Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
26.10.2010, 19:15
manuela RR
2377
Kad će drugo???(misle na drugo dijete) Ma šta te briga kad će a i kad bude tebi sigurno neću reći, kao da se MORA imati dvoje djece.
< Poruku je uredio manuela -- 26.10.2010 19:16:58 >
26.10.2010, 19:17
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: manuela
Kad će drugo???(misle na drugo dijete) Ma šta te briga kad će a i kad bude tebi sigurno neću reći, kao da se MORA imati dvoje djece.
Ma kazi im:Kad ce kod vas...i vi ste jos mladi :):):) i nasmijesis se.
26.10.2010, 19:22
manuela RR
2377
....ma u posljednje vrijeme invazija takvih pitanja pa se nepotrebno moram objašnjavati...pa i ovo sam tek dobila .
26.10.2010, 19:32
lejna_
325
stavlja ruke u usta, gladna ti je!!!
26.10.2010, 23:42
new mama
2578
to je i kod mene sad aktuelno
26.10.2010, 23:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: new mama
mlada sta cekas
26.10.2010, 23:50
Medić*
29
za razliku od rijeci vise me neka nedolicna ponasanja i pametovanja mogu izbaciti iz takta!
26.10.2010, 23:58
new mama
2578
IZVORNA PORUKA: noa
mlada sta cekas
Evo veceras startam
27.10.2010, 00:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
mlada sta cekas
Evo veceras startam
ja cu sutra haj sacekaj pa da zajedno
27.10.2010, 00:02
new mama
2578
Noa dogovoreno ,ionako je onaj moj u carstvu snova
27.10.2010, 00:04
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: lejna_
stavlja ruke u usta, gladna ti je!!!
e ovo me milion puta
a zaista nisam neka cjepidlaka al me iritira strašno kad e koristi izraz ''hin'' umjeto ''ih''....još uvijk ne mogu da skontam kako ne skontaju da je to pogrešno kaže kolegica na poslu: jer sam hin ostavila na stolu. misleći na predmete koji su joj se rasuli.
27.10.2010, 00:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: klemzi
Mene nerviraju komentari na fb poput: swatko, vojim, jubim... Jezik nam, polako ali sigurno, propada
a mene OMG..Jedem, tusiram se, tu sam, nisam tu, maltam, perem, i milion nekih bezveznih glagola, koga zanima jeli neko u wc ili ne...
27.10.2010, 00:13
DM
2408
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Mene nerviraju komentari na fb poput: swatko, vojim, jubim... Jezik nam, polako ali sigurno, propada
a mene OMG..Jedem, tusiram se, tu sam, nisam tu, maltam, perem, i milion nekih bezveznih glagola, koga zanima jeli neko u wc ili ne...
A tek kad se muž i žena dopisuju na fb, a jedno pored drugog, ma da se valjaš od smijeha-na šta su brakovi spali
27.10.2010, 00:13
mamma mumi
1074
Mene nervira kad mi se mijesaju u odgoj djeteta, pa trebala bi ovako, ili ja nisam tako, a sto mu ovo ili ono.Ma ja Nervira me kad cujem da govori,NUTO, OTAJ,BUNARIJA( buranija),TUDIKAN. Nervira me kad mi mm familija dodje i pocne govoriti, ma isti otac, i on je tako, ma i beba ce tako ko i otac, uh Mrzim licemjerne osobe,ljude koji su pakosni....Znam reci cete jes ova naka neurozna , ali sta cu kad me puno toga izbacuje iz takta, a najvise kad mi se papak kofrci
27.10.2010, 00:19
sara.at
2183
"a ne dojis ga, NIKAKO" grizem na ove rijeci
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
27.10.2010, 00:22
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: sara.at
Isto!! Ili "Imas li ti mlijeka"???? Imam, kojeg vam treba, megle, zbregov, alpsko
27.10.2010, 00:24
DM
2408
IZVORNA PORUKA: doublemum
A tek kad se muž i žena dopisuju na fb, a jedno pored drugog, ma da se valjaš od smijeha-na šta su brakovi spali
što se čita rr sa strane
27.10.2010, 00:25
sara.at
2183
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: sara.at
Isto!! Ili "Imas li ti mlijeka"???? Imam, kojeg vam treba, megle, zbregov, alpsko
najbolje od svega "a ZASTO ga ne dojis" da mi se cice ne okese eto zasto grrr
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
27.10.2010, 00:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamma mumi
Mene nervira kad mi se mijesaju u odgoj djeteta, pa trebala bi ovako, ili ja nisam tako, a sto mu ovo ili ono.Ma ja Nervira me kad cujem da govori,NUTO, OTAJ,BUNARIJA( buranija),TUDIKAN. Nervira me kad mi mm familija dodje i pocne govoriti, ma isti otac, i on je tako, ma i beba ce tako ko i otac, uh Mrzim licemjerne osobe,ljude koji su pakosni....Znam reci cete jes ova naka neurozna , ali sta cu kad me puno toga izbacuje iz takta, a najvise kad mi se papak kofrci
Da dodam u rijecnik Sapni se-zakopcaj dugmice, sprati se-podigni hlace i utrpaj podkosulju...Ne diraj dijeta, Ja sam hin pobijedio..Snimi cipele-skini cipele...Ima toga mali vagon ne mogu da se sjetim...Al od najgorih mi je a milion puta sam cula, je: Sprati sehalomate, majka se dere na malo dijete
27.10.2010, 00:39
mamma mumi
1074
Marina DK, e ove jos nisam cula , svasta.,a sta joj znaci ta zadnja recenica, ne kontam. Uh mogli bi rijecnik napisati da se bolje razumijemo
27.10.2010, 00:41
Anoniman
Marina DK, e ove jos nisam cula , svasta.,a sta joj znaci ta zadnja recenica, ne kontam. Uh mogli bi rijecnik napisati da se bolje razumijemo
taman ja posla da pitam 3 puta citam al ne kontam
27.10.2010, 00:44
Anoniman
Sprati se znaci utrpaj kosilju u hlace ili podigni hlace, a sta znaci halomat, to stvarno ne znam, ali sam to milion puta cula... Sjetit cu se ja ima jos ...Mi smo ovdje u Dk prije zivjeli u centrima crvenog kriza, bilo je naroda iz cijele B&H , svakakvih rijeci
27.10.2010, 00:46
Anoniman
Sprati se znaci utrpaj kosilju u hlace ili podigni hlace, a sta znaci halomat, to stvarno ne znam, ali sam to milion puta cula... Sjetit cu se ja ima jos ...Mi smo ovdje u Dk prije zivjeli u centrima crvenog kriza, bilo je naroda iz cijele B&H , svakakvih rijeci
Podebljano crnim su rijeci a pored je prevod hahhaaha
27.10.2010, 00:50
SailorMoon
1300
Ja se divim ljudima koji misle da se kaze: kompir (krompir), ondak (onda), djedo (dedo), haka (tetka, sestra od oca) itd...