Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Eto, vidis da ces mi dati neki savjet :) :) Mislis da bi na ovu frizuru bile bolje duge nausnice?
mislim da na tvoj facu idu neke duže naušnice, izgledaćeš mi više seksi nego sa malim naušnicama al sad i do stila je, možda ti ne želiš izgledati sexi
Oooo, naravno da zelim. Kakvog oblika nausnice da uzmem, Veselice? Mojim usima ne pase ni zlato ni srebro tako da cu morati bizoteriju, ali ima i njih lijepih.
20.12.2010, 22:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Moje su ovakve
Kupila ih prosle godine i obula 2 puta.
fine su ja cesto vidim one cizmice sa petom 4-5 cm i bas mi ruzno izgleda,ovo kod tebe je vise cipela i mislim da ce ti se uklopiti
20.12.2010, 22:51
Anoniman
noa Emerik ti više leži Selmy slikaj tu kombinaciju pa da vidimo šta će Emerik reći
< Poruku je uredio Breskva -- 20.12.2010 22:53:55 >
20.12.2010, 22:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: noa
a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknje meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guru nego cisto razgovaramo
evo ti noa slika za avatar...e promijeni
uh kad vidim ove usnice
salmy...imas li jos kakvih kosulja...mislim boja....meni ta crveno-crna kombinejsn nije najsretnija
20.12.2010, 22:53
SdZ
2784
One mi dodju tacno do zgloba, tako da su sto ti kazes vise cipele. Imam jos jedne, uslikam ih sutra, pa stavim. Da odlucimo koje da obujem.
20.12.2010, 22:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
noa Emerik ti više leži Salmy slikaj tu kombinaciju pa da vidimo šta ćemo Emerik će da ocjeni
ja imam prirodne usne a i veca sam od njega
20.12.2010, 22:54
myb@by
1644
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknje meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guru nego cisto razgovaramo
evo ti noa slika za avatar...e promijeni
uh kad vidim ove usnice
salmy...imas li jos kakvih kosulja...mislim boja....meni ta crveno-crna kombinejsn nije najsretnija
Iskreno selmy slažem se sa dadadom, ta crveno crna kombinacija mi je nekako . Iskreno i noa je upravu za cipele, ipak je stikla stikla.
20.12.2010, 22:54
SdZ
2784
Imam bijelu(standardna kombinacija) jest' da je kosulja s ruskom kragnom i crnu kosulju, ali vise klasicna- za svaki dan.
20.12.2010, 22:55
SdZ
2784
Slikam sutra.
20.12.2010, 22:56
Anoniman
Imam bijelu(standardna kombinacija) jest' da je kosulja s ruskom kragnom i crnu kosulju, ali vise klasicna- za svaki dan.
ih meni je kombinacija s bijelom kosuljom jos bolja onda puknes neke dobre nausnice i to je to
20.12.2010, 22:56
Anoniman
Selmy ti to sve fino slikaj a mi ćemo glasati i ima da budeš tip top
20.12.2010, 23:00
new mama
2578
Selmy sad kad imas stiliste,ima da budes tip top,posebno Emerika
SdZ
2784
ih meni je kombinacija s bijelom kosuljom jos bolja onda puknes neke dobre nausnice i to je to
Ja nesto nisam za tu kombinaciju jer to su boje koje najcesce nosim, bas bih voljela nesto s crvenom.
veeseelaa
20552
Oooo, naravno da zelim.user posted image Kakvog oblika nausnice da uzmem, Veselice? Mojim usima ne pase ni zlato ni srebro tako da cu morati bizoteriju, ali ima i njih lijepih.
upravo tako, imaš jako lijepih naušnica bižuterijskih uzmi samo neke lagane
20.12.2010, 23:03
N_N
1860
Ja nesto nisam za tu kombinaciju jer to su boje koje najcesce nosim, bas bih voljela nesto s crvenom.
Kada su tijekom istraživanja muškarcima pokazali niz fotografija žena odjevenih u različite boje, gotovo su svi pokazivali reakcije na žene odjevene u crveno.
20.12.2010, 23:03
veeseelaa
20552
neee bijelo nikako, završena priča
20.12.2010, 23:04
veeseelaa
20552
Kada su tijekom istraživanja muškarcima pokazali niz fotografija žena odjevenih u različite boje, gotovo su svi pokazivali reakcije na žene odjevene u crveno. user posted image
ma naravno a ona tamna ma ima da bude za 10 gdje ćeš bijelo, mlada nek se provaljuje u bijelom
20.12.2010, 23:07
Anoniman
e ako ces ici tako...ja ne bih nista od nakita nego bi isla pravo minimalisticki...nesto na ovaj fazon
20.12.2010, 23:07
SdZ
2784
Kazem, najcesce sam u crno-bijelim kombinacijama, a pravilo je da mladenka bude u bijelom
20.12.2010, 23:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
neee bijelo nikako, završena priča
a zasto ne bijelo? klasika...fazoni
20.12.2010, 23:09
veeseelaa
20552
hahaha najbolje nek se pretvori u Caspera hajte žene molim vas s ove teme sk
20.12.2010, 23:10
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mlada nek se provaljuje u bijelom
A naša mladenka će biti u crnom - rockerka
20.12.2010, 23:10
N_N
1860
čuj mladenka
20.12.2010, 23:23
Anoniman
zena bi imala sve crno samo bijelu kosulju kakav casper i kakve veze to ima s mladom ta nece obuci bijelu toaletu mislim zena nek obuce sta hoce,ja sam dala svoje misljenje
20.12.2010, 23:25
N_N
1860
A šta mislite o ovoj mladoj u crnom? Meni bilo malo neobično na početku, sad mi je već cool