Happy što se tiče papa i II grupe i sama sam ti takva i zbog onoga što su mi rekli na GAK-u živa sam se isprepadala. I onda sam došla kod svoje sadašnje doktorice i ona mi je rekla da je II grupa najčešća i da je jako rijetko naći grupu I. Žene uvijek imaju upale i upalice pa je to iz tog razloga.
I ja sam za to čula Mika, da rijetko koja od nas ima tu I grupu, zato ne vjerujem ni da ću da idem, a ja već 5 dana stavljam obloge... Tampon u rakiju malo, pa u kantarionu stoji 20 min i onda to prenoći....I tako ću još 5 dana i dosta od mene...
Ko ih šiša... i Slažem se Malaja sa tobom kako su prije žene... Imam osjećaj što više čaprkamo da je sve gore, zato sam svoj majstor što čuješ to i odradiš i dosta...
I ja znam da UZ nije štetan, ali mi ne može niko reći da do 13 sedmice tri vaginalna UZ nisu štetna, ja stavrno u to ne mogu da vjerujem
Ne znam kakva ću biti u slijedećoj

ako Bog da, ali mislim da je umjerenost najvažnija i sve što se može smanjiti to i učiniti
p.s.s.a što se tiče snijega, ja ga puuunnnoooo volim, još da mogu šetati umjesto što ovdje sjedim
LJUBIM VAS SVE...
Naš dječak je došao 04.01.2010.