writing-img

RE: Vaš blam :-)

clock-img

05.11.2009, 22:27

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: Okarica

Pa da podijelim i ja svama svoj najveći blam, naime, mislila sam da je jambolija neko cvijeće. Nisam ni sada sigurna da sam dobro izgovorila, valjda se tako kaže. Sreća pa sam se provalila pred meni dragim ljudima, a evo sad i s vama to dijelim

user posted image user posted image user posted image
Ma nisi ni daleko bila, isto malo cupavija trava. user posted image
Ako ista mrzim to je jambolija. user posted image

clock-img

05.11.2009, 22:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: dadada

Sjetih seuser posted image ...prije par godina meni mm dade u zadatak da napravim piletinu i pilecu supu...kaze on meni, prvo skuhaj piletinu ...i haj, ja skuhala piletinu izvadim je da je zapecem, prospem vodu u kojoj se kuhala, fino operem serpu...pita on mene gdje je supa? reko' kakva supa? kaze, pa voda u kojoj se kuhalauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a mm ti kuhar po zanimanju jel?

ma jok...voli papati i fakat sve zna skuhati a ja susta suprotnostuser posted image

pa onda neka kuha on,šta tebi govoriuser posted image

nema smisla...ipak i radiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 22:28

clock-img

sheri

pencil-img

1515

jest, jest, kuhar je, al ne radi u struci. a dobar je, hoce skuhati, hoce poraditi, potrijebiti po kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

Pa da se provalim još više, reći ću vam kako je bilo. U društvu je neko spomenuo jamboliju, a ja sam sva važna i puna samopozdanja pitala: "A koje je to cvijeće?" user posted image
MM me još uvijek zeza na tu temu.

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

clock-img

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Pa da podijelim i ja svama svoj najveći blam, naime, mislila sam da je jambolija neko cvijeće. Nisam ni sada sigurna da sam dobro izgovorila, valjda se tako kaže. Sreća pa sam se provalila pred meni dragim ljudima, a evo sad i s vama to dijelim

ja sam mislila da je KADAIF cvijeceuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

05.11.2009, 22:29

clock-img

Anoniman

Evo jedan iz srednje skole,sjedimo mi u ucionici i slusamo teoriju iz tjelesnog odgoja, i pricam ja sa kolegicom iz klupe, a prof. naravno drzi cas, tek prilazi on meni i pita: Smetamo li mi vama?, a ja mrtva hladna: Ma ne, ne smetate, samo vi nastaviteuser posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 22:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunichi

joj apropo jambolijaa...sjedim s skolskim jaranicama i navila se ja kako ne volim jamboliju, kako mi je to user posted image ...etc. a mane citavo vrijeme moja dobra drugarica udara nogom ispod stola...i puce meni film...reko, sta me udaras vise...tek i njoj puce film...kaze Lana ima jamboliju u kuciuser posted image naravno Lana citavo vrijeme sutiuser posted image

clock-img

05.11.2009, 22:32

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

Evo jedan iz srednje skole,sjedimo mi u ucionici i slusamo teoriju iz tjelesnog odgoja, i pricam ja sa kolegicom iz klupe, a prof. naravno drzi cas, tek prilazi on meni i pita: Smetamo li mi vama?, a ja mrtva hladna: Ma ne, ne smetate, samo vi nastaviteuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zamisljam teuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 22:33

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: reallove

ja sam mislila da je KADAIF cvijeceuser posted image

user posted image user posted image user posted image Kadifice moja... user posted image

clock-img

05.11.2009, 22:35

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

joj apropo jambolijaa...sjedim s skolskim jaranicama i navila se ja kako ne volim jamboliju, kako mi je to user posted image ...etc. a mane citavo vrijeme moja dobra drugarica udara nogom ispod stola...i puce meni film...reko, sta me udaras vise...tek i njoj puce film...kaze Lana ima jamboliju u kuciuser posted image naravno Lana citavo vrijeme sutiuser posted image

A neki imaju i u autima, na sjedistima. user posted image user posted image user posted image Tugo moja, zamisli na 30 stepeni ludila. user posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 22:36

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

A neki imaju i u autima, na sjedistima. user posted image user posted image user posted image Tugo moja, zamisli na 30 stepeni ludila. user posted image user posted image

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

clock-img

05.11.2009, 22:37

clock-img

reallove

pencil-img

5807

a bili mi na izletu i upoznam ja jednu djevojku i mi smo cijeli dan skupa,zezamo se kad neka zena igra se sa bebom,pojacala ona glas svi cuju a ja cu "CUJ ONE SELJANKE",kaze meni moja nova prijateljica "TO MI JE MAMA"

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

05.11.2009, 22:38

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ja ti pojma nemam šta je ta jambolija,radi mene more bit i avion.user posted image

clock-img

clock-img

juni

pencil-img

1102

Ni ja ni MM nikad nismo culi za jamboliju, mozda ce ti biti lakse Okarice user posted image Ja upravo proguglala i skontala sta je user posted image Ne svidja mi se, kao da bih legla na zivotinju.

EMIL,7.9.2008.

clock-img

clock-img

milenium

pencil-img

6133

a bili mi na izletu i upoznam ja jednu djevojku i mi smo cijeli dan skupa,zezamo se kad neka zena igra se sa bebom,pojacala ona glas svi cuju a ja cu "CUJ ONE SELJANKE",kaze meni moja nova prijateljica "TO MI JE MAMA"

user posted image user posted image user posted image a šta ti?

clock-img

05.11.2009, 22:39

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

a joj, prejakouser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

ja ti pojma nemam šta je ta jambolija,radi mene more bit i avion.user posted image

Ovo je taj djeriz user posted image user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 5.11.2009 22:40:12 >

clock-img

clock-img

Anoniman

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 22:40

clock-img

Anoniman

E sve epizode sa jambolijama su mi user posted image , ne livo ih ni ja, a dadada ti ko moja prijateljica,vazda kaze nesto sto kao neko ne treba cuti, a taj neko obicno iza ledjauser posted image

clock-img

05.11.2009, 22:40

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image

jambolija je ovo rutavouser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

05.11.2009, 22:41

clock-img

Anoniman

Ovo je taj djeriz user posted image user posted image

user posted image

ova je fensi...narandzaste su najuser posted image

clock-img

05.11.2009, 22:41

clock-img

shejla

pencil-img

1136

IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

birvaktile sam voljela igrati bilijara i nisam bila loša u tome, i tako igram ja s prijateljicom, koju usput lako pobjeđujem i ona na potezu i udari prvo moju kuglu što po pravilima ne smije jer se odma ista sklanja sa stola
Ja je upozoravam, rekoh prvo si moju udarila kuglu, ja sam na potezu a ona se pravda kao nisam prvo tvoju udarila nego je kugla udarila od MARDIJANU (umjesto da kaže od martinelu (dijelovi bilijarskog stola)) kad se nisam upikilauser posted image user posted image user posted image

i ja volim bilijar, i dobra sam u tomeuser posted image , pa se nađemo da opalimo po o mardijanamauser posted image user posted image

joj kako ja vooolim bilijar.... nas sam ga se pozelila, nisam igrala godinama :)

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

05.11.2009, 22:42

clock-img

shejla

pencil-img

1136

.

< Poruku je uredio shejla -- 5.11.2009 22:43:45 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

05.11.2009, 22:42

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Auuu imaju i ove fensi smensi user posted image

user posted image
Birajte zene... user posted image

clock-img

05.11.2009, 22:43

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: sahara

E sve epizode sa jambolijama su mi user posted image , ne livo ih ni ja, a dadada ti ko moja prijateljica,vazda kaze nesto sto kao neko ne treba cuti, a taj neko obicno iza ledjauser posted image

je valan,ko i ja na ekskurziji,nagela se i derem se s prozora navečer onima dole ''bježiteee,eto ćele ide po sobama,sad će brzo i u vašu''.kad pajdo iza mene.user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img