Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jedna odnedavno, kuham ja rucak i dosao mm i govori de mrkvu izrezi ukoso, ja rekoh de ba pusti me to te one s posla sve nauce pa meni prosipas fore, i rucamo mi sa njegovim roditeljima i ja to pricam kad muuuuk, kaze on eto ti tvoj jezik, i skontah ja da je on taj nacin rezanja pokupio od mame , moss mislit kako sam se onda vadila
05.11.2009, 22:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
E sve epizode sa jambolijama su mi , ne livo ih ni ja, a dadada ti ko moja prijateljica,vazda kaze nesto sto kao neko ne treba cuti, a taj neko obicno iza ledja
suti, nije mi se jednom desilo da se u kafani nadvikujem s muzikom i bas u momentu kada opisujem nesto saftali muzika utihne a svi u mene
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: milenium
ja ti pojma nemam šta je ta jambolija,radi mene more bit i avion.
jambolija je ovo rutavo
znam vidila sam na googleu
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: Nunichi
ja ti pojma nemam šta je ta jambolija,radi mene more bit i avion.
Ovo je taj djeriz
znam vidila sam na googleu bone!
05.11.2009, 22:46
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
Jedna odnedavno, kuham ja rucak i dosao mm i govori de mrkvu izrezi ukoso, ja rekoh de ba pusti me to te one s posla sve nauce pa meni prosipas fore, i rucamo mi sa njegovim roditeljima i ja to pricam kad muuuuk, kaze on eto ti tvoj jezik, i skontah ja da je on taj nacin rezanja pokupio od mame , moss mislit kako sam se onda vadila
zemljo otvori se
05.11.2009, 22:46
Niobe
1841
U srednjoj skoli sam nezdravo smrsala i mama me sva zabrinuta pitala sta mi je, jel sve u redu sa mnom, kako mi radi probava, metabolizam, kako jedem & stuff, a ja ko iz topa: moj ORGAZAM je sasvim u redu!!
05.11.2009, 22:47
Anoniman
E Niobe, sigurno nisi ni lagala, hoce to i mrsanje zajedno
05.11.2009, 22:48
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: Niobe
U srednjoj skoli sam nezdravo smrsala i mama me sva zabrinuta pitala sta mi je, jel sve u redu sa mnom, kako mi radi probava, metabolizam, kako jedem & stuff, a ja ko iz topa: moj ORGAZAM je sasvim u redu!!
je je,vidimo mi vamo livo na slici da je sasvim u redu
05.11.2009, 22:48
Anoniman
05.11.2009, 22:49
Niobe
1841
IZVORNA PORUKA: milenium je je,vidimo mi vamo livo na slici da je sasvim u redu
HAHAHAHAHA
05.11.2009, 22:49
shejla
1136
kod mene na poslu vazda ima blamova :) nemogu se sjetiti nekog svog, ali ima kolega - onaj Glusica, sjecate ga se mozda sa 99 ?
Bio neki press u bolnici Kosevo i poslije uzimamo mi svi izjave i on naravno prvi vazda da postavi "ekskluzivno" pitanje, i kaze: gospodine Gavrane Kapetanovicu....
a drugi put je, isto on... na nekom prijemu, ne sjecam se sad, uglavnom bili ministri i "gospoda" iz politickog vrha i neki stranci, ambasadori...i svi sad koriste priliku da uzmu izjave o svemu i svacemu od raznih politicara. I prilazi Glusica, cini mi se Lagumdziji: izvinite imate li par minuta za 99? - Imam, naravno. Glusica: - samo da mi prevedete pitanje za ovog gospodina (nekog stranca hoce da snima)
05.11.2009, 22:50
Anoniman
shejla, pa taj je kralj
05.11.2009, 22:51
milenium
6133
joj sad mi pade na pamet,dok sam još bila sasvim mala klinka,bila sam zacipana u nekog momčića i sjećam se da sam mu često slala papiriće od kiki bombona a jednom sam mu čak poslala i fem od svoje barbike auuuuu
05.11.2009, 22:52
Nunichi
4125
E Shejla taj je sampion. Bas sam ismijala, dodjite i sutra u isto vrijeme. Odoh sad prilec na svoju jambolijicu... Laku noc sa sto manje budjenja vam zelim.
05.11.2009, 22:53
shejla
1136
jasta je... on je sve radio, dnevno po 5-6 press konferencija.... I uvijek je imao provala, svi se smijali.
Anoniman
joj sad mi pade na pamet,dok sam još bila sasvim mala klinka,bila sam zacipana u nekog momčića i sjećam se da sam mu često slala papiriće od kiki bombona a jednom sam mu čak poslala i fem od svoje barbike auuuuu
to ono 80-ih hoces furati, zaokruzi da ili ne
milenium
6133
je shejla ba je kralj,suze mi liju.
05.11.2009, 22:54
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: dadada
a joj nisam za ovo znala!
05.11.2009, 22:57
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
a joj nisam za ovo znala!
pa daaaaaaaa...i onda zaokruzis da i onda ste "cura i momak"...drzite se za ruke a raskinete do velikog odmora
05.11.2009, 22:57
shejla
1136
ljubac svima...odoh i ja spavanjac. Mozda se sta sjetim jos do sutra
05.11.2009, 23:00
dafri
1097
Pričam s komšinicom koja ide u gimnaziju i pitam je a jeste li obrađivali roman Jadi mladog veterana od Getea
05.11.2009, 23:05
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: dafri
Pričam s komšinicom koja ide u gimnaziju i pitam je a jeste li obrađivali roman Jadi mladog veterana od Getea
joooj ,golemo
05.11.2009, 23:13
Niobe
1841
Joj sjetih se.. Jednom prilikom sjedim u Imperijalu i pijem kafu, prije toga sam kupila rafaelo sa 4 kuglice i novine.. i dolazi covjek da sjedne i pita jel slobodno..reko' jeste i vidim lik uzima rafaelo i jede jednu kuglicu..mislim, hajd, niĐe veze, al ono..ima jos 3, nece falit..uzima on drugu hladno i ne gleda u mene..ja ono wtf, al i dalje ne reagujem naglas, vec ga gledam zvjerskim pogledom, kad uze trecu, ja skocim uzmem onaj cetvrti rafaelo, strpam u usta i mrmljam nesto usput ljuta , ko galamim na njega, ustade on, kaze e svasta danas i ode.. Dignem ja one novine da krenem, kad ispod njih moj neotvoren rafaelo.. Dakle, nisam sebi dosla 20 dana.
< Poruku je uredio Niobe -- 5.11.2009 23:14:21 >
05.11.2009, 23:17
Anoniman
Joj sjetih se.. Jednom prilikom sjedim u Imperijalu i pijem kafu, prije toga sam kupila rafaelo sa 4 kuglice i novine.. i dolazi covjek da sjedne i pita jel slobodno..reko' jeste i vidim lik uzima rafaelo i jede jednu kuglicu..mislim, hajd, niĐe veze, al ono..ima jos 3, nece falit..uzima on drugu hladno i ne gleda u mene..ja ono wtf, al i dalje ne reagujem naglas, vec ga gledam zvjerskim pogledom, kad uze trecu, ja skocim uzmem onaj cetvrti rafaelo, strpam u usta i mrmljam nesto usput ljuta , ko galamim na njega, ustade on, kaze e svasta danas i ode.. Dignem ja one novine da krenem, kad ispod njih moj neotvoren rafaelo.. Dakle, nisam sebi dosla 20 dana.
zamisli samo njemu filma jadan covjek aaaaaaahahahaha
05.11.2009, 23:28
acudesa
7725
boljeg ne čuh