zabolise me oci od posta, a morala ga procitati do kraja
... poznajem djevojku koja je takodjer ranjena u ratu, jedva prezivjela, imala je napade panike, jos joj se nekada desavaju, i moram ti reci da je i meni prvi put palo na pamet da je ovo postratni sindrom, jer mi je prvo smetala guzva, vriska, jaki zvukovi, odmah mi je padao na pamet rat, trcanje u podrum, i razmisljanje hocu li vidjeti roditelje opet, koji su nalaziti nacin da nas prehrane ... i dan danas ne usudjujem se gledati ratne snimke, uhvati me osjecaj smrti, bijesa, mrznje ... zalosno, ali tako je, mi balkanci smo preemotivni, gdje god otisli, to cemo uvijek biti ... imam dosta rupa u pamcenju, imala manji slom zivaca, nisam bila kod psihologa, ne pijem tablete, ponekad lex, cisto radi neke lazne pomoci, tako da si mi idol, jer zelim da uradim to bas kao sto si ti ... svaka cast ... sve najbolje ti zelim ... da ne zapostavim ostale ivanai, nek je sa srecom, tara, elmasa, lajlac, profa, ferhunde, jana, sanchez, anza, blur moja, ljubim vas puno, i ostale, da ne nabrajam vise ...