Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mrvica draga, drago mi je da Noni bolje , puno,puno,puno.......
02.11.2010, 08:23
ziki
1815
Andila kako je prošla noć, šta je dr rekao? Drago mi je da su malena dječica bolje
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
02.11.2010, 09:10
dacy
360
svako malo sam zavirivala na ovu temu da vidim kako je dječak. Drago mi je da je bolje . Pusa za dječaka
02.11.2010, 09:20
anidla
3683
jutros sam imala jedno jako ruzno iskustvo ali to nije ova tema nego neka druga, o luda sam, ljuta sam, moj razum ne mozeda dokuci bezobrazluk ljudi....ali kad budem imala vise vremena pisat cu o tome....
uglavnom, Noa je bolje, puno bolje....
sav se izasuo po licu, vratu i stomaku, ture nema od jutros, sad 36.5 Hvala dragom Bogu!
Boze, jos sam pod dojmovima ovih dana a jutros sme sve dodatno slomilo
ali samo nek je moje pile bolje...
ljubim vas
02.11.2010, 09:23
Anoniman
super, eto prošli ste i vi trodnevni virus, osip će se brzo povući i to je to...Odmori mamice
02.11.2010, 09:24
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: anidla
jutros sam imala jedno jako ruzno iskustvo ali to nije ova tema nego neka druga, o luda sam, ljuta sam, moj razum ne mozeda dokuci bezobrazluk ljudi....ali kad budem imala vise vremena pisat cu o tome....
uglavnom, Noa je bolje, puno bolje....
sav se izasuo po licu, vratu i stomaku, ture nema od jutros, sad 36.5 Hvala dragom Bogu!
Boze, jos sam pod dojmovima ovih dana a jutros sme sve dodatno slomilo
ali samo nek je moje pile bolje...
ljubim vas
bas mi je drago da je tvom malcu puno bolje hvala Bogu a sve ostalo i nije bitno kakv je ko sebi je , ljubi malog princa i uzivajte sada malo i tebi treba odmora sigurno
02.11.2010, 09:24
jasmin
4600
Taj osip bi znacio da je bila trodnevna viroza.Znaci,sve je iza vas.Hvala Bogu draga. Zao mi je zbog ruznog iskustva.
02.11.2010, 09:25
R&T@
5982
za ozdravljenje ....moze i za osip jer sad znamo sta je.....
Ti se ne nerviraj, nista nije vazno kad je bebac zdrav...
i trk na temu pripreme za rodjendan....
02.11.2010, 09:46
anidla
3683
smijem li nou izvest malo napolje, 5 dana je u kuci zatvoren
02.11.2010, 09:52
Anoniman
Mislim da smijes, sada kada nema temp. Drago nam je sto je medic dobro...dusa mala. Samo da znate da ste citav forum zabrinuli. Ja nisam bila u toku, ali mi je Visna jucer rekla. Jubimo vas
02.11.2010, 09:58
Honey3
3035
ja mislim da bi mu bas godio zrak,samo mu usi zastiti jer ima vjetra i hvala Bogu da je beby bolje
anidla
3683
mozes onda zamislit u kakvom sm ja stanju bila kad se citav forum za mene brinuo i za moje pile....
nikita
1945
dusa moja draga, kako me brinuo, i bas mi te bilo zao, uh nek je proslo i ne ponovilo se...
02.11.2010, 10:02
dinaa
2141
Mogu misliti kako ste se izmucili ali hB da je to sad iza vas,sad se mazite i pazite
02.11.2010, 10:14
rose 87
1427
bas mi je drago da je Noa bolje ,mogu misliti kako vam je bilo ali hB pa je sve sad proslo
You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦
09.11.2009 :) Noa
07.01. prohodali :)
02.11.2010, 10:43
MinaMM
302
bravo za hrabrog djecaka i njegovu mamu. jucer sam cijeli dan mislila na vas. pozdrav
16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
02.11.2010, 15:12
iv@ncica
2115
odlicno anidla..bas mim je drago...stvarno smo se bili zabrinuli, ikao smo pretpostavili d a bi moglo biti rijec o 3-dnevnom, napisala sam ti gore da ako se pojavi danas odmah znas sto je...ali predeverali smo i mi to prije vrtica, samo s mnajom turom..gora nam je bila ova kao tvoja od neki dan..samo je krace trajala..eto sad vani i uivaj i odmaraj..u nas kisa pa nigdje ne mozemo a ja s lobodna i danas ...nego sad ce mo svi odahnuti , jos nam je i minja bolje samo cekaju nalaze i do petka su u bolnici
03.11.2010, 18:04
nikita
1945
evo i nas sa turom 38 sa 1 imali smo maloprije dala mu panadol baby sirup, masirala sam ga mokrom pelenom, stavila mu rakijave carape, sljezov korjen mu kapa u nos, baby vac u pogonu...bit ce valjda bolje
03.11.2010, 18:07
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: nikita
evo i nas sa turom 38 sa 1 imali smo maloprije dala mu panadol baby sirup, masirala sam ga mokrom pelenom, stavila mu rakijave carape, sljezov korjen mu kapa u nos, baby vac u pogonu...bit ce valjda bolje
I vi???Zao mi je niki.Valjda nece biti nista strasno.Kaslje li ili je samo turica?
03.11.2010, 18:09
mala86
2755
evo i nas!juce mu je procurio nosic,danas je poceo kasljat,veceras zaspo oko pola 5 u 5 se probudi placuci,nervozan,nije mi nikako dao da mu izmjerim tem.u guzu,nekako ispred kompa uspijem ispod pazuha-37.5 ,ja znam da to nije neka tem,ali me uzas strah,pada noc a nikad dosad je nismo imali !uspanicila sam se sva,a ovamo se trrudim da izgledam pribrano
u kuci imam paracetamol,sad cu mm poslat po cepice,ali koje-paracetamolove i koliko i kad da mu dam?
03.11.2010, 18:09
nikita
1945
pa kaslje pomalo al mislim da je to zato sto mu je nosa zacepljena pa tesko dise...raspolozen je hB , evo igramo se, smije se...
03.11.2010, 18:12
jasmin
4600
Mozes cepice paracetamola.Savjetujem ti da imas i sirup dalsy u slucaju da temperatura predje 39 stupnjeva.Sve do 38.5 ja ne bih skidala temperaturu,jer je odbrambena i korisna je za organizam.Cim predje preko toga ide skidanje temperature tusiranjem(onako kako se sve do sada objasnjavalo anidli)...a ako raste i dalje onda dalsy.Sretno vam cure.
< Poruku je uredio jasmin -- 3.11.2010 18:13:01 >
03.11.2010, 18:12
nikita
1945
mala tako sam i ja panicila kad smo prvi put imali turu a sad vec ne panicim samo mi ga zao ...nije to strasno, nemoj mu davati sirup dok ne dode do 38 , tvoj momak je veliki, izborit ce se on sam, daju mu sto vise caja, i igraj se s njim da ga oraspolozis
03.11.2010, 18:16
jasmin
4600
Isto vam preporucujem da imate uvijek Mucoplant mast protiv prehlade u kucnoj apoteci.Kada osjetim promjene kod svoje djece nalik prehladi,tipa kasljic,zacepljen nosic i sl,mazem im prsa i ledja,ovlazim zrak u prostoriji,piju dosta tecnosti s medom i to prodje bez problema.Eh sad je kod vas turica,ali je Mucoplant odlicna za prociscenje disajnih puteva i ublazuje napade kaslja.Prilagodjena je dojencadi.