writing-img

RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)

clock-img

26.05.2013, 11:56

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Ja sam juce imala jane austen dan...prvo pogledala o njoj film...pa me onda ponijelo pa pogledala po treci put ponos i predrasude film iz 2005...a pokusala sam naci mini seriju bbc da gledam, ali nisam uspjela.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 26.5.2013 11:57:09 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

26.05.2013, 13:42

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

i ja volim jane austinuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.05.2013, 16:12

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

sad gledali

http://www.imdb.com/title/tt2387433/?ref_=sr_1

fantastika, moze se pogleedati

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

26.05.2013, 18:54

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja sam neki dan gledala u kinu film Zvjezdane staze, meni je odličan, ali ja sam i inače veliki fan serije pa možda nisam objektivnauser posted image

I ja sam veliki fun serije (pogotovo sezona sa Jean-Lucom i one sa kapetanicom), i filmić predzadnji mi je dobar. Novi nisam još gledala.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

26.05.2013, 21:40

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja sam neki dan gledala u kinu film Zvjezdane staze, meni je odličan, ali ja sam i inače veliki fan serije pa možda nisam objektivnauser posted image

I ja sam veliki fun serije (pogotovo sezona sa Jean-Lucom i one sa kapetanicom), i filmić predzadnji mi je dobar. Novi nisam još gledala.

isli veceras da gledamo, odlican!

a i ja sam bas ovih sa pikardom i zenskom

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

27.05.2013, 09:14

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

pogledajte trailer pa presudite same ali ovo je jakoo dobar film Savages ozbiljna preporuka :)))))))user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=NIPpdEjORas

< Poruku je uredio Mirkica -- 27.5.2013 9:18:28 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

27.05.2013, 17:17

clock-img

Storm

pencil-img

183

IZVORNA PORUKA: Mirkica

pogledajte trailer pa presudite same ali ovo je jakoo dobar film Savages ozbiljna preporuka :)))))))user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=NIPpdEjORas

mene ona cura nervira nesto, jos je pamtim iz serije gossip girl, a tu mi je isla pravo na zivce, tako da mi je i ovaj film onako......user posted image

clock-img

27.05.2013, 17:18

clock-img

Storm

pencil-img

183

cure veceras cu pokusati gledati ovaj nas zajednicki, ako ne zaspim, nesto me u posljednje vrijeme pravo rano odnese user posted image

clock-img

28.05.2013, 01:02

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Nisam skontala koji je na kraju taj zajednicki, inace mi dugo treba da nađem film pa mislim da cu ovaj put ostati izvan kruga...user posted image

Ja bi bila pravo sretna kad bi imala drustvo, tj. vas user posted image za pricu o filmu No country for old men, mislim da je prvi put da me se glavni negativac nije dojmio toliko lose, a bilo je i drugih stvari onako jako poucnih user posted image

clock-img

28.05.2013, 08:19

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: aazra

Nisam skontala koji je na kraju taj zajednicki, inace mi dugo treba da nađem film pa mislim da cu ovaj put ostati izvan kruga...user posted image

Ja bi bila pravo sretna kad bi imala drustvo, tj. vas user posted image za pricu o filmu No country for old men, mislim da je prvi put da me se glavni negativac nije dojmio toliko lose, a bilo je i drugih stvari onako jako poucnih user posted image

No country for old men

ovaj zvuci interesantan za pogledati

clock-img

28.05.2013, 12:25

clock-img

aazra

pencil-img

2141

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

No country for old men

Film braće Coen iz 2007. godine..dobitnik četiri oskara user posted image Ako ga nisi do sada gledala, probaj ga naci obavezno, pa da onda zajedno komentarisemo...i forumasice koje su prije gledale, naravno user posted image

http://www.imdb.com/title/tt0477348/

< Poruku je uredio aazra -- 28.5.2013 12:27:15 >

clock-img

28.05.2013, 12:42

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

No country for old men

odlican filmuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

30.05.2013, 08:24

clock-img

Storm

pencil-img

183

sta je ovo nesto zapelo user posted image

clock-img

30.05.2013, 08:47

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: teacher75

No country for old men

odlican filmuser posted image

davno sam ga gledala al znam da je bio odlican film , tako da bih ga mogla obnoviti :))) nego gledal ko MAMA film ???

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

30.05.2013, 08:49

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

vrati se par stranica unazad, gledale su neke film mama pa komentarisale. mene ne zanima, ne volim horore

clock-img

30.05.2013, 09:02

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: teacher75

vrati se par stranica unazad, gledale su neke film mama pa komentarisale. mene ne zanima, ne volim horore

ja volim s vremena na vrijeme , i prije sam ih stalno gledala moj ex je volio valjda ta generacija hahahhahahahahah ali mm ne podnosi a mene starh same gledat pa nikako da se nadjemo :))))) ja stvarno ne smijem sama gledat horor doduse sa godinama i nije mi toliko da ih gledam al ponekad moglo bi kao ovaj :)))

BA 13.12.2008

clock-img

30.05.2013, 09:56

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

Mirkice ja isto volim s vremena na vrijeme pogledat horor, MAMA sam gledala, i onako fin film..mada sam ja na kraju plakala...opet se svelo sve na neizmjernu ljubav majke...na neki specifican nacin...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

30.05.2013, 12:41

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Meni je Mama jedan od glupljih filmova koje sam gledala, likovi, radnja, kraj...da ne spominjem onog oca koji je svo vrijeme komiran ali dobro hajd, niko nece nista izgubiti ako pogleda user posted image

Mirkice..mi smo prije deset___ak dana komentarisale film Sinister s Ethanom Hawkeom u glavnoj ulozi, ni taj nije nesto ali je ipak puno bolji od Mame...user posted image

I ja sam odlucila sto se horora tice napraviti pauzu ali kada s vremena na vrijeme pogledam neki, onda volim da izaberem dobar user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 30.5.2013 12:43:37 >

clock-img

30.05.2013, 12:45

clock-img

aazra

pencil-img

2141

IZVORNA PORUKA: Storm

sta je ovo nesto zapelo user posted image

Evo i ja cekam prijedloge ili ostaje No country for old men...user posted image

A sta bi s onim filmom od prosle sedmice, jeste li gledale user posted image ?

clock-img

30.05.2013, 22:34

clock-img

Storm

pencil-img

183

ja sam gledala, ali eto kazem, nesto zapelo...user posted image

clock-img

31.05.2013, 08:09

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

super komedija, bas sam se ismijalauser posted image user posted image :
http://www.leptiricabioskop.com/filmovi/identity-thief-vrati-mi-ime-2013/

clock-img

31.05.2013, 13:00

clock-img

aazra

pencil-img

2141

IZVORNA PORUKA: Storm

ja sam gledala, ali eto kazem, nesto zapelo...user posted image

Storm, hajde da ti i ja "otkocimo" proces user posted image Ja bi pocela s ovim Coenovim filmom, kojeg sam predlozila user posted image

Prije svega, ono po cemu cu pamtiti ovaj film su neke poente koje su se ubile za one citate po fb user posted image

I naravno, ta slika realnosti gdje se svijet ubija radi novca, a stari se tome išćuđavaju..Tomy Lee Jones me toliko iznervirao svojom pasivnošću vise nego ubica...

A taj glavni lik...uh, ne znam nikad do sad nisam razmisljala da i takvi monstrumi mogu imati neke "principe" ili je tako samo na filmu user posted image

Eto to bi bilo od mene ukratko...user posted image I samo da dodam mislim da niko tako dobro ne oslika ljudske karaktere kao Coenovi i jedva cekam da pogledam ovaj novi njihov film, cini mi se da je dobio nagradu sada na festivalu u Canesu...user posted image

clock-img

31.05.2013, 20:56

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Upravo na Pink Premium, pa ko nije gledao, toplo preporučujemuser posted image
http://www.imdb.com/title/tt0320661/

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

01.06.2013, 03:11

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Odgledala ovaj http://www.filmovizija.com/film/cold-heart-2001-video_05530d557.html
Malo stariji, ali dobar krimi triler ...

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

01.06.2013, 08:47

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Odgledala ovaj http://www.filmovizija.com/film/cold-heart-2001-video_05530d557.html
Malo stariji, ali dobar krimi triler ...

u koja doba si ti budna user posted image

Zadnji članci

article-img