htjela sam i prije da ga gledam al nekako zaboravih na taj film
dobar:)
odlican
13.02.2013, 17:18
Mrvica_83
-1879
Teacher draga .. Milo mi je da ti se dopao film i da sam te podsjetila da ga pogledas Meni je bio sjajan
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
14.02.2013, 10:37
Lalopa
42
IZVORNA PORUKA: Mrvica_83
Da zakljucimo pricu Film Mama - bilo je i boljih filmova ovog zanra Opet kazem da vise volim strasne filmove bez krvoprolica i babaroga Gledljiv je ali nista spektakularno ..
I ja sam htjela da ga gledam al sam bila malo skepticna..znaci ima krvoprolica puno? a sve se svodi na isti fazon..
14.02.2013, 11:34
Mrvica_83
-1879
Draga Lalopa Ovdje je vise fol babaroga Krvoprolica i nema .. Ne znam kakve ti volis filmove ovog tipa ? Ja volim neke realne horore / postoji stvarni ubica pa se to istrazuje itd. Sinoc sam nasla neki film - Ticking clock .. Mislim da je ok pa cu veceras pogledati Nije neki horor ali se cini kao uzbudljiva drama ..
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
htjela sam i prije da ga gledam al nekako zaboravih na taj film
dobar:)
odlican
tiki gdje gledas filmove ????
16.02.2013, 12:27
aazra
2141
Odgledala "Odbjeglog Djanga" i sad mi je jasno što pričaju samo o tom filmu...
Jeste da je malo previše krvi za moj ukus, ali je sve u svemu fantastičan, posebno na velikom platnu
I još mi se jako svidjela muzika iz filma, probat ću je skinuti jer je Ako znate neki link, pošaljite mi.
16.02.2013, 12:42
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: palachinken
Vidjela trailer za horror Mama. Ja to ne smijem gledati.
ja i mm gledali preksinoc...zali boze utrosenog vremena...nista spektakularno i posebno strasno... a i nama je nesto sinoc zapinjalo ali nakratko na filmoviziji,kaze mm nesto do servera,ne razumijem se...ali posle je bilo ok...gledali ovaj novi IVICA I MARICA-LOV NA VJESTICE......ja otisla spavat posle 15 min...utusi...
da li ijedna od vas zna kako se zove film sa sandrom bullock gdje se ona svako jutro budi a isti je dan i onda skonta neku caku zasto i kada ce joj muz umrijeti/poginuti...nedavno sam skoro komplatan film odgledala i zezao me signal mozda na zadnjih 5min, tako da nemam pojma kako na kraju zavrsi a voljela bih znati,ali sam nazalost zaboravila i sam naziv tog filma , sad da me ubijes neznam- Pa ako se neka sjeca bila bih zahvalna.
16.02.2013, 21:29
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: Maya_K
vecer zene,
da li ijedna od vas zna kako se zove film sa sandrom bullock gdje se ona svako jutro budi a isti je dan i onda skonta neku caku zasto i kada ce joj muz umrijeti/poginuti...nedavno sam skoro komplatan film odgledala i zezao me signal mozda na zadnjih 5min, tako da nemam pojma kako na kraju zavrsi a voljela bih znati,ali sam nazalost zaboravila i sam naziv tog filma , sad da me ubijes neznam- Pa ako se neka sjeca bila bih zahvalna.
gugl kaze "Premonition"