writing-img

RE: gdje kupiti?

clock-img

04.11.2010, 22:28

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mama75

Malo, ali eto bice dovoljno da se moja velika Princeza obraduje. Mala ima sestrine, njoj to svakako treba samo da "ostri zube". Hvala na info!

ja sam kontala kupiti jos jedan paket pa uklopiti al mi nesto puno jos 17 kmuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

05.11.2010, 09:13

clock-img

mamabb

pencil-img

1235

IZVORNA PORUKA: teacher75

ovo su te kocke:

user posted image

Jao da ovo moja Leila vidi šlognula bi se od sreće ako neko zna da ovo ima kupiti u gradovima Krupa-Bihać-Cazin-Novi-Prijedor neka javi pliz

04.12.2008.

clock-img

05.11.2010, 09:58

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

IZVORNA PORUKA: MALA1994

pa mi smo proslogodisnje izgubili user posted image , a gledala sam na pijaci pa cu opet pogledati
hvala u svakom slucaju

Vidjela danas na pijaci Ciglane, skroz majušmne imaju od godine pa nadalje, mali štandić preko puta Klas prodavnice, curma prodaje donje rublje i šalove, kape i rukavice

e super hvala puno,ici cemo sutra idimo da vidimo user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

05.11.2010, 15:58

clock-img

Hannah

pencil-img

277

Gdje kupiti autosjedalicu maxi cosi XR?

clock-img

05.11.2010, 16:05

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Mislim u TL.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

05.11.2010, 16:24

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: dadada

imas drveni metar u bbi, radnja za bebe na -1 spratuuser posted image , samo je i taj oko 15ak KM

na 1 spratu? hm a ja uvijek tamo samo idem na treci, hvala ti

ne na prvom...nego -1...tamo gdje je konzum samo sa druge strane...znaci, prvi sprat parkinga s jedne strane je konzum a u drugom krilu prodavnica sa baby opremom

hm...babycentar?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

05.11.2010, 20:58

clock-img

Hannah

pencil-img

277

Nema ništa od maxi cosi u turbo limaču do daljnjeg user posted image

clock-img

05.11.2010, 22:01

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Ma izgleda da u tL nema NISTA do daljnjeg. Sta se desava s njima zna li iko???

clock-img

05.11.2010, 22:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama75

Ma izgleda da u tL nema NISTA do daljnjeg. Sta se desava s njima zna li iko???

ja sam cula da se Magma prodaje pa vjerovatno je to uzrokuser posted image

clock-img

05.11.2010, 22:41

clock-img

Niina

pencil-img

977

IZVORNA PORUKA: Hannah

Gdje kupiti autosjedalicu maxi cosi XR?

mozes kupiti preko baby centra u BBI-u , ali prvo tidji na stanicu ovu:
http://portal.baby-center.si/PortalSLO//DesktopDefault.aspx?tabindex=4&tabid=936
to je slovenacki katalog,sve sto oni imaju u katalogu ovi ti mogu poruciti. onda kontaktiraj one prodavacice u baby centru da ti one provjere imajul na stanju i as ce ti biti prvim utovarom poslana.

Tako su barem nama rekle neki dan.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

06.11.2010, 12:49

clock-img

leona81

pencil-img

6373

magma je pred bankrotom

http://www.dnevno.hr/vijesti/novac/fizulici_pokusavaju_vlastitim_novcem_spasiti_magmu/152481.html

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

06.11.2010, 13:12

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Mije ni cudo sto su pred bankrotom....
Nikad "normalnog" snizenja...
Za onaj kvalitet cijene su "prenapuhane"...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

06.11.2010, 21:02

clock-img

aazra

pencil-img

2141

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: aazra

Termo hlace ja sam vidjela u jednoj radnji na Carsiji preko puta Cicibana (moje omiljeno mjesto za kupovinuuser posted image )kostaju oko 25 KM - ja sam Bilalu tamo kupila termo - trenerku i kvalitet je ekstrauser posted image
Nego ne mogu da nadjem a cula sam da ste pisale o tome - gdje da kupim dvd-eve "Elmov svijet" jer im je u TL istekla licenca i nece vise dobivatiuser posted image

ja imam nekoliko mogu ti presnimiti i donijeti na BB

ima na OMV pumpama ja danas vidjelauser posted image

hvala ti draga bas cu pogledati tamouser posted image  a ove termo hlace ja danas kupila u toj radnji malenom - veoma su tople ali i mekane - bas mi je drago da sam uspjela naci nesto kvalitetno po pristupacnoj cijeniuser posted image

< Poruku je uredio aazra -- 6.11.2010 21:04:33 >

clock-img

06.11.2010, 21:06

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Termo hlace ja sam vidjela u jednoj radnji na Carsiji preko puta Cicibana (moje omiljeno mjesto za kupovinuuser posted image )kostaju oko 25 KM - ja sam Bilalu tamo kupila termo - trenerku i kvalitet je ekstrauser posted image
Nego ne mogu da nadjem a cula sam da ste pisale o tome - gdje da kupim dvd-eve "Elmov svijet" jer im je u TL istekla licenca i nece vise dobivatiuser posted image

ja imam nekoliko mogu ti presnimiti i donijeti na BB

ima na OMV pumpama ja danas vidjelauser posted image

hvala ti draga bas cu pogledati tamouser posted image  a ove termo hlace ja danas kupila u toj radnji malenom - veoma su tople ali i mekane - bas mi je drago da sam uspjela naci nesto kvalitetno po pristupacnoj cijeniuser posted image

ima li i termo hlaca za curice i gdje se nalazi tacno (ne znam gdje je ciciban)?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

06.11.2010, 21:21

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Ciciban je djecija radnja koja ne nosi takav naziv, vec ima najveci izbor cicibanovih cipelica pa tako je raja zove, a nalazi se odmah na izlazu iz Kolobare u jednoj od onih ulicica koje vode do zlatarske ulice....a ta druga radnja u kojoj se ja u zadnje vrijeme snabdijevam je malo nize cicibana ima tu i neka slasticarna...
Tu rade dvije pokrivene tete imaju stvarno svasta dosta robe koja se proizvodi u Egiptu a cijene su im na etiketima i u dolarima pa ne znam odakle nabavljaju ali sigurno nije ni Turska ni Mađarska.
Imaju stvarno svasta ja sam malenom tamo kupila jaknu, duksericu, dzemper, i neke rolkice a evo sad i te pantolice i stvarno sam prezadovoljna i cijenom i kvalitetom. Imaju svasta i za curice, ali ponekad im fali jedino velicina - trica se brzo proda, ali imaju dosta slicnih modelauser posted image
E sto im napravih besplatan marketinguser posted image

clock-img

06.11.2010, 21:32

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Ta se radnja zove Juinioruser posted image ima i kod njih svašta al su ''papreni''user posted image
uglavnom kad se ide od sebilja ulica u kojoj su ove radnje preko puta je badema, znači dođeš pred badem okreše se leđima njemu i uđeš u tu ulicu.
a ova u kojoj aazra pazari je niže malo ali ne može se fuliti jer vise ima dječije stavrčice...ja sam nedavno kupila body za kolegicinu curicu...zanimljivo markica na njemu mi nepoznata, dezen presladak a kvalitet savršen...al nisam našla brojeva za svoje dijeteuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

07.11.2010, 14:02

clock-img

megi

pencil-img

935

zene moje drage

zna li ko gdje ima putnih krevetica po povoljnim cijenama

nisam imala vremena da obilazim radnje bila samo u TL nema nista, zapravo imaju oni od 200 KMuser posted image

kad smo kod termo hlacica ja sam nasla lijepe u  Amku na Mojmilu oko 20 KM

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

07.11.2010, 15:24

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

u robotu ima neki 98 KM, ali je puno bolji bubu što smo uzeli u TL bio 80 KM, pogledaj i u bingu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

07.11.2010, 16:37

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Nas putni krevetic je iz Fisa...
Neka divlja marka- Lubby...cijena 60 KM...

Ali je "prezivio" spavanje starije u njemu vise od godinu dana, a bila je teska 18 kg...
Mladja je jos u njemu...skace svako jutro po njemu dok se ja ne razbudim, i potpuno je citav, platno se nigdje nije "razvuklo" ili puklo...
I potpuno je stabilan.

Zato ti ga preporucujem...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

07.11.2010, 23:19

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Ciciban je djecija radnja koja ne nosi takav naziv, vec ima najveci izbor cicibanovih cipelica pa tako je raja zove, a nalazi se odmah na izlazu iz Kolobare u jednoj od onih ulicica koje vode do zlatarske ulice....a ta druga radnja u kojoj se ja u zadnje vrijeme snabdijevam je malo nize cicibana ima tu i neka slasticarna...
Tu rade dvije pokrivene tete imaju stvarno svasta dosta robe koja se proizvodi u Egiptu a cijene su im na etiketima i u dolarima pa ne znam odakle nabavljaju ali sigurno nije ni Turska ni Mađarska.
Imaju stvarno svasta ja sam malenom tamo kupila jaknu, duksericu, dzemper, i neke rolkice a evo sad i te pantolice i stvarno sam prezadovoljna i cijenom i kvalitetom. Imaju svasta i za curice, ali ponekad im fali jedino velicina - trica se brzo proda, ali imaju dosta slicnih modelauser posted image
E sto im napravih besplatan marketinguser posted image

Zaboravila sam najbitniju stvar - radnja se nalazi na Baščaršijiuser posted image
Visnja, hvala ni ta ponudi da mi presnimis ELMA - ja bi voljela imati bar jos nekoliko epizode ove sam s Bilalom naucila na pametuser posted image  Ali imam generalno problem s presnimljenim dvd-evima - podaci s njih se veoma brzo brisu bilo da se radi o fotografijama, filmovima, muziciuser posted image Zbog toga ne uzima nista od pirata a isti problem imam i sa onima koje ja presnimim...Rok trajanja im je manji od mlijeka u tetrapaku, ne znam je li do mene ili do cd-ovauser posted image

clock-img

08.11.2010, 07:40

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

Eeeee kad bi mom šprincuuser posted image neko presnimio Elma i poslao poštom. user posted image

Zauzvrat bi mu ja pričao legendu jednoj lijepoj i dobroj teti iz ....... user posted image

Naravno poslao bih takođe kakav želi crtić, filmić ili čak igricu zauzvrat.

adresa na pp :)

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

clock-img

08.11.2010, 08:01

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: tap3ah

Eeeee kad bi mom šprincuuser posted image neko presnimio Elma i poslao poštom. user posted image

Zauzvrat bi mu ja pričao legendu jednoj lijepoj i dobroj teti iz ....... user posted image

Naravno poslao bih takođe kakav želi crtić, filmić ili čak igricu zauzvrat.

adresa na pp :)

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

08.11.2010, 09:28

clock-img

megi

pencil-img

935

user posted image e hvala
idem u potregu za putnim kreveticem
mora cura imati i krevetac kod nane

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

08.11.2010, 13:08

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: megi

user posted image e hvala
idem u potregu za putnim kreveticem
mora cura imati i krevetac kod nane

ako nadjes kakav dobar, javi i nama treba...u robotu su bezveze skroz, u tl sam trazila nema...obisla sam dosta baby radnji al su ili oni sa cudnom dimenzijom ili sa milion karafeka a 300 km a nama treba onaj obicni

clock-img

08.11.2010, 13:13

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Elmu i svu ostalu kompaniju vidjeh neki dan u Konzumu.

Zadnji članci

article-img