writing-img

[Obrisana poruka]

  
clock-img

28.12.2010, 20:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

28.12.2010, 20:24

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

cuj neumornauser posted image ma cini ti se.nego jesul ove torte teske puno,mogul ih pravit na 2 spratauser posted image

_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

28.12.2010, 20:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

29.12.2010, 10:58

clock-img

10 mart 2009

pencil-img

458

IZVORNA PORUKA: doublemum


IZVORNA PORUKA: doublemum

Priprema

1 Biskvit:
1. Izmiksati sve sastojke i peći u četvrtastoj tepsiji veličine 24×40cm.
Krema:
1. U provrelo mlijeko zakuhati šećer, gustin, puding.
2. Kada se krema ohladi dodati izrađen margarin.
3. Kremu podijeliti na 3 dijela.
1 dio dodati mljeveni keks,
2 dio dodati otopljenu čokoladu,
3 dio ostaje žut.
Slaganje:
Biskvit malo poprskati fantom, premazati kremom sa keksom,
preko nje složiti jaffa kekse malo potopljene u mlijeko(čokoladni dio okrenut prema dolje.
Preko jaffe premazati fil sa čokoladom, na nju slagati piškote malo potopljene u fantu.
Preko piškota premazati žutu kremu.
Tortu premazati šlagom.
2 user posted image

    Sastojci

  1. Biskvit:  6 žlica šećera  4 žlice brašna  3 žlice ulja  7 žlica mljevenih oraha  1 žlica kakaa  6 kom jaja  1 kom prašak za pecivo
  2. Krema:  400gr šećera  1 žlica gustina  4 kom pudinga od vanilije  250gr margarina  150gr mljevenog keksa  150gr otopljene čokolade  1/2l vrhnja za šlag   fanta naranča   jaffa keks   piškote  1,5l mlijeka


    • Ovo sam probala copy-paste, pa je malo zbrkano, ali valjda se snađeš?!

        Hvala doublemum user posted image user posted image user posted image ... u petak ću je pokušati napraviti, rezultat ću javitiuser posted image user posted image user posted image

      clock-img

      29.12.2010, 11:13

      clock-img

      muaaa

      pencil-img

      2911

      mojauser posted image jafica

      clock-img

      29.12.2010, 11:57

      clock-img

      leli§

      pencil-img

      1201

      IZVORNA PORUKA: Iman83

      Meni treba neka 'visoka' torta preko koje može ići fondant, a da je sa čokoladom i orasima! Ovo *visoka* jer mi se čini da će raskošnije izgledati ako je torta visoka(izdašna)!!!!
      Ima li ko kakav recept?????



      ako neces praviti "duplu dozu" onda klavir torta (visoka)

      slobodno me nemoj pitati detalje, nisam je pravila a ja sam ti nikakav kuhar user posted image user posted image user posted image  ali sam jela i bas je povisoka oko 15ak cm (za moj ukus malo "hljebasta"---mislim da treba malo vise kreme user posted image user posted image user posted image ---kaze nesposobni kuhar)...

      http://www.coolinarika.com/recept/744541/

      ovo je najblize sto sam nasla na coolinarici, ja sam doduse jela "svijetlu verziju" :):):)

      _____________________________

      jos uvijek sretno samujemo

      "...The future''s in the air
      I can feel it everywhere
      Blowing with the wind of change..."

      clock-img

      29.12.2010, 12:01

      clock-img

      Amrino

      pencil-img

      2613

      Pa mozes praviti bilo koju samo napravis po vecoj mjeri...tako sam i ja...Umjesto jedne ispekla dvije kore...i uduplala fil. user posted image user posted image user posted image

      _____________________________

      Polaznica obuke o dojenju
      HAMZA
      29.12.2007
      IMRAN
      03.03.2010


      clock-img

      29.12.2010, 12:10

      clock-img

      emi7908

      pencil-img

      1384

      Moja je je bila još višlja user posted image user posted image user posted image  napravila sam sinu za drugi rođ.tortu, meni se jako svidjela.Bila je ukusna i poprilično visoka da su me ukućani zezali kolika mi je torta hehhehe ali baš me briga bila je super. Uskoro stavljam i slike pa da vi ocjenite drage dame user posted image user posted image user posted image user posted image

      clock-img

      08.01.2011, 23:11

      clock-img

      muaaa

      pencil-img

      2911

      clock-img

      08.01.2011, 23:13

      clock-img

      muaaa

      pencil-img

      2911

      moj Buser posted image ijeli Andjeo

      clock-img

      08.01.2011, 23:17

      clock-img

      muaaa

      pencil-img

      2911

      ovo je bilo djecaku koji voli da majstorise
      user posted image

      clock-img

      08.01.2011, 23:24

      clock-img

      Anoniman

      muaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo nek se radiuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sam jedna od rijetkih koja vise voli slag nego fondant..

      clock-img

      08.01.2011, 23:27

      clock-img

      muaaa

      pencil-img

      2911

      ma eto mora se malo i slagirati,kad tako traze moje musterije

      clock-img

      08.01.2011, 23:30

      clock-img

      Anoniman

      IZVORNA PORUKA: noa

      muaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo nek se radiuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sam jedna od rijetkih koja vise voli slag nego fondant..


      bjež ba tam kad vidiš moju fondaticu ima da ti voda na usta kreneuser posted image

      clock-img

      08.01.2011, 23:35

      clock-img

      Anoniman

      IZVORNA PORUKA: Breskva

      IZVORNA PORUKA: noa

      muaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo nek se radiuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sam jedna od rijetkih koja vise voli slag nego fondant..


      bjež ba tam kad vidiš moju fondaticu ima da ti voda na usta kreneuser posted image






      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sreca fondant se ne pečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

      clock-img

      08.01.2011, 23:51

      clock-img

      Anoniman

      samo ti mene slobodno zahebaji, ja sam svoju štrudlu postavila a ti svoje "specijalitete" ne smiješ user posted image

      ...bjež uvijek me navratiš da odem OT user posted image ...

      clock-img

      11.01.2011, 23:21

      clock-img

      rokoko

      pencil-img

      336

      IZVORNA PORUKA: muaaa

      ma eto mora se malo i slagirati,kad tako traze moje musterije


      I ja bih to radila da znamuser posted image user posted image ,ali na sreću ni ne traže to od meneuser posted image user posted image .Zato čokoladiram
      user posted image

      clock-img

      11.01.2011, 23:33

      clock-img

      rokoko

      pencil-img

      336

      user posted image

      user posted image

      clock-img

      11.01.2011, 23:48

      clock-img

      mummy

      pencil-img

      251

      Ja isto puno više volim šlag ili čokoladnu glazuru nego fondant, on mi je samo za ukrašavanje ali ga uvijek skidam i nedam djeci da ga jedu, posebno kad dodam raznoraznih boja.
      Rokoko, ove su ti torte fantastične, stvarno čista 10
      Kako radiš ovu čokoladu????????

      clock-img

      12.01.2011, 00:15

      clock-img

      rokoko

      pencil-img

      336

       Istopljena čokolada ide na masni papir,hladi se i onda se ili izlomi ili isječe po prethodno naznačenim linijama,ako se žele pravilne pločice istih dimenzija.Treba izmjeriti visinu torte da bi te čokoladne pločice odgovarale.Po toj čokoladi se mogu praviti različite šare,ma najviše je to igra sa čokoladom,krenuti i pustiti mašti na volju.

      clock-img

      12.01.2011, 00:18

      clock-img

      muaaa

      pencil-img

      2911

      Super je ovo sa cokoladom,moracu se i ja upustiti u ovu avanturuuser posted image

      clock-img

      12.01.2011, 00:22

      clock-img

      Anoniman

      rokoko samo jos jedno pitanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koje cokolade koristis-proizvođacuser posted image

      clock-img

      12.01.2011, 11:01

      clock-img

      rokoko

      pencil-img

      336

       Konzumovu koju za njih radi zvecevo ili Menaz koristim za torte tj.za unutrasnjost.Za ukrasavanje kakao tablu Chocoline(negdje u Srbiji se proizvodi) koju mijesam sa gore navedenim(vise stavim ove chocoline) i to sve kada nemam Puratos koju uzimam u BGD.

      clock-img

      25.01.2011, 11:11

      clock-img

      emi7908

      pencil-img

      1384

      Eh pravila sam anans tortu i mogu vam reći da je dobra... meni je nekako jako bitan okus pa onda gledam izgled. Ono što mi se sviđa za razliku od torti koje ja pravim ovu sam napravila jako brzo, velllllllliki plus user posted image   E dame koje niste probale savjetujem da probate ovu tortu...

      clock-img

      25.01.2011, 15:01

      clock-img

      mamine oci

      pencil-img

      4300

      user posted image

      user posted image


      user posted image


      nase rodjendanske torte domaca radinost:)




      _____________________________

      Haris 28.10.1999
      Fatih 25.01.2008
      Iman 13.01.2013

      Zadnji članci

      article-img