Malo, ali eto bice dovoljno da se moja velika Princeza obraduje. Mala ima sestrine, njoj to svakako treba samo da "ostri zube". Hvala na info!
ja sam kontala kupiti jos jedan paket pa uklopiti al mi nesto puno jos 17 km
05.11.2010, 09:13
mamabb
1235
IZVORNA PORUKA: teacher75
ovo su te kocke:
Jao da ovo moja Leila vidi šlognula bi se od sreće ako neko zna da ovo ima kupiti u gradovima Krupa-Bihać-Cazin-Novi-Prijedor neka javi pliz
05.11.2010, 09:58
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
IZVORNA PORUKA: MALA1994
pa mi smo proslogodisnje izgubili , a gledala sam na pijaci pa cu opet pogledati hvala u svakom slucaju
Vidjela danas na pijaci Ciglane, skroz majušmne imaju od godine pa nadalje, mali štandić preko puta Klas prodavnice, curma prodaje donje rublje i šalove, kape i rukavice
e super hvala puno,ici cemo sutra idimo da vidimo
05.11.2010, 15:58
Hannah
277
Gdje kupiti autosjedalicu maxi cosi XR?
05.11.2010, 16:05
emma.L
2731
Mislim u TL.
05.11.2010, 16:24
leona81
6373
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: leona81
IZVORNA PORUKA: dadada
imas drveni metar u bbi, radnja za bebe na -1 spratu , samo je i taj oko 15ak KM
na 1 spratu? hm a ja uvijek tamo samo idem na treci, hvala ti
ne na prvom...nego -1...tamo gdje je konzum samo sa druge strane...znaci, prvi sprat parkinga s jedne strane je konzum a u drugom krilu prodavnica sa baby opremom
hm...babycentar?
05.11.2010, 20:58
Hannah
277
Nema ništa od maxi cosi u turbo limaču do daljnjeg
05.11.2010, 22:01
mama75
2257
Ma izgleda da u tL nema NISTA do daljnjeg. Sta se desava s njima zna li iko???
05.11.2010, 22:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama75
Ma izgleda da u tL nema NISTA do daljnjeg. Sta se desava s njima zna li iko???
ja sam cula da se Magma prodaje pa vjerovatno je to uzrok
05.11.2010, 22:41
Niina
977
IZVORNA PORUKA: Hannah
Gdje kupiti autosjedalicu maxi cosi XR?
mozes kupiti preko baby centra u BBI-u , ali prvo tidji na stanicu ovu: http://portal.baby-center.si/PortalSLO//DesktopDefault.aspx?tabindex=4&tabid=936 to je slovenacki katalog,sve sto oni imaju u katalogu ovi ti mogu poruciti. onda kontaktiraj one prodavacice u baby centru da ti one provjere imajul na stanju i as ce ti biti prvim utovarom poslana.
Tako su barem nama rekle neki dan.
06.11.2010, 13:12
R&T@
5982
Mije ni cudo sto su pred bankrotom.... Nikad "normalnog" snizenja... Za onaj kvalitet cijene su "prenapuhane"...
06.11.2010, 21:02
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: aazra
Termo hlace ja sam vidjela u jednoj radnji na Carsiji preko puta Cicibana (moje omiljeno mjesto za kupovinu )kostaju oko 25 KM - ja sam Bilalu tamo kupila termo - trenerku i kvalitet je ekstra Nego ne mogu da nadjem a cula sam da ste pisale o tome - gdje da kupim dvd-eve "Elmov svijet" jer im je u TL istekla licenca i nece vise dobivati
ja imam nekoliko mogu ti presnimiti i donijeti na BB
ima na OMV pumpama ja danas vidjela
hvala ti draga bas cu pogledati tamo a ove termo hlace ja danas kupila u toj radnji malenom - veoma su tople ali i mekane - bas mi je drago da sam uspjela naci nesto kvalitetno po pristupacnoj cijeni
< Poruku je uredio aazra -- 6.11.2010 21:04:33 >
06.11.2010, 21:06
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Termo hlace ja sam vidjela u jednoj radnji na Carsiji preko puta Cicibana (moje omiljeno mjesto za kupovinu )kostaju oko 25 KM - ja sam Bilalu tamo kupila termo - trenerku i kvalitet je ekstra Nego ne mogu da nadjem a cula sam da ste pisale o tome - gdje da kupim dvd-eve "Elmov svijet" jer im je u TL istekla licenca i nece vise dobivati
ja imam nekoliko mogu ti presnimiti i donijeti na BB
ima na OMV pumpama ja danas vidjela
hvala ti draga bas cu pogledati tamo a ove termo hlace ja danas kupila u toj radnji malenom - veoma su tople ali i mekane - bas mi je drago da sam uspjela naci nesto kvalitetno po pristupacnoj cijeni
ima li i termo hlaca za curice i gdje se nalazi tacno (ne znam gdje je ciciban)?
06.11.2010, 21:21
aazra
2141
Ciciban je djecija radnja koja ne nosi takav naziv, vec ima najveci izbor cicibanovih cipelica pa tako je raja zove, a nalazi se odmah na izlazu iz Kolobare u jednoj od onih ulicica koje vode do zlatarske ulice....a ta druga radnja u kojoj se ja u zadnje vrijeme snabdijevam je malo nize cicibana ima tu i neka slasticarna... Tu rade dvije pokrivene tete imaju stvarno svasta dosta robe koja se proizvodi u Egiptu a cijene su im na etiketima i u dolarima pa ne znam odakle nabavljaju ali sigurno nije ni Turska ni Mađarska. Imaju stvarno svasta ja sam malenom tamo kupila jaknu, duksericu, dzemper, i neke rolkice a evo sad i te pantolice i stvarno sam prezadovoljna i cijenom i kvalitetom. Imaju svasta i za curice, ali ponekad im fali jedino velicina - trica se brzo proda, ali imaju dosta slicnih modela E sto im napravih besplatan marketing
06.11.2010, 21:32
Hanady RR
18727
Ta se radnja zove Juinior ima i kod njih svašta al su ''papreni'' uglavnom kad se ide od sebilja ulica u kojoj su ove radnje preko puta je badema, znači dođeš pred badem okreše se leđima njemu i uđeš u tu ulicu. a ova u kojoj aazra pazari je niže malo ali ne može se fuliti jer vise ima dječije stavrčice...ja sam nedavno kupila body za kolegicinu curicu...zanimljivo markica na njemu mi nepoznata, dezen presladak a kvalitet savršen...al nisam našla brojeva za svoje dijete
07.11.2010, 14:02
megi
935
zene moje drage
zna li ko gdje ima putnih krevetica po povoljnim cijenama
nisam imala vremena da obilazim radnje bila samo u TL nema nista, zapravo imaju oni od 200 KM
kad smo kod termo hlacica ja sam nasla lijepe u Amku na Mojmilu oko 20 KM
07.11.2010, 15:24
škorpija
6649
u robotu ima neki 98 KM, ali je puno bolji bubu što smo uzeli u TL bio 80 KM, pogledaj i u bingu
07.11.2010, 16:37
R&T@
5982
Nas putni krevetic je iz Fisa... Neka divlja marka- Lubby...cijena 60 KM...
Ali je "prezivio" spavanje starije u njemu vise od godinu dana, a bila je teska 18 kg... Mladja je jos u njemu...skace svako jutro po njemu dok se ja ne razbudim, i potpuno je citav, platno se nigdje nije "razvuklo" ili puklo... I potpuno je stabilan.
Zato ti ga preporucujem...
07.11.2010, 23:19
aazra
2141
Ciciban je djecija radnja koja ne nosi takav naziv, vec ima najveci izbor cicibanovih cipelica pa tako je raja zove, a nalazi se odmah na izlazu iz Kolobare u jednoj od onih ulicica koje vode do zlatarske ulice....a ta druga radnja u kojoj se ja u zadnje vrijeme snabdijevam je malo nize cicibana ima tu i neka slasticarna... Tu rade dvije pokrivene tete imaju stvarno svasta dosta robe koja se proizvodi u Egiptu a cijene su im na etiketima i u dolarima pa ne znam odakle nabavljaju ali sigurno nije ni Turska ni Mađarska. Imaju stvarno svasta ja sam malenom tamo kupila jaknu, duksericu, dzemper, i neke rolkice a evo sad i te pantolice i stvarno sam prezadovoljna i cijenom i kvalitetom. Imaju svasta i za curice, ali ponekad im fali jedino velicina - trica se brzo proda, ali imaju dosta slicnih modela E sto im napravih besplatan marketing
Zaboravila sam najbitniju stvar - radnja se nalazi na Baščaršiji Visnja, hvala ni ta ponudi da mi presnimis ELMA - ja bi voljela imati bar jos nekoliko epizode ove sam s Bilalom naucila na pamet Ali imam generalno problem s presnimljenim dvd-evima - podaci s njih se veoma brzo brisu bilo da se radi o fotografijama, filmovima, muzici Zbog toga ne uzima nista od pirata a isti problem imam i sa onima koje ja presnimim...Rok trajanja im je manji od mlijeka u tetrapaku, ne znam je li do mene ili do cd-ova
08.11.2010, 07:40
tap3ah
358
Eeeee kad bi mom šprincu neko presnimio Elma i poslao poštom.
Zauzvrat bi mu ja pričao legendu jednoj lijepoj i dobroj teti iz .......
Naravno poslao bih takođe kakav želi crtić, filmić ili čak igricu zauzvrat.
adresa na pp :)
08.11.2010, 08:01
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: tap3ah
Eeeee kad bi mom šprincu neko presnimio Elma i poslao poštom.
Zauzvrat bi mu ja pričao legendu jednoj lijepoj i dobroj teti iz .......
Naravno poslao bih takođe kakav želi crtić, filmić ili čak igricu zauzvrat.
adresa na pp :)
08.11.2010, 09:28
megi
935
e hvala idem u potregu za putnim kreveticem mora cura imati i krevetac kod nane
08.11.2010, 13:08
leona81
6373
IZVORNA PORUKA: megi
e hvala idem u potregu za putnim kreveticem mora cura imati i krevetac kod nane
ako nadjes kakav dobar, javi i nama treba...u robotu su bezveze skroz, u tl sam trazila nema...obisla sam dosta baby radnji al su ili oni sa cudnom dimenzijom ili sa milion karafeka a 300 km a nama treba onaj obicni
08.11.2010, 13:13
M kao Mama
5536
Elmu i svu ostalu kompaniju vidjeh neki dan u Konzumu.