PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: Visnja RR Marina DK jesi ti glasal ili nisi sad ce nam austrija dati 12
Od ovih Danaca nikad ni glasa < Poruku je uredio new mama -- 14.5.2011 23:47:04 > _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
kad su poljaci znali sta valja _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Ilha _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: new mama Od ovih Danaca nikad ni glasa
Toooooo Ilhana _____________________________I nogom u guzicu je korak naprijed!
Dobro je ilha nije bankrotirala, 8 poena
IZVORNA PORUKA: Malena_A IZVORNA PORUKA: new mama Od ovih Danaca nikad ni glasa Ma lazu vala, nemoguce, jojj al se ja Nerviram. Nas 20-.tak glasa a ni jedan glas .. Ne moguce"!!
IZVORNA PORUKA: Malena_A
IZVORNA PORUKA: new mama IZVORNA PORUKA: Malena_A IZVORNA PORUKA: new mama Od ovih Danaca nikad ni glasa Ma lazu vala, nemoguce, jojj al se ja Nerviram. Nas 20-.tak glasa a ni jedan glas .. Ne moguce"!! Ma ima i namjestaljki i to kakvih,ali bas ni glasa,zalite se
IZVORNA PORUKA: new mama
slo za BIH 12 < Poruku je uredio Visnja RR -- 14.5.2011 23:53:23 > _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
pobjedice oni koji imaju najvise komsija... _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR pobjedice oni koji imaju najvise komsija...
IZVORNA PORUKA: Visnja RR Ilha
A kažu Slovenci škrti, dobri ljudi ba!
Sad ce nam i Turska aBd :)))
_____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
imam filing za osjecaj da cemo biti 12
Ma znaju Turci kome ce dati poene _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
Ma bravooo Svicarskaaaaaaaaaaaaaaaaaa _____________________________Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!
oooooooo,Svicarska,pravo me iznenadise < Poruku je uredio new mama -- 14.5.2011 23:58:10 > _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
sto ti je diaspora
Švica
ma jesmo ono mi treci???
cetvrti
vidi Grcke 3 boda pa đe nađose 3
Igor Jurić upozorio je na igricu Robloks, nakon što je djevojčica (13) oteta i zlostavljana uprav...
Zdravlje i bezbjednost
Dosad su prvačići u Bavarskoj prvo morali učiti štampana slova, a tek krajem prvog razreda dolazi...
Škola
Roditeljski stil razlikuje se od osobe do osobe, no neki su poznati po strogom pristupu odgoju.
Odgoj, razvoj i njega
Čudesna priča djevojčice koja je pravi borac. Ali i liječnika koji su pokazali svoju stručnost i ...
Porođajne priče