PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Dobar Dino Bas ja svekrvi govorim da sam sanjala neko vece kako idemo na Eurosong i da je negdje kod nas... Ima jos vremena do ostvarenja sna
ako nam nedadnu ovi francuzi nista neidem u pariz.... _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
vidi franciza 5 poean _____________________________Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.
dadada kaže se dijaspora, da nam se ne uvrijei ista, hahahahah
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Dobar Dino Bas ja svekrvi govorim da sam sanjala neko vece kako idemo na Eurosong i da je negdje kod nas... Ima jos vremena do ostvarenja sna
12 od srbije =) _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
Bravo Srbija ma imala sam osjecaj da cemo od njih dobiti 12 _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
ja supaaakkkkaaaa _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
samo 7 poena _____________________________Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.
Hrvatska _____________________________Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!
E Hrvatske sto me razocarase _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
JAOOOOOOOOOOOO vidite hrvatske... samo 7.... _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
aaaaaaaaaaaa Hrvatske _____________________________I nogom u guzicu je korak naprijed!
E,vala neka nisu ni prošl!!!
IZVORNA PORUKA: Visnja RR ja supaaakkkkaaaa
e sad cemo da padnemo, jer su komsije zavrsile s glasanjem < Poruku je uredio teacher75 -- 15.5.2011 0:10:29 > _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
hvala komšijama, pa niko nam nije kriv, i trebaju da nas j.... u mozak kada im milione ostavljamo, pa mi smo stoka, nisu oni krivi, fuj
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Dobar Dino Bas ja svekrvi govorim da sam sanjala neko vece kako idemo na Eurosong i da je negdje kod nas... Ima jos vremena do ostvarenja sna to ce biti kad crna gora bude nastupala i kaqd se vojvodina odvoji od srbije
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Hrvatska , navalimo mi svi na Jadran _____________________________"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
E ovo ti je ono mi ne nastupamo pa necete ni vi dobiti12 poena _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
Pa i rekli su susjedi da smo im so na ranu!
evo i albanci 7 _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
meni nije jasno kako ova italija dodje do 5 mjesta _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
jao jesu sise..cuj 7 _____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
joj majke mi isibat cu ove sto su mi ovdje ako ne pobjedimo.... _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
Igor Jurić upozorio je na igricu Robloks, nakon što je djevojčica (13) oteta i zlostavljana uprav...
Zdravlje i bezbjednost
Dosad su prvačići u Bavarskoj prvo morali učiti štampana slova, a tek krajem prvog razreda dolazi...
Škola
Roditeljski stil razlikuje se od osobe do osobe, no neki su poznati po strogom pristupu odgoju.
Odgoj, razvoj i njega
Čudesna priča djevojčice koja je pravi borac. Ali i liječnika koji su pokazali svoju stručnost i ...
Porođajne priče