Ne znam baš da li je provala,....ali da napišem. Došao moj A. danas iz vrtića i priča kako mu je bilo, kako njegova "cura" ne da nikom da mu priđe, hoće samo ona da sjedi pored njega...I onda uzdahnu i kaže "Hej kuku meni...desila mi se prava ljubav"!!
06.09.2011, 15:01
mama_debeljuca
908
A ljetos me pita: "mama volite li se ti i babo još uvijek puno"? Rekoh, volimo, što? Kaže:" pa da mi rodite rođenu sestru! " Jer kada je zahtijevao da mu se objasni od kud on u maminom stomaku, ja mu rekla pa babo i mama se puno voljeli i ti nastao.
06.09.2011, 15:03
baby2
66
"Hej kuku meni...desila mi se prava ljubav"!!
hahaha ma dusa moja on mi zapao u belaje
06.09.2011, 15:21
tekja
1957
Bili kod mojih, V. se raspametio, penje se po namjestaju, skace, caprka oko zaluzina, kad ce mama: Sidji sa prozora, past ces, a Dado ni pet ni sest nego: Nana, idi setaj ...a danas u koju god radnju udjem, on vice, ne, ne, tu, mama, tu ima baja...(inace ja ga tako prepadam kad ide kud ne treba )
06.09.2011, 16:15
salmy
5830
Moram se pohvaliti da je moj momak naucio rabijesir(nana ga naucila)
ide ovako:Jesir,vea asir temin bil hajr o Boga hajr Aminnnnnn
a joj jest mi drago,nevjerovatno kako brzo upijaju ovako mali
06.09.2011, 16:18
hatepsut
1241
IZVORNA PORUKA: salmy
Bravo za momka!Moj je dosta naucio samnom,kad podjemo na spavanje ja ucim on ponavlja i tako je zapamtio!Naucio etehijatu do salavata,kad klanjamo ja malo glasnije ucim i djete zapamtilo !!!
06.09.2011, 16:21
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Bravo za momka!Moj je dosta naucio samnom,kad podjemo na spavanje ja ucim on ponavlja i tako je zapamtio!Naucio etehijatu do salavata,kad klanjamo ja malo glasnije ucim i djete zapamtilo !!!
Ali on je jos mali ne kontam kako brzo pamti.Uzem sal stavi na glavu i kaze:aHan kanja,i pocne se saginjati,ma cirkus su Bogami...svaki dan nesto novo
06.09.2011, 16:21
canim
4126
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
Ne znam baš da li je provala,....ali da napišem. Došao moj A. danas iz vrtića i priča kako mu je bilo, kako njegova "cura" ne da nikom da mu priđe, hoće samo ona da sjedi pored njega...I onda uzdahnu i kaže "Hej kuku meni...desila mi se prava ljubav"!!
06.09.2011, 19:52
reallove
5807
06.09.2011, 19:52
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
06.09.2011, 21:40
dubravka01
784
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
nije moja djevojčica u pitanju al sinoć mi tetka priča, koja je inače učiteljica blamove prvačića
Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem"
Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"
06.09.2011, 22:08
hatepsut
1241
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Ali on je jos mali ne kontam kako brzo pamti.Uzem sal stavi na glavu i kaze:aHan kanja,i pocne se saginjati,ma cirkus su Bogami...svaki dan nesto novo
Pa oni upijaju sve ko spuzve,ne kaze se zalud "zeljezo se kuje dok je vruce".al upijaju i sto nevalja
06.09.2011, 23:30
madam x
839
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
nije moja djevojčica u pitanju al sinoć mi tetka priča, koja je inače učiteljica blamove prvačića
Malena prvi razred, tokom nastave otišla u tolalet i onda se nije snašla za naći učionicu, i tako otvarala sve kabinete redom i kad je napokon našla svoju učiteljicu kaže joj "a tu li si miša ti jebem"
Druga djevojčica u pitanju, prvačić, otegla joj se nastava pa će ona učiteljici i djeci okolo "tjerajte me žene da idem"
A što se ismijah...deder veeseela uFati još koju dobru izvalu
06.09.2011, 23:35
madam x
839
Nije moje dijete, već učenica sa posebnim potrebama i priča ona meni crvenkapicu i potrpa u nju razne likove iz drugih bajki, i tako priča ide....kaže ide Crvenkapica, ide ide kroz šumu i stane i zamisli se pa kaže " Aaaaa, mene budale, što ću ja kod bake, odoh ja kući!" i okrene se i vrati kući.
E dan mi je tad popravila, koliko sam se ismijala. To je moja Lejla. Prvi dan me pita kako se ja zovem i ja joj kažem, kaže ona " Vidim ja, ti si meni nešto poznata!"
07.09.2011, 00:12
tekja
1957
IZVORNA PORUKA: zinanina
Nije moje dijete, već učenica sa posebnim potrebama i priča ona meni crvenkapicu i potrpa u nju razne likove iz drugih bajki, i tako priča ide....kaže ide Crvenkapica, ide ide kroz šumu i stane i zamisli se pa kaže " Aaaaa, mene budale, što ću ja kod bake, odoh ja kući!" i okrene se i vrati kući.
E dan mi je tad popravila, koliko sam se ismijala. To je moja Lejla. Prvi dan me pita kako se ja zovem i ja joj kažem, kaže ona " Vidim ja, ti si meni nešto poznata!"
dusica slatka
07.09.2011, 00:14
InLove
538
Kazem ja veceras mojoj Dz. hajd lezi valja ti ranit u vrtic aBd, a ona se okrenu pa me gleda : valja i tebi ranit da me vodis! I ja i muz oplakali od smjeha
07.09.2011, 07:17
vila_7
5398
08.09.2011, 10:58
Skvo RR
4542
Igra se Uma doktorica i mene pregleda...i stavlja mi ispod pazuha i vadi toplomjer i govori ozbiljno: imas turu, ja njoj: kolika je, ona meni: 37 maraka .
08.09.2011, 11:06
ena23
2131
Ne znam da li to mogu bas sikovito prenijeti ali ev pokusat cu:
moj E ima 2 godine ali jos nista ne prica (osim mamo, babo, nano i dedo) i tako jucer legli mi da ga uspavam a on brblja nesto, ja mu kazem spavaj E., ne blebetaj, a on: - maaaaamooooo - molim sine? - maaaaamooooo - molim E.? - maaaaamooooo - suti probutid ces brata! - bata!.....maaaaamooooooooo...
ja sam se istopila od miline
08.09.2011, 11:08
veeseelaa
20552
hahahah i ja malenu pokušavam ponešto naučiti al kako ona to šega ponavlja prosto ne znam ni dokle stignem od smijeha
< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.9.2011 11:09:25 >
08.09.2011, 11:10
tekja
1957
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Igra se Uma doktorica i mene pregleda...i stavlja mi ispod pazuha i vadi toplomjer i govori ozbiljno: imas turu, ja njoj: kolika je, ona meni: 37 maraka .
08.09.2011, 11:13
mamabb
1235
Mi pred spavanje učimo rabijesir (jedino nju zna napamet i bismilu)i neku noć ona će meni mama neću sad učiti ''bilahi mani him jesir vela asir temil bil hajir amin'' reko nemoraš, već si
08.09.2011, 11:25
Anoniman
hehehh kad vec do dova pade mi na pamet kad je moj maleni ucio Kull-hu-vallahu ehad i sad svako vece pred spavanje dodjemo do lem -jelid ve lem-juled ve lem -jekullehum i ponavlja on zamnom jedno lem onda drugo kad dodjosmo do ve lem jekullehu kaze " dobro vise sa tim ve lem naucio sam ,daj neku drugu rec
12.09.2011, 14:03
malena sharena
1196
Presvlacim ja svog dvogodisnjaka (koji inace jako rijetko prica) i hocu da mu objasnim kako ce ga danas tetka cuvati, da ce se s njom igrati, da je treba slusati i sl. I zapocnem ja - J. sine, da ti mama nesto kaze, a on ce meni - Reci. Od slova do slova. Mi smo popadali .
14.09.2011, 11:06
Anoniman
Evo od jutros:
kako moj maleni vec druga hefta ide u vrticu a tesko se privikava i place kad nisam na vidiku , glavna se zadesi u hodniku pa kaze izvolite da popricamo i objasnjava ona meni kako trebam imat strpljenja bla bla a okrenu se njemu i kaze a zasto H neces da duze ostajes kod nas a on ne da mi zena (vaspitacica) a i udarila me nogom u vrat ovako hasaaaaaaa i pokazuje , o ja sam se razvalila od msijeha cuj nogom u vrat ga mlatila kako slaga pa da nisam bila tu svasta bi pomislila