Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ne sjecam se, bila sam mala kad sam ga gledala, bio je mi je napet tada i zanimljiv
11.02.2013, 08:23
maja78 RR
4163
django fakat odlican
11.02.2013, 09:21
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
django fakat odlican
odavno nisam gledala bolji film!
11.02.2013, 09:26
palachinken
5397
hvala na preporuci za 21 jump street, baš smo se smijali!
11.02.2013, 09:43
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: palachinken
hvala na preporuci za 21 jump street, baš smo se smijali!
lud film skroz bice valjda i nastavak
11.02.2013, 10:34
henna ze
475
ja sinoć počela gledati Anu Karenjinu..ovu novu..i izdržala 4 minute dok sam titl našitmala...ne svidja mi se...
gledala zatim Flight...sa D. Washingtonom...i dobar mi je..ja se na karju isplakala..pa recite da sam normalna..imam Django..možda ga noćas odgledam
11.02.2013, 10:37
bebaa
-11235
django a ja strasno volim horore ali bas one sto tjera strah u kosti ne volim krvoprolica...pitaju me sto gledas ako ne mozes posle toga zaspati...pa dobro sto se vi smijete kad gledate komedije...sto placete ne dramu...tako dok sam ziva necu zaboraviti PTICE od hickoka...evo se najezi...strah i trepet ko voli nek izvoli...
11.02.2013, 10:43
palachinken
5397
Vidjela trailer za horror Mama. Ja to ne smijem gledati.
< Poruku je uredio palachinken -- 11.2.2013 10:44:30 >
11.02.2013, 10:50
bebaa
-11235
the haunting in connecticut...odlican horor...novi na filmovinu...
11.02.2013, 22:09
aazra
2141
Ja sinoc nisam gledala "Rebecu" jer me privukao film na Novoj "Čuvarica svoje sestre", emotivna drama, puno obecavala na pocetku, kasnije su je "razvodnili" , tipicno americki...i na kraju mi je bilo zao sto zbog nje nisam gledala jednog od najboljih Hickokovih filmova . Ko voli drame, ipak nek pogleda...pravi naziv je "My Sister's Keeper"
gledala sam, ni meni nije nesto, a mnogi su hvalili, kazu da je knjiga super
12.02.2013, 21:47
Mrvica_83
-1879
Drage moje veliki pozdrav za sve vas Muz i ja smo proslih nekoliko mjeseci pogledali dosta filmova ( Canac tv ) pa da vam preporucim neke koji su se meni dopali Officer down - nije los ko voli akcije i price koje ukljucuju policiju & intrige itd. Factory - Drama & poluhoror .. nije los - samo je kraj filma onako / neocekivan .. Soulless / Duxless- Film je ruski ali jako dobar - neocekivano dobar Flight -Drama - Sjajan film .. Pogotovo ako volite glumu Denzela Washingtona The Ledge - Nije los / nema nekih desavanja ali prica nije losa .. Kraj bez sretnog zavrsetka pa ja to bas ne volim Deadfall- Triler Moze proci za gledanje Shutter Island - poluhoror .. Nije los ako volite psiholoske peripetije Expatriate - akcija / gledljiv film Glumac je dobar Arbitrage - dobar film / Richard Gere u glavnoj ulozi Naravno izmedju ovih smo pogledali more onih manje dobrih Takodjer primjetno je da su u pitanju filmovi triler/drama / akcija .. Nisam fan ljubica a cak i ovi filmovi su kompromis sa muzem jer ja inace volim horore ali bez onih krvoprolica ocitih .. Fina horor remek djela
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
12.02.2013, 22:01
Mrvica_83
-1879
Odoh da gledam ovaj novi film Mama - ko prezivi pricat ce
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!
¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦
12.02.2013, 23:10
Mrvica_83
-1879
Moze se gledati Jao da me vidite . Nisam smjela skopcati racunar na tv jer bi slika bila velika Umjesto toga gledam na laptopu i svako malo jos umanjim sliku Ko biva da me manje bude strah .. Muz vec spava pa nemam i moralnu podrsku Javnem kako je bilo do kraja - sad je snimak dosao do 63.minute filma ..
12.02.2013, 23:41
Mrvica_83
-1879
Da zakljucimo pricu Film Mama - bilo je i boljih filmova ovog zanra Opet kazem da vise volim strasne filmove bez krvoprolica i babaroga Gledljiv je ali nista spektakularno ..