writing-img

[Obrisana poruka]

clock-img

14.04.2010, 09:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

14.04.2010, 11:50

clock-img

Anoniman

Ja bih to tako, a ti opet kako hoces!(A nisam ni pitala kako bi on/ona).

clock-img

14.04.2010, 11:52

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

IZVORNA PORUKA: pahuljica farah

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2010, 11:53

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

ili ono JA BIH TO TAKO, A TI VIDI user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2010, 19:52

clock-img

aicha

pencil-img

739

Obicaj je da...

vecina ljudi ovako onako...

eh to me smara..obicaji neki i sta vecina radi

zivjeli EKSCENTRICNI LJUDI user posted image user posted image user posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

clock-img

14.04.2010, 19:54

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: fatimica09

IZVORNA PORUKA: pahuljica farah

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pingpong -- 14.4.2010 19:55:00 >

clock-img

14.04.2010, 20:10

clock-img

aicha

pencil-img

739

IZVORNA PORUKA: buba29

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

''sta cekate?'' ili ''pa sta cekas?'' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ma samo sam jedan primjer dala a ima ih more ovako sličnih

user posted image

user posted image user posted image user posted image uh ta pitanja smaraju

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

clock-img

15.04.2010, 11:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

15.04.2010, 11:16

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

IZVORNA PORUKA: buba29

imal¨ šta novo ? user posted image user posted image

i u stomak gleda user posted image

a ja kažem pa kako nema,sad sam unutra ubacila neki novi kolač,baš je super user posted image user posted image

Eh dobra si. Tu cu zapamtiti kada me sveki drugi put pita! Svaka ti cast draga

clock-img

15.04.2010, 11:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

15.04.2010, 11:25

clock-img

aicha

pencil-img

739

sve je dobro dok pitaju al neke pocnu i da dirajuuser posted image

hahahaha to za kolac je dobra forauser posted image

clock-img

15.04.2010, 12:33

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Almaa

birov i punemoćuser posted image

ponomoćuser posted image  user posted image  user posted image
Mene te riječi ne izbacuju iz takta kad ih čujem od nekih drugih ljudi, ali me živcira kad ih izgovara, npr. moja svekrva ili svekar, jer to moje dijete sluša...i eto belaja..a ima ih tona a naježim seuser posted image  user posted image  user posted image , ali doslovno, kad čujem
bidne-bude
šljake-štake
evo i sad mi je muka   user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

15.04.2010, 12:35

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

kupusne kapsuleuser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

15.04.2010, 12:40

clock-img

Medić*

pencil-img

29

mnogo toga me nervira kad cujem ali ovo posebno, rodbina od mm zivi u Skoplju i svaki put kada se cujemo tel ili preko neta se gledamo pitaju me, Hej pita li Fatih za nas, jel nas pozelio, jel se sjeca nane user posted image , ma ja ludim iz razloga sto su to njihova ozbiljna pitanja, a mom malenom 18 mj tek ponesto poceo pricati a ne da pita takvo nesto.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

15.04.2010, 12:48

clock-img

Medić*

pencil-img

29

naci ce nana njemu ovdje neku hanumicu kad ga budemo zenili, i ja ne mogu sutjeti vec odbrusim sro brze, naci ce je on sam aBg i da to nesto nama ovdje ne fali pa da mu tamo trazite,uh user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

15.04.2010, 12:54

clock-img

Lalana

pencil-img

866

IZVORNA PORUKA: medic slatki

mnogo toga me nervira kad cujem ali ovo posebno, rodbina od mm zivi u Skoplju i svaki put kada se cujemo tel ili preko neta se gledamo pitaju me, Hej pita li Fatih za nas, jel nas pozelio, jel se sjeca nane user posted image , ma ja ludim iz razloga sto su to njihova ozbiljna pitanja, a mom malenom 18 mj tek ponesto poceo pricati a ne da pita takvo nesto.

medic slatki, nemoj se brinuti nisi jedina.
Ne samo da cekaju od bebe od godinu dana da ih voli i zove nego sve moguce osobine, pokrete, cak i treptaj oka dijete mora imati na njih.
Kod mene je tako sa obje strane, mojima moja djeca samo lice na mene i njih, muzevima na muza i njegove i tako ja stalno slusam jedne te iste stvari, ali vjeruj pustim ih nek mastaju i ponekad dodam da dijete lici ili na mene ili na muza a ne sad tamo na pradjeda.user posted image

Moje tri srece...

clock-img

15.04.2010, 13:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

joj kad mi svaki put isto pitaju

kao ljubazno:
''a na koga su joj  plave oči??''

ja:na komšiju user posted image (jadan čuo kroz otvoren prozor sad me izbjegava)user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.04.2010, 13:15

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

Jao Hanady, ta ti je zlatna: Na komsiju!
I moja sveki sve govori da mm lici na nju, a nigdje veze, ni nalik. Kad on isti svoja nena (od baba mu mama). i njoj to krivo. Glupace.

clock-img

15.04.2010, 13:47

clock-img

Lalana

pencil-img

866

Izgleda je to tako od pamtivijeka, te ljubomore i prisilno privoljavanje djece sebi, ali stvarno nekada se pogrijesi posteno, jos kad neko skonta da ti smeta, pa namjerno navali, e to je belaj.
A hanady, ja se komsijama sluzim na slijedeci nacin:
Krene rasprava zasto imaju zelene oci, te na neke tamo tetke jal moje jal muzeve, i ja ih dobro pustim da razrijese i onda dodam da je najbitnije da nije na komsijuuser posted image a na koga je drugog nema veze.
Stvarno ne znam sta ce biti sa nama kada malo udjemo u godine, da li cemo se i mi ovako ponasati, jer evo svi imaju slicne probleme, a opet i stari se zale na svoje zivote u mladosti kako su ih maltretirali istim stvarima, a i oni ih sada sami rade.
Ja ne bih voljela niposto biti takva, mada se bojim jer godine ucine svoje.

Moje tri srece...

clock-img

15.04.2010, 13:49

clock-img

noaa

pencil-img

1662

kad su moja djeca bila mala...ja sam njih... ma briga me sta si tiuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

15.04.2010, 13:53

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Hanady

kao ljubazno:
''a na koga su joj  plave oči??''

ja:na komšiju user posted image (jadan čuo kroz otvoren prozor sad me izbjegava)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

04.06.2010, 14:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

04.06.2010, 14:46

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

kao ljubazno:
''a na koga su joj plave oči??''

ja:na komšiju (jadan čuo kroz otvoren prozor sad me izbjegava)

I ja imam običaj ovako odgovoriti user posted image .Neki me gledaju blijedo a neki se crkoše od smijeha.user posted image .Ma boli me đonuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2010, 14:50

clock-img

faris06

pencil-img

190

IZVORNA PORUKA: aicha

Obicaj je da...

vecina ljudi ovako onako...

eh to me smara..obicaji neki i sta vecina radi

zivjeli EKSCENTRICNI LJUDI user posted image user posted image user posted image

Mene ja mislim u svekrvinoj mahali , zovu ma ona luda N. snaha( jer se ne drzim obicaja i ne radim kako vecina ljudi) , haha recu svekiju nek im kaze ma moja ti je  snaha  samo ekscentricna user posted image !

Dva mala Indijanca

clock-img

04.06.2010, 14:51

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: koka i po

kao ljubazno:
''a na koga su joj plave oči??''

ja:na komšiju (jadan čuo kroz otvoren prozor sad me izbjegava)

I ja imam običaj ovako odgovoriti user posted image .Neki me gledaju blijedo a neki se crkoše od smijeha.user posted image .Ma boli me đonuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Joj bas kad me pita na koga lici djete ja user posted image user posted image i odma ko iz topa izvalim na postarauser posted image ...dok nisam skontala da moram prestati sa tim jer mi je postar prvi komsijauser posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img