Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
04.02.2013, 13:25
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja kontam veceras gledat casablancu, nikad do sad nisam,
Ma daj, lažeš Pa ženo, ti kao pravi filmofil da preskočiš taj film
eto, i ja se sebi cudim valjda necu zaspati veceras
I kod mene teacherko ista stvar, sinoć kasno došli vamo - tamo i odgledah samo jedan dio volim stare filmove, ne sve, najviše filmove s Audrey Hepburn, kao i "Prohujalo s vihorom" , i Casablanca je jedan od tih "naj filmova svih vremena...", malo je komplikovana radnja, ali ja oči ne mogu skinuti s Ingrid Bergman doslovce ( a inače prvo muške uloge primijetim )
Jesi ga ti uspjela odgledati?
04.02.2013, 16:12
teacher75
5394
jesam, odgledah ga, super je
Ovaj se film vec vise puta emitovao na Hayatu i bas mi je zanimljiv: http://www.imdb.com/title/tt0284978/ prica je stvarno neobicna i da je imao malo poznatije glumce mislim da bi bio veliki hit. Ovako, odlican scenario, solidni glumci.
gledala SDZ ovaj Looper ja upalila da geldam a dvoej male djece budni aaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj sagledala sam ga a nemam poima o cemu se radi
One Day je divan divan divannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn film