jedan od pogledanih ovog mjeseca je Broken city triler, zanimljiv je, meni se svidio. to je noviji film, 2013.
24.05.2013, 14:45
aazra
2141
I meni se dopalo ovo zajednicko gledanje plus komentarisanje bas nam je dobro krenulo do ovog zastoja
Evo da ja ne bi opet predlagala film, predlozit cu nesto drugo ... da Storm, Pahuljica ili ti Majo odlucite sta cemo uzeti za domaci preko vikenda, jer nam je Theacerka malo neodlucna Mada vidim Theacerka je vec predlozila jedan film, sad ne znam je li taj za ovo zajednicko gledanje
< Poruku je uredio aazra -- 24.5.2013 14:52:32 >
24.05.2013, 14:56
maja78 RR
4163
ja zaista pristajem na sve :)
24.05.2013, 16:14
Storm
183
evo mene, nisam mogla prije aazra ma nema veze mozes ti predloziti, evo ja sam predlozila gore dva od mene, sad predlozite i vi pa onda vidim koji cemo i tako, nije bitno svaki put svako nek predlaze, imacemo vise izbora i ideja.....majo i ti daj prijedlog
24.05.2013, 16:26
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: aazra
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
sta ste presle na knjige hahahaha
Ovdje ponestalo ideja , a ne bi ja da sad predlazem i drugi...