Zna li neko gdje se u Tuzli može kupiti steznjak za porodilje,ali onaj na čičak,i banana jastuk za dojilje????
Manuela imas steznjak sigurno u svakoj apoteci...
Hvala Višnja
04.11.2010, 09:50
Malenaoduvijek
5237
Zenice jeste gledali jesu igdje dosle babi rukavice, ja trazila prije 2-3 sedmice nisu nigdje imali.jesu li gdje dosle dali znate u sa naravno (da ne hodam puno )
04.11.2010, 10:07
mama75
2257
Mislim da tih rukavica ima vec na pijaci i na onim stolovima po Ferhadiji. Moj ti je savjet da ne kupujes nista preskupo, jer se rukavice gube, zaboravis ih ponijeti i sl. Ja sam tako kupovala u Benettonu, Orcestri... I onda ih zaboravim ponijeti, rukice ledene, i kupim u Ferhadiji neke od 2KM. I te ispadnu najbolje, razvlace se i mogu djetetu od 1-4 godine
04.11.2010, 13:24
Malenaoduvijek
5237
pa mi smo proslogodisnje izgubili , a gledala sam na pijaci pa cu opet pogledati hvala u svakom slucaju
04.11.2010, 13:28
Anoniman
ne znam je li ti puno dati 10 Km za rukavice
ja sam mu kupila komplet sal, kapa i rukavice za 32 km u malisi...rukavice su 10, kapa je 12 i sal 10
a bilo je uvijek i u TL
04.11.2010, 13:35
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: dadada
ja sam mu kupila komplet sal, kapa i rukavice za 32 km u malisi...rukavice su 10, kapa je 12 i sal 10
a bilo je uvijek i u TL
malisa je na otoci ili, a kod mene je x 2 para.kapice imamo 2-3 i salove ali smo rukavice izgubili .tata mi je na cvili pa cu njemu reci da pogleda hvala
04.11.2010, 13:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994
a bilo je uvijek i u TL
malisa je na otoci ili, a kod mene je x 2 para.kapice imamo 2-3 i salove ali smo rukavice izgubili .tata mi je na cvili pa cu njemu reci da pogleda hvala
yes...yes...u merkuru
04.11.2010, 13:40
mamine oci
4300
zanima me jel zna neko ima gdje da se kupe boje ili flomasteri sto moze da se crta po tkanini a da se ne ispira prilikom pranja moj zvrk nevoli da se oblaci jedino sto voli je majcu sa likom tomice i carapice sa istim likom e nemogu svaki dan da mu oblacim isto i svaki dan majcu susim na radijator da nebi djete bilo golo pa sam kontala ako bi mu na vise majcica nacrtala isti lik mogla bi ga tako ubjetiti da se oblaci
04.11.2010, 13:46
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: mamine oci
zanima me jel zna neko ima gdje da se kupe boje ili flomasteri sto moze da se crta po tkanini a da se ne ispira prilikom pranja moj zvrk nevoli da se oblaci jedino sto voli je majcu sa likom tomice i carapice sa istim likom e nemogu svaki dan da mu oblacim isto i svaki dan majcu susim na radijator da nebi djete bilo golo pa sam kontala ako bi mu na vise majcica nacrtala isti lik mogla bi ga tako ubjetiti da se oblaci
znam da je tip bojqa bilo u obiju a mozda ima i negdje blize
04.11.2010, 13:49
Anoniman
boje za tkanine imas u fakti...radnj kod likovne akad...ulica hamdije kresevljakovica ne znam br. prekoputa vatrogasaca
samo su ti one dosta skupe...mislim da ti je jeftinije kupiti jos koju majicu
04.11.2010, 13:52
chuci
804
Zenice jeste gledali jesu igdje dosle babi rukavice, ja trazila prije 2-3 sedmice nisu nigdje imali.jesu li gdje dosle dali znate u sa naravno (da ne hodam puno )
ja kupila u FIS-u u Vitezu, ali možda ima i u Sarajevu. 1,5 KM super rukavice, tople fine, a i nije šteta ako se izgube. A ima i kulerske vunene koje smo dobili.
Bude svake godine u velikom merkatoru dječijih rukavica, pa vidi i tamo.
04.11.2010, 13:53
mamine oci
4300
boje za tkanine imas u fakti...radnj kod likovne akad...ulica hamdije kresevljakovica ne znam br. prekoputa vatrogasaca
samo su ti one dosta skupe...mislim da ti je jeftinije kupiti jos koju majicu
hvala na odgovoru to sam i ja kontala da je jeftinije majcu, ali gdje da nadjem majcu sa tomicom ovu sto imamo smo dobili na poklon od drage kone moram trazit neko resenje namucime nee da se oblaci a ovo sa tomicom je postalo opsesija mislila sam da je samo prolazna faza ono nikad da prodje
04.11.2010, 13:55
Anoniman
mamine oci...a zasto ne odneses par pamucnih majica bez aplikacija u neku stampariju...imas ih na carsiji...znas gdje prodaju one majice sa natpisima...mozes ti skinuti lik s neta a garant ga i oni imaju
04.11.2010, 14:08
mamine oci
4300
mamine oci...a zasto ne odneses par pamucnih majica bez aplikacija u neku stampariju...imas ih na carsiji...znas gdje prodaju one majice sa natpisima...mozes ti skinuti lik s neta a garant ga i oni imaju
imas pravo slabo meni rade klikeri u zadnje vrijeme tomica mi pomutio mozak tog se nisam sjetila hvala puno za ideju
04.11.2010, 18:47
leona81
6373
imas drveni metar u bbi, radnja za bebe na -1 spratu , samo je i taj oko 15ak KM
na 1 spratu? hm a ja uvijek tamo samo idem na treci, hvala ti
04.11.2010, 18:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leona81
imas drveni metar u bbi, radnja za bebe na -1 spratu , samo je i taj oko 15ak KM
na 1 spratu? hm a ja uvijek tamo samo idem na treci, hvala ti
ne na prvom...nego -1...tamo gdje je konzum samo sa druge strane...znaci, prvi sprat parkinga s jedne strane je konzum a u drugom krilu prodavnica sa baby opremom
04.11.2010, 19:00
M kao Mama
5536
pa mi smo proslogodisnje izgubili , a gledala sam na pijaci pa cu opet pogledati hvala u svakom slucaju
Vidjela danas na pijaci Ciglane, skroz majušmne imaju od godine pa nadalje, mali štandić preko puta Klas prodavnice, curma prodaje donje rublje i šalove, kape i rukavice
04.11.2010, 20:52
ivanam28
117
drage moje,
zna li neko gdje se mogu kupiti one sarene,gumene kocke za pod.naime,preseljavamo se i hocu da uredim kutak za bebaca i izmedju ostalog da stavim te kocke na pod da moze sjediti i puzati, sada u stanu je nemoguce da puze klize se laminat, ja kad hodam je klizavo on nikako po podu a po krevetu pici ko kico iz crtica...hvala vam puno..cmokic
04.11.2010, 21:52
mama75
2257
Ja sam ih vidjela prije par dana u Robotu u Hrasnom ( dole u samoposluzi). I posebna pusa za tog malog jarca; sam sam 3 dana i par godina starija od njega
04.11.2010, 21:58
ivanam28
117
hvala i on salje puno pusa....
04.11.2010, 22:01
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: ivanam28
drage moje,
zna li neko gdje se mogu kupiti one sarene,gumene kocke za pod.naime,preseljavamo se i hocu da uredim kutak za bebaca i izmedju ostalog da stavim te kocke na pod da moze sjediti i puzati, sada u stanu je nemoguce da puze klize se laminat, ja kad hodam je klizavo on nikako po podu a po krevetu pici ko kico iz crtica...hvala vam puno..cmokic
ja sam kupila u merkatoru pravo lijepe- lik neke djevojcice iz nekog crtanog filma na svakoj kocki-bile su i neke jeftinije sa slovima ili brojevima (nisam sigurna) ali su smrdile, a ove ne smrde..-
04.11.2010, 22:04
teacher75
5394
ovo su te kocke:
04.11.2010, 22:09
mama75
2257
Ha ha ha Tiki, dobra si. cuj lik "neke djevojcice". Vidi se da ti je curica jos mala. Za par godina ce vam ovo biti glavni crtic. To je popularna Dora, super zabavan i edukativan crtic. E sada mi molim te reci koja je cijena bila i koliko komada dodje u 1 pakovanju.
04.11.2010, 22:13
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: mama75
Ha ha ha Tiki, dobra si. cuj lik "neke djevojcice". Vidi se da ti je curica jos mala. Za par godina ce vam ovo biti glavni crtic. To je popularna Dora, super zabavan i edukativan crtic. E sada mi molim te reci koja je cijena bila i koliko komada dodje u 1 pakovanju.
do sada sam upoznala samo fifi i jagodicu bobicu mada joj je najdrazi i dalje baby einstein mislim da su bile oko 17km, dodje samo 9 komada sto znaci da su pokupe u odnosu na ove druge "smrdljive" koje su bile jeftinije a imaju vise komada
04.11.2010, 22:22
mama75
2257
Malo, ali eto bice dovoljno da se moja velika Princeza obraduje. Mala ima sestrine, njoj to svakako treba samo da "ostri zube". Hvala na info!