joj niobe i ja bi ti se smijala,ali to mi je uvijek najveca fobija ,jer sam krenula par puta tako,sva sreca pa bi se skontala
17.11.2010, 11:11
mala86
2755
evo sad jednog
stavila ja mlijeko za kapucino i otvaram ladicu kad ugleda nes 3 u 1,i prekontam se reko necu kapucino ja cu nes i ja bum u ono mlijeko,tek onda mi se upali lampica,tko zna kako bi se ovaj moj napitak mogo nazvat,jos cu sad stavit koju zlicu kapucina
17.11.2010, 20:13
Anoniman
ne znam gdje da ovo stavim...pa cu ovdje
prvo mali uvod...moj did Mesud ima 88 god...covjek je inace nevjerovatno zdravog duha..ja njega rjetko vidjam posto zivi na relaciji sarajevo- los angeles...
neki dan se mi svi okupili kod mog tetka na big porodicni rucak..i sad izasli ja, mm i moj rodjak na balkon da zapalimo...tek ide did M....i ja sad odozgo masem i govorim mami koja je u kuhinji...eno dida M...malo se derem...tek did M. dize pogled prema balkonu...stade...kaze "ko ste vi" ...mrtav ozbiljan...i ja sad kontam ne vidi covjek...star...pocnem nabrajati...tek se on okrenu...i onako kao za sebe "sto sam ja ovdje dosao"...i krenu nazad...ja kontam...ima covjek demenciju...pocnem se derati ...zvati mamu...tek ono on mene fino zaje
dalje...isti taj dan...krenuo on kuci tek ce teta Aida- idem i ja s vama...i ona mu kao drzi kaput...nesto pomaze...a on ni pet ni sest njoj...gdje si ti bila kad sam napunio 80...zena se u sec
Sljedeci dan...dolazi on nama kuci i govori...nazovi mamu i reci joj da sam ja donio travu...a ja ..tek on meni pruza travaricu i smije se
et...mozda nekome bude i smijesno...meni jest
17.11.2010, 20:18
Anoniman
Joj Dadada sve si ti to fino napisla ali te zvjezdice u tvom potpisu meni razvalise citav forum , tj panel pola ne vidim prociatati, refreshirala sam , gasila, palila nista ne pomaze Jel ovo samo kod mene ili???+
17.11.2010, 20:23
Skvo RR
4542
I kod mene su dadadine zvjezdice poharale stranicu.
17.11.2010, 20:24
Anoniman
je li sad bolje
17.11.2010, 20:27
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
je li sad bolje
Super sve je u ramovima
20.11.2010, 18:05
aida.
2177
E ovo vam moram ispricat
Sjedim ja sa prijateljicom i prica ona meni kako je bila kod momkovih roditelja na veceri i kaze kako se cugalo da je njoj zapalit a ne pusi joj ni momak pred ocem i nije ona al govori nek taj njegov otac ne voli kad neko pusi (zena mu pusi al on zeli da je odvikne) ja cu kaze iduci put zapalit, ne mogu krit kad ne krijem od svoje matere... I ja sad zamisljeno gledam i nju pa je upita "Pusil njegova zena pred njim" Kaze ona pusi... reko KAD MU PUSI ZENA MOZES MU PUSIT I TI!!!
Joj kad sam skontala sta sam rekla pola sata sam se po podu valjala od smijeha... I ona budala momku ispricala i njegovoj materi a oni mi rodbine
20.11.2010, 18:17
marny
491
IZVORNA PORUKA: aida.
E ovo vam moram ispricat
Sjedim ja sa prijateljicom i prica ona meni kako je bila kod momkovih roditelja na veceri i kaze kako se cugalo da je njoj zapalit a ne pusi joj ni momak pred ocem i nije ona al govori nek taj njegov otac ne voli kad neko pusi (zena mu pusi al on zeli da je odvikne) ja cu kaze iduci put zapalit, ne mogu krit kad ne krijem od svoje matere... I ja sad zamisljeno gledam i nju pa je upita "Pusil njegova zena pred njim" Kaze ona pusi... reko KAD MU PUSI ZENA MOZES MU PUSIT I TI!!!
Joj kad sam skontala sta sam rekla pola sata sam se po podu valjala od smijeha... I ona budala momku ispricala i njegovoj materi a oni mi rodbine
ja danas šetam sa svojim momčićem i odjednom ugledam auto ispred sebe kao i kod mm-a i ja na sav glas govorim sinu; evo ti ćaće, evo ga ....a ono neki drugi muškarac izlazi s ženom, žena se pravo prepala da joj možda nije muž šara di mu nije mjesto
20.11.2010, 18:34
aida.
2177
IZVORNA PORUKA: marny
IZVORNA PORUKA: aida.
E ovo vam moram ispricat
ja danas šetam sa svojim momčićem i odjednom ugledam auto ispred sebe kao i kod mm-a i ja na sav glas govorim sinu; evo ti ćaće, evo ga ....a ono neki drugi muškarac izlazi s ženom, žena se pravo prepala da joj možda nije muž šara di mu nije mjesto
mogla si bit bjena
20.11.2010, 20:00
emy24
222
sto se tice cigara ima i ja jedan blam ,dok sam radila jedne prilike sjedimo mi sa sefom i pricamo nesto o cigarama,ustavri prica on kako je prije pusio a da sad ne pusi...a ja ni pet ni set reko :,, sefe pusi li vam zena...kaze on ma kako kad joj je cejf...ja mijenjala boje kao semafor
20.11.2010, 20:02
aida.
2177
IZVORNA PORUKA: emy24
sto se tice cigara ima i ja jedan blam ,dok sam radila jedne prilike sjedimo mi sa sefom i pricamo nesto o cigarama,ustavri prica on kako je prije pusio a da sad ne pusi...a ja ni pet ni set reko :,, sefe pusi li vam zena...kaze on ma kako kad joj je cejf...ja mijenjala boje kao semafor
20.11.2010, 20:02
Anoniman
Eee, a ja sam se tako jednom obrukala na času! Pričam ja učenicima nešto o cigarama i kako su naši nastavnici pušili za vrijeme časa. Kaže jedan da mu ne bi smetalo. A ja njemu: Zar ti zaista ne bi smetalo da ti ja sad ovdje pušim!!! Ja u zemlju, dječaci se zacrvenjeli, a curice popadale po podu od smijeha!!!
20.11.2010, 20:12
marny
491
IZVORNA PORUKA: pingpong
Eee, a ja sam se tako jednom obrukala na času! Pričam ja učenicima nešto o cigarama i kako su naši nastavnici pušili za vrijeme časa. Kaže jedan da mu ne bi smetalo. A ja njemu: Zar ti zaista ne bi smetalo da ti ja sad ovdje pušim!!! Ja u zemlju, dječaci se zacrvenjeli, a curice popadale po podu od smijeha!!!
dobar, imam i ja jedan o pušenju, prije par godina radila sam u jednom leasing-u , odnosno u lizingu , dolazi meni neki lik i veli nama kolegama jel tko ovdje puši jer on bi zapalio tu , ja velim ne mi ne pušimo, mi smo u lizingu . kolege popadale od smijeha.
20.11.2010, 20:29
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pingpong
tako je jedna profa u trecoj gim. izjavila...kada je usla u razred ..."sta se vama muskima to ne dize kada ja udjem u razred"
20.11.2010, 22:07
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: marny
dobar, imam i ja jedan o pušenju, prije par godina radila sam u jednom leasing-u , odnosno u lizingu , dolazi meni neki lik i veli nama kolegama jel tko ovdje puši jer on bi zapalio tu , ja velim ne mi ne pušimo, mi smo u lizingu . kolege popadale od smijeha.
20.11.2010, 22:22
milenium
6133
dok smo bile srednjoškolke često smo znale stopirati ako nije bilo busa.i tako jednom na nekom raskrižju mi stopiramo ,kad usporava auto...i stade.i tako mi uđemo,a onaj čovjek nas čudno gleda onda smo skužile da nije ni stao nama, nego je stao zato što je na semaforu bilo crveno. ...''oprostite,oprostite...'' i samo smo iziđemo iz auta
20.11.2010, 22:45
maja78 RR
4163
20.11.2010, 23:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: milenium
dok smo bile srednjoškolke često smo znale stopirati ako nije bilo busa.i tako jednom na nekom raskrižju mi stopiramo ,kad usporava auto...i stade.i tako mi uđemo,a onaj čovjek nas čudno gleda onda smo skužile da nije ni stao nama, nego je stao zato što je na semaforu bilo crveno. ...''oprostite,oprostite...'' i samo smo iziđemo iz auta
20.11.2010, 23:04
marny
491
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
ajoj milenium jesi looda
20.11.2010, 23:08
Anoniman
dobar
20.11.2010, 23:44
ziki
1815
pa on stao ne bi mu falilo da vas je povezo
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
21.11.2010, 10:45
kupina
2947
ovi za pusenje su svi dobri..... milenium
21.11.2010, 10:50
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: Niobe
tekja nece jezik krivo
Mi imali goste danas..i adrian poso kmezat, pa ga ja odvedem da mu dam da doji, al sve nekako u zurbi, da mama ne leta oko onih gostiju sama. elem dam mu da doji, uspavam ga i dođem onako s lijevom dojkom vanka u dnevni boravak pun ljudi.
vratim se lijepo u sobu i ne izađem više.
ovo je najjace do sada
i meni je ovaj najbolji
21.11.2010, 11:17
Dida79
3252