice, izgledaćeš mi više seksi nego sa malim naušnicama al sad i do stila je, možda ti ne želiš izgledati sexi
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: dadada