Ustala Lajla jutros i pita gdje joj je Garfil i Sportakus, jer vidi svugdje Bajramskiprogram nema crtića, kažem ja pa nema Bajram sine, kaže ona, aaaaa, Bajram, i dođe H. iz džamije, a ona njega s vrata: Babo je li Garfild bio u džamiji, i Sportakus, kaže H, jeste bio Garfild iza mene.
Ko je god došao danas na Bajram svima se hvalila kako je i Garfil bio na Bajram namazu, hahahahha
30.08.2011, 23:15
veeseelaa
20552
moja malena kad vidi da usisavam pita "jel to gosti dolaze?" il kad kupim il pravim kolaće počne da pjeva divan dan, rodjendan
a neki dan ja nasložila neke njene džemperčiće i odem do toaleta, kad se vratih u sobu ona sve razbacala... jao rekoh Ajša šta si ovo uradila? kaže nisam ja, Sara je (drugarica iz vrtića) Rekoh odmah je zovi da dodje ovamo... Ajša izleti, ode u dnevni boravak i vraća se za minut- dva i kaže "neće Sara da dodje, gleda citani"
30.08.2011, 23:18
madam x
839
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Ustala Lajla jutros i pita gdje joj je Garfil i Sportakus, jer vidi svugdje Bajramskiprogram nema crtića, kažem ja pa nema Bajram sine, kaže ona, aaaaa, Bajram, i dođe H. iz džamije, a ona njega s vrata: Babo je li Garfild bio u džamiji, i Sportakus, kaže H, jeste bio Garfild iza mene.
Ko je god došao danas na Bajram svima se hvalila kako je i Garfil bio na Bajram namazu, hahahahha
Svaka čast babi na duhovitosti
31.08.2011, 11:26
emma.L
2731
31.08.2011, 12:46
Sonja
2429
neki dan sveki izvela Adina napolje da prosetaju i sretnu konu sa cukom.. i A navalio da ga dira a sveki ce njemu: nemoj ga dirat nezna te cuko moze te ujesti a Adin cucne kraj cuke i kaze :Ja sam Adin ... eto bako sad ga mogu milkit sad me cuko zna
a juce kod djeda kad smo bili na Bajram..i on ima cuku..i uzvrtio se A dosadno mu i pita cuku: A kako se ti zoves
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
01.09.2011, 10:04
veeseelaa
20552
nije moja djevojčica u pitanju al sinoć mi tetka priča, koja je inače učiteljica blamove prvačića
Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem"
Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
01.09.2011, 19:11
InLove
538
Moja Dzejla neki dan mene i mm osramotila pravo On prosao kraj mene i pukne me po g.... i dosli ti moji kad ona njima, "ej babo sve klepa mamu po g...." oni se svi povaljali od smjeha a ja
Pa kad se malena rodila , mama ostala s njima u autu dok ja nesto obavim, N. je zaplakala mama je ljuskala malo u a.sjedalici, Dzejla je pocupala za kose i rekla :"Nano , 'ebo te deda
01.09.2011, 19:17
Sonja
2429
dize meni A danas suknju i kaze : de mama da ti vidim jaja reko nemam ja bolan jaja kaze on : ko je pojeo
napravila ja picu i komentarisem ja mm : reko dobra je samo debela a Adin ce: isto ko moj tajo
01.09.2011, 19:18
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: Sonja
"tjerajte me žene da idem"
ooooooooj ovu malu je ocito nana cuvala do skole
01.09.2011, 20:48
Hannan
135
Prvi dan Bajrama mi kod mojih i otac je M. dao jabuku, poslije toga odemo cestitati Bajram mom amidzi i strini i kaze njemu strina:"M. hoces l ida ti dam jabuka ili pare? A M ce njoj :" paaa... imam jabuka..."
01.09.2011, 21:41
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: animagical
"tjerajte me žene da idem"
ooooooooj ovu malu je ocito nana cuvala do skole
da, jeste i to neka nana mahaluša hahahah prosto se u prvom razredu vidi ko na kakav način funkcionira
01.09.2011, 22:41
M kao Mama
5536
najnoviji od maločas, mama napravi mi hapiku (mlijeko i kraš), ona me tako svježi, ne znam više od muke šta će izmisliti, jer joj izbijam hapicu, bebi maloj haman će joj 5 godina, a još se u hapiku kune, hahahah
01.09.2011, 22:59
Anoniman
nemoj je mama alma neka je i njene hapike dusa draga neka pije peko-mlijeko sto moj anel kaze daj pekaaaaa
01.09.2011, 23:01
Anoniman
neki dan sveki izvela Adina napolje da prosetaju i sretnu konu sa cukom.. i A navalio da ga dira a sveki ce njemu: nemoj ga dirat nezna te cuko moze te ujesti a Adin cucne kraj cuke i kaze :Ja sam Adin ... eto bako sad ga mogu milkit sad me cuko zna
a juce kod djeda kad smo bili na Bajram..i on ima cuku..i uzvrtio se A dosadno mu i pita cuku: A kako se ti zoves
01.09.2011, 23:13
Anoniman
Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem"
Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"user posted image
najgore sto ja to sve zamislim
< Poruku je uredio triputmama -- 1.9.2011 23:15:34 >
01.09.2011, 23:19
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: Hannan
Prvi dan Bajrama mi kod mojih i otac je M. dao jabuku, poslije toga odemo cestitati Bajram mom amidzi i strini i kaze njemu strina:"M. hoces l ida ti dam jabuka ili pare? A M ce njoj :" paaa... imam jabuka..."
01.09.2011, 23:20
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
nije moja djevojčica u pitanju al sinoć mi tetka priča, koja je inače učiteljica blamove prvačića
Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"
joj
02.09.2011, 00:03
Hannan
135
IZVORNA PORUKA: triputmama
Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"user posted image
najgore sto ja to sve zamislim
I ja, pa mi jos vise smijesno...a pred ovakvih rijeci zamislim jos koja gestikulacija je to pratila...a tek uciteljica, ja bih pala sa stolice :)
02.09.2011, 13:54
Skvo RR
4542
biser
krevelji se iz sobe....."Mamaaaaaaaa...uponoc...uponoc...." Ja: "sta je?"..ona na podu u svojoj sobi...."Uma se zaglavila "...pitam ja: "gdje"?" kaze ona: "na drvetu "..."otkud ti na drvetu"..."kaze ona:uzela sam stepenice, brala crvene abuke...i zaglavila se.... "
02.09.2011, 13:58
Visnja RR
15102
02.09.2011, 14:00
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
biser
krevelji se iz sobe....."Mamaaaaaaaa...uponoc...uponoc...." Ja: "sta je?"..ona na podu u svojoj sobi...."Uma se zaglavila "...pitam ja: "gdje"?" kaze ona: "na drvetu "..."otkud ti na drvetu"..."kaze ona:uzela sam stepenice, brala crvene abuke...i zaglavila se.... "
Dobra je Uma i moja je pocela svakakve peripetije izmisljat... Kupili joj mi novi krevet, i sve super prihvatila... I tako posto je krevet dosta veliki stavila ona pored sebe Zvonku, macu i bebu, jedva ona stala pored te sve "raje"... I pitam je ja "Moze li mama s tobom malo u novi krevet"? A ona ce meni "Pa ne mozes vidis da sam puna"
02.09.2011, 14:01
Skvo RR
4542
sporty. .
02.09.2011, 14:02
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: reallove
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
joj
stvarno smiješno
02.09.2011, 14:15
Mirkica
6978
vesela jest smjesno zamislim malu ko kakvu zenicu a tek 7 godina hahahahahhahahahahah