IZVORNA PORUKA: BlackMagicWoman
ma, sicusna sam i ja ... samo skoro 1,80, sta je to ... sica prava ... aahhaha ... sad mi je sve nekako zbunjujuce, dok povezem nick sa pravim imenom, pa postove i to ... uh, jesmo mi zapetljane .... hahahaah ... al mi slim da nam je ovo super stvar, jer, kako kaze koka i po, ne spominjemo vise napdae ni ta sranja, vec komentarisemo jedna drugu, znaci da su ljudi u pravu, samo treba skrenuti sebi paznju na nesto zanimljivo ... lekice, javi se ... ljubim vass
Black Magic Woman je prava black magic woman :) nju sigurno necu pobrkati, jer mi je specificna i posebna...ma nemoj mi reci da si visoka ko i ja????

i kakvo vracanje u liniju?! Ja moram priznati Magic da mi se pravo dopada tvoj zaebani pogled

Kako imas nesto misticno u faci...like it !
Joj ja sam sad bila vani, i jedva cekala da dodjem i vidim gdje ste vi :) :D
hahahahahaha znate sta je pravo smijesno - par ljudi me pitalo na faceu tj. mojih prijatelja : ko su ti ove bogati?!

To neke nove prijateljice a mi ne znamo za njih

Joooj kako se super nesto sad osjecam
Vidi kako ste mi popravile dan
Sve ljepsa od ljepse, prave senzibilne dusice....
Ko rece da je Tara sicusna?! Tara koliko si visoka?! Meni je prava manekenka na slikama...
ivanai, posto sam se ja vratila, za tebe ne znam...Pa te pozdravljam
A budalice, NEMOJ POKUSAVATI objasnjavati okolini...vjeruj mi, TO JE UZALUD!!! ;))))
Samo ti nama pricaj :) ;) mi smo tu
Vidis budalice, ja sam bila zadnja tri dana katastrofa ziva. Onda vidjeh lica ovih hrabrih zena, i vidi me sad :)
popravile su mi raspolozenje....