Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
tiçerka tebi ova najbolje paşe _____________________________Sara&Mohammad
hahaha vidi ljepotica, ma ne znam koja je ljepša ... malo sam pogriješila u naslovu teme sa pravopisom , vidim nešto me bode u oči OT acudesa ti nisi vidjela temu regionalno druženje- nema te na spisku
IZVORNA PORUKA: Breskva hahaha vidi ljepotica, ma ne znam koja je ljepša ... malo sam pogriješila u naslovu teme sa pravopisom , vidim nešto me bode u oči OT acudesa ti nisi vidjela temu regionalno druženje- nema te na spisku
Noa hajd da vidim tebe sa ovim frizurama, jesi li ista Julia Robers < Poruku je uredio Breskva -- 15.10.2010 18:20:34 >
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Breskva hahaha vidi ljepotica, ma ne znam koja je ljepša ... malo sam pogriješila u naslovu teme sa pravopisom , vidim nešto me bode u oči OT acudesa ti nisi vidjela temu regionalno druženje- nema te na spisku ja taman htjela da skrenem paznju
IZVORNA PORUKA: teacher75
_____________________________"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
jao šege Evo sad se vratih sa skijanja < Poruku je uredio w.pooh -- 16.10.2010 12:04:44 > _____________________________13.08.2008. Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR
Evo i mene al se ismijah < Poruku je uredio melly__ -- 16.10.2010 13:43:49 > _____________________________17.06.
frizure su ludnica... ma kako god okreneš sve bi mi i u prošlosti bile mace i po _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
IZVORNA PORUKA: manuela frizure su ludnica... ma kako god okreneš sve bi mi i u prošlosti bile mace i po
Ja ne smijem staviti sliku muža ...Al da to vidite smijale bi se cijeli dan ja ne mogu sebi doć
IZVORNA PORUKA: amela2208 IZVORNA PORUKA: manuela amela2208 me na svakoj ovoj slici asocira na profesoricu. da zavrsim jos ta dva ispita ce da budem profesorica
IZVORNA PORUKA: amela2208
IZVORNA PORUKA: manuela amela2208 me na svakoj ovoj slici asocira na profesoricu.
IZVORNA PORUKA: Breskva Ja ne smijem staviti sliku muža ...Al da to vidite smijale bi se cijeli dan ja ne mogu sebi doć
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka IZVORNA PORUKA: Breskva IZVORNA PORUKA: dadada Ovdje mi dadada ličiš na Šeherzadu Pa šta misliš odakle dolazi nadimak dadada? Tako ti je ona sebe zvala dok je još tepala
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Breskva IZVORNA PORUKA: dadada Ovdje mi dadada ličiš na Šeherzadu
IZVORNA PORUKA: Breskva
IZVORNA PORUKA: dadada
al se ja ovdje posteno ismijah
šteta dadada što ne gledaš, jer da gledaš znala bi da sam ti udjelila kompliment
I to kakav... Šeherzada je jedna prelijepa žena _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
w.pooh stavila bi ja njegovu sliku ali ima on moju i to iz 2010 (najnovije izdanje)-ne usudjujem se, osvanula bi ova moja na svim stranicama .. < Poruku je uredio Breskva -- 16.10.2010 18:49:30 >
Roditeljski stil razlikuje se od osobe do osobe, no neki su poznati po strogom pristupu odgoju.
Odgoj, razvoj i njega
Trudna si i stalno iscrpljena? Vrijeme je da se prepustiš tom umoru u trudnoći. Prema novoj studi...
Zdravlje i bezbjednost
Liječnici kažu da postoji mnogo uzroka za početak ranog puberteta i da se ne može izdvojiti samo ...
U prošlom vijeku svaka generacija odrastala je u ljude inteligentnije od svojih roditelja, ali sv...