cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)

clock-img

10.02.2013, 00:15

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

IZVORNA PORUKA: aazra

IZVORNA PORUKA: teacher75

Je li neka od vas gledala Rebecu, film Alfreda Hičkoka igra sutra na obn-u user posted image

gledala nekad davno ko dijeteuser posted image

Pa kakav je...sjećaš li ga se user posted image ? je li jedan od boljih njegovih...ima ih onako komplikovanih, a neki su baš upečatljivi (kao npr. Ptice) user posted image

To je vjerovatno ovaj ... http://www.filmovizija.com/strani-film/rebecca-1940-video_dd9cebdf3.html

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

10.02.2013, 10:21

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Tacher gledaj.

zaspala nakon 15ak minutauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

10.02.2013, 10:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Je li neka od vas gledala Rebecu, film Alfreda Hičkoka igra sutra na obn-u user posted image

gledala nekad davno ko dijeteuser posted image

Pa kakav je...sjećaš li ga se user posted image ? je li jedan od boljih njegovih...ima ih onako komplikovanih, a neki su baš upečatljivi (kao npr. Ptice) user posted image

To je vjerovatno ovaj ... http://www.filmovizija.com/strani-film/rebecca-1940-video_dd9cebdf3.html

ne sjecam se, bila sam mala kad sam ga gledala, bio je mi je napet tada i zanimljivuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

11.02.2013, 08:23

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

django fakat odlican

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

11.02.2013, 09:21

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

django fakat odlican

odavno nisam gledala bolji film!

clock-img

11.02.2013, 09:26

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

hvala na preporuci za 21 jump street, baš smo se smijali!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

11.02.2013, 09:43

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: palachinken

hvala na preporuci za 21 jump street, baš smo se smijali!

user posted image user posted image lud film skrozuser posted image bice valjda i nastavak

clock-img

11.02.2013, 10:34

clock-img

henna ze

pencil-img

475

ja sinoć počela gledati Anu Karenjinu..ovu novu..i izdržala 4 minute dok sam titl našitmala...ne svidja mi se...

gledala zatim Flight...sa D. Washingtonom...i dobar mi je..ja se na karju isplakala..pa recite da sam normalna..imam Django..možda ga noćas odgledam

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

11.02.2013, 10:37

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

djangouser posted image user posted image user posted image user posted image
a ja strasno volim horore ali bas one sto tjera strah u kosti ne volim krvoprolica...pitaju me sto gledas ako ne mozes posle toga zaspati...pa dobro sto se vi smijete kad gledate komedije...sto placete ne dramu...tako dok sam ziva necu zaboraviti PTICE od hickoka...evo se najezi...strah i trepet ko voli nek izvoli...

clock-img

11.02.2013, 10:43

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Vidjela trailer za horror Mama. Ja to ne smijem gledati.user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 11.2.2013 10:44:30 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

11.02.2013, 10:46

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja ne volim horore, al ovo mi bas nekako stravicno izgleda kad procitah sadrzaj:
http://www.imdb.com/title/tt1220213/?ref_=fn_al_tt_3

clock-img

11.02.2013, 10:50

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

the haunting in connecticut...odlican horor...novi na filmovinu...

clock-img

11.02.2013, 22:09

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Ja sinoc nisam gledala "Rebecu" jer me privukao film na Novoj "Čuvarica svoje sestre", emotivna drama, puno obecavala na pocetku, kasnije su je "razvodnili" user posted image , tipicno americki...i na kraju mi je bilo zao sto zbog nje nisam gledala jednog od najboljih Hickokovih filmova user posted image . Ko voli drame, ipak nek pogleda...pravi naziv je "My Sister's Keeper" user posted image

http://www.filmski.net/filmovi/4861

clock-img

11.02.2013, 22:10

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

gledala sam, ni meni nije nesto, a mnogi su hvalili, kazu da je knjiga super

clock-img

12.02.2013, 21:47

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Drage moje veliki pozdrav za sve vas user posted image user posted image Muz i ja smo proslih nekoliko mjeseci pogledali dosta filmova ( Canac tv ) pa da vam preporucim neke koji su se meni dopali user posted image
Officer down - nije los ko voli akcije i price koje ukljucuju policiju & intrige itd.
Factory - Drama & poluhoror .. nije los - samo je kraj filma onako / neocekivan ..
Soulless / Duxless- Film je ruski ali jako dobar - neocekivano dobar user posted image user posted image
Flight -Drama - Sjajan film .. Pogotovo ako volite glumu Denzela Washingtona
The Ledge - Nije los / nema nekih desavanja ali prica nije losa .. Kraj bez sretnog zavrsetka pa ja to bas ne volim user posted image
Deadfall- Triler Moze proci za gledanje
Shutter Island - poluhoror .. Nije los ako volite psiholoske peripetije
Expatriate - akcija / gledljiv film user posted image Glumac je dobar user posted image
Arbitrage - dobar film / Richard Gere u glavnoj ulozi
Naravno izmedju ovih smo pogledali more onih manje dobrih user posted image user posted image
Takodjer primjetno je da su u pitanju filmovi triler/drama / akcija .. Nisam fan ljubica a cak i ovi filmovi su kompromis sa muzem jer ja inace volim horore ali bez onih krvoprolica ocitih .. Fina horor remek djela user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

clock-img

12.02.2013, 22:01

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Odoh da gledam ovaj novi film Mama - ko prezivi pricat ce user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

clock-img

12.02.2013, 22:04

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a ja odoh da gledam po tvojoj preporuci:
http://www.imdb.com/title/tt1764183/?ref_=sr_1

htjela sam i prije da ga gledam al nekako zaboravih na taj film

clock-img

12.02.2013, 22:05

clock-img

leona81

pencil-img

6373

a ja odoh da gledam po tvojoj preporuci:
http://www.imdb.com/title/tt1764183/?ref_=sr_1

htjela sam i prije da ga gledam al nekako zaboravih na taj film

dobar:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

12.02.2013, 22:55

clock-img

mama21e

pencil-img

125

IZVORNA PORUKA: Mrvica_83

Odoh da gledam ovaj novi film Mama - ko prezivi pricat ce user posted image user posted image

Bas me interesuje kakav je, pa javi ako prezivis user posted image . Gledala sam trailer i prestrasan je. Sretno! user posted image

A Django je definitivno No.1 user posted image
Gledala neku noc u kinu Jack Reacher i iskrreno nije mi nesto user posted image

Evo sad hocemo da gledamo The Other Guys dok malena pajki http://www.imdb.com/title/tt1386588/, nije mi ni on nesto ali et mm hoce

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

clock-img

12.02.2013, 23:10

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Moze se gledati user posted image Jao da me vidite . Nisam smjela skopcati racunar na tv jer bi slika bila velika user posted image Umjesto toga gledam na laptopu i svako malo jos umanjim sliku user posted image user posted image Ko biva da me manje bude strah .. Muz vec spava pa nemam i moralnu podrsku user posted image Javnem kako je bilo do kraja - sad je snimak dosao do 63.minute filma ..

24.10.12 Jedan anđeo

clock-img

12.02.2013, 23:41

clock-img

Mrvica_83

pencil-img

-1879

Da zakljucimo pricu user posted image Film Mama - bilo je i boljih filmova ovog zanra user posted image Opet kazem da vise volim strasne filmove bez krvoprolica i babaroga user posted image Gledljiv je ali nista spektakularno ..

24.10.12 Jedan anđeo

clock-img

13.02.2013, 00:44

clock-img

Mjeseceva Pratilja

pencil-img

975

Pride and prejudice.

Gledam ga mjesecno. :)

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

clock-img

13.02.2013, 00:49

clock-img

animagical

pencil-img

5604

preporucujem the vow, odgledali u dahuuser posted image

clock-img

13.02.2013, 08:12

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

The Perks of Being a Wallflower
http://www.imdb.com/title/tt1659337/
Fini, klizi, bez sikirancije user posted image

clock-img

13.02.2013, 08:17

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: animagical

preporucujem the vow, odgledali u dahuuser posted image

I meni se svidja!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Zadnji članci

article-img