IZVORNA PORUKA: taraG
Evo ja i Elmasa smo se virtuelno upoznale hihihi! Samo da i ovdje kazem kako je to jedna prelijepa djevojka, koja prolazi sve ono sto i mi skupa, i na cijem prelijepom licu to nista ipak ne ostavlja traga! I da dobila sam obecanje za cevape u SA! ABd da se sve izborimo sa tim strahom, i da kriza bude sto manje! Pusaaa svima!
Preduhitrila si me
Upoznala sam tri nase drage forumasice. Al to je nevjerovatno koliko su sve zgodne i lijepe, i prave dame. Mislim, fkt super sto ovdje nemamo puno muskih

Ove koje imaju momke, bas bi bile u zeznutoj situaciji.
Blur, ako Bogda jedva cekam da te vidimo sa bebicom. Samo nek bude ovako na mamu lijepa i zgodna.
Black Magic, moja sugradjanka ima da ih sve vodimo na cevape ha?! Valja nam ih najesti!
Black Magic ima prelijepe oci, i jako lici na jednu meni jako dragu, pjevacicu. A sad vi kontajte koju

:P
Necu hvaliti tebe i decka, da se ne urekne

...al moram reci da ste mi tako slatki i to mi je na prvu proslo kroz glavu odmah
A ova taraG....sto je to ruzna djevojka, ja ne znam sta je ono....
Bgmi, dodajte ih, pa se uvjerite

... Kako su to samo lijepa i cista lica... Ko bi rekao zaista, sto kazes Tara, da se to tako ne vidi na licu... Da toliko pate i bore se te cure... Odmah me to rastuzi kad pomislim.....
Hvala ti Tara na komplimentima... Ja sam za tebe vec rekla sta mislim... I tako mi je drago sto vas imam...
A bgda nekad se i upoznamo...
Koka i po, je koka i po

Tebe je uvijek zadovoljstvo citati.

Grlim vas sve sve