writing-img

RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta

clock-img

04.06.2010, 14:52

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Mrzim kad mi dodje np.svekrva i kaze "Izgleda da ti je gladna beba" i tako svaki put kad dodje.Kao da ja neznam kad trebam nahranit svoje dijete. Uh....  user posted image user posted image user posted image
I mrzim kad neko kaze "Sta ti znas zenska glavo"  Joj...grizem u takvim trenutcim... user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

04.06.2010, 18:42

clock-img

reallove

pencil-img

5807

e ovako mene izbacuje milion stvari kao npr...jel ti beba gladna,jel mu hladno,a mozda ga treba presvuci,pazi da ne padne(a ja stojim kod njega),on je tebi pospan itd...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

04.06.2010, 18:43

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

svi znaju bolje od vas...user posted image ...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

04.06.2010, 18:55

clock-img

Anoniman

mrzimmmmm puno,toga sve se svodi nauser posted image recimo,da nije gladan ,zedan pa daj mu caja a djete jeo flasu prije 5min.dje to ima....pa,vruce mu je,pa sad puzi malo malo pa pusti ga nece mu nista biti ,a najmrze od iceg na svjetu mi kad A.place pa sveki dodje pa pita Sta mu je,tad bjesnim ........Jedno Veliko Nista.......

clock-img

04.06.2010, 18:59

clock-img

reallove

pencil-img

5807

a to sta mu je to je posebna prica,kako cu ja znati sta mu je nije mi rekao..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

04.06.2010, 19:01

clock-img

aida.

pencil-img

2177

uhhh izgleda da nas sve jedno te isto nervira... skoro E. place i ja znam da je pospan a moja svekrva govori sigurno nema mlijeka pa je gladan, na to ce zaova ma vruuuceeee mu, a ona sva u crnom a dijete samo u bodiju... i ja samo govorim nije, nije... user posted image neda mi se prepirat i objasnjavat im... ali kad je stvarno gladan, pa ja kazem gladan je, a moja ce mama ma nije gladan to on onako user posted image ojjj zemljo progutaj me, eto odmah se iznervira user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

04.06.2010, 19:01

clock-img

nikita

pencil-img

1945

Svaki dan slusam o tome kako trebam s dijetetom i samo klimam glavom i po svom...
Mene iz takta izbaciva kad postavim pitanje jednoj osobi a ona pilji u mene 15 sek i onda da odgovor , eh sto me to izivcira..

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

04.06.2010, 19:02

clock-img

nikita

pencil-img

1945

IZVORNA PORUKA: reallove

a to sta mu je to je posebna prica,kako cu ja znati sta mu je nije mi rekao..

ja kazem pitaj ga mozda tebi odgovori , sa mnom nece da prica user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

04.06.2010, 23:04

clock-img

anuska08

pencil-img

423

A jooj ima ih mnogo, kod mm kad mi kaže "opet si neraspoložena" ili "ti meni samo nešto se...š" (kad mu nešto kažem da nije dobro napravio ili nije uopće).. ima toga još!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

clock-img

04.06.2010, 23:11

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Rijeci koje me izbacuju iz takta su: .........................  Bolje receno: ja gubim svo moguce strpljenje (kao iz pjesmice Medo Brundo - Oskar ... "urla, vice, udara, glava mu se pusi" hihi) a on suti k'o zaliven, i coolira. Ne nervira se, samo kaze "ma da, znam". Hihihih, straaaaaasno!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

11.06.2010, 17:15

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Mene u posljednje vrijeme baš nervira kad neko apsolutno pogrešno koristi riječ DUBIOZA (dubiozno....) u smislu "dubokoumnog razmišljanja" ili "detaljnog razmišljanja", "temeljitog razmišljanja"......a, značenje ove riječi je: sumnjivo, neizvjesno.....znači-niđe veze    user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio acudesa RR -- 11.6.2010 18:20:18 >

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

11.06.2010, 20:57

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

"sad ću"-pa nikad.

"sutra ću"-a famozno sutra nikad doći.

clock-img

12.06.2010, 08:06

clock-img

luna77

pencil-img

462

IZVORNA PORUKA: reallove

e ovako mene izbacuje milion stvari kao npr...jel ti beba gladna,jel mu hladno,a mozda ga treba presvuci,pazi da ne padne(a ja stojim kod njega),on je tebi pospan itd...

ovo i mene nervira i svi daju za pravo pametovati

clock-img

12.06.2010, 23:24

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: koka i po

"sad ću"-pa nikad.

"sutra ću"-a famozno sutra nikad doći.

Baš me iz takta izbaci kada se nečijih pet minuta pretvori u pola sata!user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2010, 22:18

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

E, vala danas me zena izbaci iz takta skroz.
Cuj "kuljeva zena"(trudna) haloooooouser posted image user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

02.07.2010, 22:22

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

E, vala danas me zena izbaci iz takta skroz.
Cuj "kuljeva zena"(trudna) haloooooouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Ja dok sam trudna bila kaze meni jedna zena u supermarketu bila guzva na kasi pustite ovu trbavu zenu da prodjeuser posted image user posted image Umalo je nisam puknula onom korpom po glaviuser posted image

clock-img

02.07.2010, 22:32

clock-img

mamaajna

pencil-img

812

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Mene u posljednje vrijeme baš nervira kad neko apsolutno pogrešno koristi riječ DUBIOZA (dubiozno....) u smislu "dubokoumnog razmišljanja" ili "detaljnog razmišljanja", "temeljitog razmišljanja"......a, značenje ove riječi je: sumnjivo, neizvjesno.....znači-niđe veze    user posted image user posted image user posted image

ma u sa ti je tako ljudi daju znacenje rijecima

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

clock-img

02.07.2010, 22:35

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

zaboravio  sam..opet  sam  izgubio...i  sad  cu-  pa  nikad...ma  poludimuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: mamaajna

user posted image
ma sve ok, samo kao da nema druge riječi, majke ti, mora se upotrijebiti  dubiozno da se ispadne pametan...
živjela Dubioza kolektiv!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image opjevat će oni i te takveuser posted image

clock-img

clock-img

niki83

pencil-img

2113

user posted image user posted image user posted image aahahahahah al' se ismijah, cuj trbava....cccccc, user posted image user posted image user posted image user posted image

N&N

clock-img

02.07.2010, 22:36

clock-img

Atarka

pencil-img

663

Mozda hoce da kazu studiozno, a ne znaju pravu rijec pa im ta dodje slicna user posted image user posted image user posted image .

Mene nervira kad neko ko nema ni truna obrazovanja u svakodnevnom obicnom razgovoru upotrebljava pretenciozne rijeci kao sto su "indolentno", "a pro po"  i sl. Najezim se.
Smeta mi kad cujem rijec "rozasto", "lilasto"- to nisu boje!
Smeta mi kad neko kaze za zenske cizme "cizmice", ali ne od milja nego sto tako govori.

30.09.2009

clock-img

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

uhhhhhhhhh kad cujem "Ma nema problema sredit cu ja to" a od toga nista... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

nervira me riječ stojećki, umjesto stoičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2010, 22:37

clock-img

mamaajna

pencil-img

812

IZVORNA PORUKA: mamaajna

user posted image
ma sve ok, samo kao da nema druge riječi, majke ti, mora se upotrijebiti  dubiozno da se ispadne pametan...
živjela Dubioza kolektiv!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image opjevat će oni i te takveuser posted image

jarane dubioza pravauser posted image

i rijecica ba,kad to cujem pojela bi sama sebeuser posted image

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

clock-img

02.07.2010, 22:39

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Atarka

Mozda hoce da kazu studiozno, a ne znaju pravu rijec pa im ta dodje slicna user posted image user posted image user posted image .

Mene nervira kad neko ko nema ni truna obrazovanja u svakodnevnom obicnom razgovoru upotrebljava pretenciozne rijeci kao sto su "indolentno", "a pro po"  i sl. Najezim se.
Smeta mi kad cujem rijec "rozasto", "lilasto"- to nisu boje!
Smeta mi kad neko kaze za zenske cizme "cizmice", ali ne od milja nego sto tako govori.

user posted image user posted image user posted image ...pa, o tome se radi, ako ne znaš, pričaj kako znaš, ali ima i neobrazovanih samoukih dobrih jezičara, to moraš priznati, ostaneš bez teksta kad čuješ da nemaju nešto plaho škole
čini mi se da sam ja maločas na temi obuća, napisala čizmice..ali, ja sam stvarno mislila da su moje malene čizme-čizmiceuser posted image

Zadnji članci

article-img