writing-img

RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta

clock-img

05.11.2009, 00:41

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: reallove

jooj draga veeseela ti si mi glavnauser posted image user posted image

neko mora da uspostavi red a ko će ako neću ja, ako neću, ako neću jaaaaauser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

reallove

pencil-img

5807

majolina nisam ti ni ja nista bolja bodove sam skupila tako sto na svaki post odgovorim ovakouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

clock-img

MajolinaTZ

pencil-img

39

"Haman" da ovdje moras prvo predati zahtjev,pa ako je odobren, onda ti dodaju poruku "Osjecaj se k'o kod kuce" ... Salim se ba,nego ovo za pravopis je posljedica zivljenja u mjestu gdje nema puno nase raje,pa kad nadjes stranicu kao ova, zanima te bas SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image

Konacno smo ga uzeli u narucje 24.4.2010

clock-img

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: reallove

jooj draga veeseela ti si mi glavnauser posted image user posted image

neko mora da uspostavi red a ko će ako neću ja, ako neću, ako neću jaaaaauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

05.11.2009, 00:43

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: MajolinaTZ

"Haman" da ovdje moras prvo predati zahtjev,pa ako je odobren, onda ti dodaju poruku "Osjecaj se k'o kod kuce" ... Salim se ba,nego ovo za pravopis je posljedica zivljenja u mjestu gdje nema puno nase raje,pa kad nadjes stranicu kao ova, zanima te bas SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image

pa, upravo si predala i odobren ti jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

05.11.2009, 00:45

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

MajolinaTZ mene su tukli kad sam tek došla, pa ti vidiuser posted image user posted image user posted image
ima jedna što ide po kućama u smislu ispomoći ženama ako imaju problem oko dojenja (ona to sredi, potegli dva-tri puta), nje se dooobrooo čuvaj

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

05.11.2009, 00:45

clock-img

MajolinaTZ

pencil-img

39

Ne "vidjoh" ja pecat,ono u smislu "idi sad odnesi ovo sekretarici nek' ti ovjeri" ... Al' ajd,moze i ovako ... Hvala puno!!! user posted image

clock-img

05.11.2009, 00:46

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

MajolinaTZ mene su tukli kad sam tek došla, pa ti vidiuser posted image user posted image user posted image
ima jedna što ide po kućama u smislu ispomoći ženama ako imaju problem oko dojenja (ona to sredi, potegli dva-tri puta), nje se dooobrooo čuvaj

joj, jesi ludauser posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

05.11.2009, 00:46

clock-img

nikita

pencil-img

1945

Valjalo bi da imamo svoju tajnicu ali pobile bi se neke za to mjesto pa bolje ne raspisivati natjecaj user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

05.11.2009, 00:47

clock-img

MajolinaTZ

pencil-img

39

Pa kako ces tuci trudnu zenu ba ... Ccc user posted image

clock-img

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

kani se cure, hajde na Hanuma

clock-img

clock-img

batterfly

pencil-img

915

Sjedi 5, polozila si....Sa zadovoljstvom mogu reci "Osjecaj se k'o kod kuce"...user posted image

Sala mala, ajd sad prosetaj, ....user posted image

VELKAM ti nama kad kod mozes, sto rijedje to bolje...
(SALA)-za ove koje nisu humoristicneuser posted image

clock-img

05.11.2009, 00:48

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: nikita

Valjalo bi da imamo svoju tajnicu ali pobile bi se neke za to mjesto pa bolje ne raspisivati natjecaj user posted image

nemate se šta biti-ja sam tajnicauser posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 00:48

clock-img

batterfly

pencil-img

915

Ne "vidjoh" ja pecat,ono u smislu "idi sad odnesi ovo sekretarici nek' ti ovjeri" ... Al' ajd,moze i ovako ... Hvala puno!!! user posted image

Pa to si ti uletila preko stele.....š, kao šteleuser posted image da ne bude zabune..

clock-img

05.11.2009, 00:49

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

...preko skele... da ne bude zabune

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

05.11.2009, 00:53

clock-img

nikita

pencil-img

1945

IZVORNA PORUKA: acudesa

nemate se šta biti-ja sam tajnicauser posted image user posted image

user posted image

Ćao tajnice user posted image

EI 16.11.2009.

clock-img

05.11.2009, 00:54

clock-img

MajolinaTZ

pencil-img

39

Fali mi par kvakica,sta ces,nismo svi rodjeni sa perfektnom tastaRAturom user posted image   A jbg,investicija je zesca ... par stotina maraka,pardon eura da uletis preko SHtele pa te onda napadaju ... Osjecam se ko politicar !!! user posted image

clock-img

05.11.2009, 00:54

clock-img

batterfly

pencil-img

915

Pa draga Niki đe je nađe??
Ista je ona....user posted image

clock-img

05.11.2009, 00:55

clock-img

nikita

pencil-img

1945

IZVORNA PORUKA: batterfly

zar jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ja i ne znam kako nam acudesa izgleda

EI 16.11.2009.

clock-img

05.11.2009, 00:55

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 00:56

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

zar jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

izgledam kao rođena tajnicauser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 00:58

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Fali mi par kvakica,sta ces,nismo svi rodjeni sa perfektnom tastaRAturom user posted image   A jbg,investicija je zesca ... par stotina maraka,pardon eura da uletis preko SHtele pa te onda napadaju ... Osjecam se ko politicar !!! user posted image

na ovoj temi nije ispravno, majolina,user posted image jbg i tako touser posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 01:04

clock-img

batterfly

pencil-img

915

Identicneuser posted image , vjeruj mi....
Nego, mi znamo da gdje je ačudesa tu je i off topic...(ovo je samo da moderatori znaju koga ce naruzit)user posted image user posted image
Ja necem vise!user posted image

clock-img

05.11.2009, 01:05

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

majolina, sad šalu na stranu, dobro nam došla, mi se ovako ponekad malo zezamo a i ti ćeš, očito, sa nama

clock-img

05.11.2009, 01:06

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Identicneuser posted image , vjeruj mi....
Nego, mi znamo da gdje je ačudesa tu je i off topic...(ovo je samo da moderatori znaju koga ce naruzit)user posted image user posted image
Ja necem vise!user posted image

bruko, sve je ovo u skladu sa temom, sve me ovo ozbacuje iz taktauser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img