writing-img

RE: gdje kupiti?

clock-img

08.11.2010, 13:13

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

IZVORNA PORUKA: megi

user posted image e hvala
idem u potregu za putnim kreveticem
mora cura imati i krevetac kod nane

Draga Megi jel to došlo vrijeme za krevetic kod nane user posted image , i mi imamo 2 kod obje nane, kupila nekad u martu ove godine u Škafi, bila akcija 50 KM, eto sad je Škafa blizu pa pogledaj ima li nešto slično.

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

08.11.2010, 13:24

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Putnih kreveta pristojnih kvaliteta i cijene ima u FIS-u u Vitezu (ako niste ljuti zbog onog otrovnog suđa).

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

08.11.2010, 14:08

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Elmu i svu ostalu kompaniju vidjeh neki dan u Konzumu.

Vidim da si iz Sarajeva ..... pa u kom si ih vidjela??

U nas u K. nema.

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

clock-img

08.11.2010, 14:32

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

JA vidjela u KOnzumu na Stupu 

clock-img

09.11.2010, 10:54

clock-img

Hannah

pencil-img

277

U Baby centru se mogu naručiti samo maxi cosi autosjedalice 0-13 kg user posted image

clock-img

09.11.2010, 17:04

clock-img

megi

pencil-img

935

e pogledacu i u skafi, a za vitez moramo ja i mm usladiti neradne vikende valjda i to uspijemo

dinkice vrijeme za krevetac kod nane, sad za sad spava na kaucu, ali svi cemo biti mirniji kad bude imala svoj krevetac

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

09.11.2010, 17:13

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ne moras ici u Vitez, imas Fis u Rajlovcu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

09.11.2010, 20:05

clock-img

Niina

pencil-img

977

IZVORNA PORUKA: Hannah

U Baby centru se mogu naručiti samo maxi cosi autosjedalice 0-13 kg user posted image

Kako to??? Meni su rekle da se moze naruciti bilo koja ...

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

10.11.2010, 14:50

clock-img

leona81

pencil-img

6373

kupili smo krevetic na piku...ima bocni otvor, ima i dva nivoa, prezadovoljni...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

10.11.2010, 14:53

clock-img

megi

pencil-img

935

leona gdje ste kupili

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

10.11.2010, 15:03

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

leona hajde molim te uslikaj ako ti nije mrsko

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

10.11.2010, 15:06

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ima li otvor sa strane?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.11.2010, 21:42

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Uspjela sam pronaci dva Elmova dvd-auser posted image  - jedan u prodavnici bebi opreme u Importanneu, a drugi u Mr. Toys u Kosevskoj ulici. Ali oba su bila zadnje zalihe - izgleda da se to vise ne uvoziuser posted image
Eto, sad ih imamo tri to je u svakom slucaju bolje nego jedan koji mi se popeo na glavu, ali Bilalu nikako da dosadiuser posted image
Ja mu stavim neki drugi dvd, a on jadnicak uzme daljinski, donese ga meni i place, viče "ULO SE, ULO SE" - to mu je naziv za Elmov svijet - ma nisam znala da dijete moze tako nesto da voli....Bas mi je drago da sam mu nasla jos ova dva - mada bi on mogao gledati i jedan te isti da mu ne dosadi satima...

< Poruku je uredio aazra -- 10.11.2010 21:43:34 >

clock-img

10.11.2010, 21:44

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

aaaa pa jel ima još tih dvd ili ste zadnje uzeli

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

10.11.2010, 21:46

clock-img

Anoniman

aazra i skorpija jeste li gledale na OMV-u ako nema u SA mogu vam ja u nedjelju ponijetiuser posted image

clock-img

10.11.2010, 21:55

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Mi otpuhali zadnjeuser posted image  - iz te radnje, a mozda ima i u drugima nekih zaliha...

clock-img

10.11.2010, 22:17

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Noa, hvala ti ali kao sto rekoh kod mene presnimljeni cd-ovi traju manje od mjesec dana redovno mi se izbrisu podaci bilo da dobijem od nekog ili sama presnimimuser posted image

clock-img

10.11.2010, 23:27

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

azra mislim da su ovi na omv pumpama što predlaže noa ORIGINALI

noa hvala na ponudiuser posted image , sutra idemo poslij posla na prvu omv pumpu ako ne nađemo svakako ću te morati zamoliti da nam kupiš, ako bude neki od epizoda koje nemamo

clock-img

10.11.2010, 23:52

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

azra mislim da su ovi na omv pumpama što predlaže noa ORIGINALI

noa hvala na ponudiuser posted image , sutra idemo poslij posla na prvu omv pumpu ako ne nađemo svakako ću te morati zamoliti da nam kupiš, ako bude neki od epizoda koje nemamo

nema problema i meni su djelovali kao orginaliuser posted image

clock-img

13.11.2010, 15:21

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

e ovako, našli samtene hlače na tregere (što smo baš na ovoj temi tražili ) u onoj radnji na čaršiji što je aazra spominje) koštale su 24 KM, našli i tregere za hlače, isto u jednoj drugoj radnji na čaršiji, što su me uputile forumašice, ali nismo kupili jer su enki bezeze, imaju samo crveni, a koštaju 21 KM, što je premašilo moj budžet.

e sad pitanje: gdje ima kupiti one plastične hepeke za vodu, što se objese na radijatore da isparava i vlaži zrak

clock-img

13.11.2010, 17:15

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: škorpija

e ovako, našli samtene hlače na tregere (što smo baš na ovoj temi tražili ) u onoj radnji na čaršiji što je aazra spominje) koštale su 24 KM, našli i tregere za hlače, isto u jednoj drugoj radnji na čaršiji, što su me uputile forumašice, ali nismo kupili jer su enki bezeze, imaju samo crveni, a koštaju 21 KM, što je premašilo moj budžet.

e sad pitanje: gdje ima kupiti one plastične hepeke za vodu, što se objese na radijatore da isparava i vlaži zrak

imaju u azelu na grbavici preslatke bermude samtane na tregere, mislim da su muske, pa pogledaj

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

13.11.2010, 20:48

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

hvala ti, ali našli smo mi hlače, samo nam tregeri trebjau oni elastični što se zakače da hlače ne spadaju, al da nisu skupi, ima li toga u azeluuser posted image

clock-img

13.11.2010, 21:54

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Mislim da sam vec pisala, ali mogu ponoviti.
Tregeri za djecake (razlicite boje i dezeni) imaju u prodavnici metraze na bascarsiji, na telalima, krenes od slasticarne saraj prema vjecnici.
Cijena je 10 KM.

clock-img

13.11.2010, 22:00

clock-img

Adana

pencil-img

2777

IZVORNA PORUKA: škorpija.

Ja sam te hepeke, ali keramicke, vidjela u prodavnici svega i svacega :) u blizini pijace Markale. Kada ides od tramvajske stanice kod Katedrale prema pijaci, predjes ulicu na semaforu, prodjes pored prodavnice obuce, i dvije mesare i onda je cini mi se ta prodavnica. Gleda na ulicu kojom prolazi tramvaj. U njoj ima svega i svacega.
A moglo bi ih biti i u slicnoj prodavnici u blizini BBI. Kada se prodje BBI prema Predsjednistvu, poslije banke i neke prodavnice vesa je ta radnja. Isto prodaju sve i svasta, ima i mala trafika u skolopu iste.

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

13.11.2010, 22:05

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Adana

IZVORNA PORUKA: škorpija.

Ja sam te hepeke, ali keramicke, vidjela u prodavnici svega i svacega :) u blizini pijace Markale. Kada ides od tramvajske stanice kod Katedrale prema pijaci, predjes ulicu na semaforu, prodjes pored prodavnice obuce, i dvije mesare i onda je cini mi se ta prodavnica. Gleda na ulicu kojom prolazi tramvaj. U njoj ima svega i svacega.
A moglo bi ih biti i u slicnoj prodavnici u blizini BBI. Kada se prodje BBI prema Predsjednistvu, poslije banke i neke prodavnice vesa je ta radnja. Isto prodaju sve i svasta, ima i mala trafika u skolopu iste.

Mercator Obi,tu smo mi uzimali sebi! ima ih 100%

Zadnji članci

article-img