PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
da malo podignem temu joj ljudi moji što se ismijah,jooooooj neki
sjoooo...ja zaboravila na ovo kino evo i mene malo ne mogu ja od sege
zadnja slika dadada mi je _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
uaaaaaaaao dadada pa ti si mačka u svoje vrijeme bila ...Meni je ova prva ekstra
e nek si vala bbreskva podigla temu podigla si mi i raspolozenje ja koju god da postavim sa maramom dodjem na isto iz proslosti ili sad _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
Srce slatko, vidi mi mašne
IZVORNA PORUKA: Breskva Srce slatko, vidi mi mašne
E bas vam hvala Breskva...ova ti je haos ...ubila se za regionalno druzenje
Prepoznat ćete me sigurno, idem odmah sutra da dam minival
IZVORNA PORUKA: dadada
ne mogu više odo
2000 1976 (kad sam se rodila) A ovo je moja mama 1975 :)
A ne znam koje je ovo godine :)
He he evo i mene.... Frizure su haos........ _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
Marina kad je neko lijep nema šta mu ne stoji, pa čak i sa ovim frizurama
Oj neki koma si mi s calama i pletenicom.Bas sam se ismijala.Breskva odlicna si :):):). manuela slatka si ko med masaallah. _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
Manuela, što bi rekli, i da vreću na sebe obućeš ... Mubi, tebi standarno ova dugačka ravna frizura famozno stoji. _____________________________Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
IZVORNA PORUKA: Breskva IZVORNA PORUKA: dadada Ovdje mi dadada ličiš na Šeherzadu
IZVORNA PORUKA: Breskva
e jesam se ismijala pravo evo i vi pogledajte kakva bi bila u proslosti _____________________________Sara&Mohammad
_____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Hvala vama;al sva sreća pa se ovi stilovi više ne nose . Katastrofica. Najjača mi je ova trajna acudesa ova zadnja slika je super, amela2208 me na svakoj ovoj slici asocira na profesoricu. _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
IZVORNA PORUKA: manuela amela2208 me na svakoj ovoj slici asocira na profesoricu.
evo i ja se malo igrala _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
hahhah.. jest, najbolje pticije gnijezdo _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Roditeljski stil razlikuje se od osobe do osobe, no neki su poznati po strogom pristupu odgoju.
Odgoj, razvoj i njega
Trudna si i stalno iscrpljena? Vrijeme je da se prepustiš tom umoru u trudnoći. Prema novoj studi...
Zdravlje i bezbjednost
Liječnici kažu da postoji mnogo uzroka za početak ranog puberteta i da se ne može izdvojiti samo ...
U prošlom vijeku svaka generacija odrastala je u ljude inteligentnije od svojih roditelja, ali sv...