PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Ilha pobjedili smo... _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Odo ja spavat kad mi se djete nadigne u 6 a iznenadim se DINO pobjedio :D _____________________________Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!
IZVORNA PORUKA: Visnja RR Marina DK jesi ti glasal ili nisi sad ce nam austrija dati 12
IZVORNA PORUKA: teacher75 e sad cemo da padnemo, jer su komsije zavrsile s glasanjem
hocemo sljedece godine kad posaljemo SElmu bajrami _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR Ilha pobjedili smo...
IZVORNA PORUKA: Visnja RR hocemo sljedece godine kad posaljemo SElmu bajrami
Ha,ha, čudo da naši ne rekoše 12 poena za Hrvatsku!
IZVORNA PORUKA: d.dita Ha,ha, čudo da naši ne rekoše 12 poena za Hrvatsku!
IZVORNA PORUKA: Ilhana* IZVORNA PORUKA: Visnja RR Ilha pobjedili smo... imam ovdje dvoje sto mi navijaju na svedsku... a meni je ta pjesma...
IZVORNA PORUKA: Ilhana*
mener ova italija nervira _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Joj ove Italije pope se na drugo mjesto a radi cega pojma nemam pjesma je bas truba....
Ja nam komšija, pa sad ti ljetuj u Hrvatskoj, sram ih bilo!!!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: Ilhana* IZVORNA PORUKA: Visnja RR Ilha pobjedili smo... imam ovdje dvoje sto mi navijaju na svedsku... a meni je ta pjesma... ajd p-a da te protjeraju u Bih
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: MarinaDK Joj ove Italije pope se na drugo mjesto a radi cega pojma nemam pjesma je bas truba....
IZVORNA PORUKA: ElmaB RR Ja nam komšija, pa sad ti ljetuj u Hrvatskoj, sram ih bilo!!!!!!
Joj ove Estonije Izgura nas na 6 mj. _____________________________I nogom u guzicu je korak naprijed!
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: MarinaDK Joj ove Italije pope se na drugo mjesto a radi cega pojma nemam pjesma je bas truba.... pa zato sto su se vratili ove godine na eurosong, pa nesto kao dobrodoslica- welcome back
IZVORNA PORUKA: teacher75
znaci sesti smo
jel se neko sjeca pjesme azerbejdzana ja ne _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Ma neka je kraj konacno,idu mi na zivce,ali pravo _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
IZVORNA PORUKA: Visnja RR mener ova italija nervira
Ide mi na zivce ovo komsijsko glasanje i Azarbedzan tuta pjesam samo eto sto se lafo vole smajli koji riga
Opet polufinale iduće god. _____________________________I nogom u guzicu je korak naprijed!
E nek nije svedska pobjedila pa makar... Ja se pola od ovi pjesama nesjecam koje su usle medju 10 prvi hahahhaah _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.
Zanimljivosti
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano
Uređenje doma